O, kolk ste bile pridne
Midva sva malo prej prišla iz Nemške šole, ker smo bili tolk pridni, nam je Profesor skuhal za nagrado pašto z gamberi
Zmeraj več hlač se nabira, fajn
Veste kako je, jaz bi strašno rada povabila vse k meni domov na piknik(seveda bi si lahko zakurili taprav ogenj za žar in vse ostalo), pa si enostavno ne upam ... je pa vseeno malo preveč pesjanov na kupu za mojih 50 kvadratov dvorišča (bolj zaradi Roka kot zaradi mene). Pa obkroženi smo z dvema cestama, ograjeno nimamo, zato bi morali biti itak vsi psi nekam privezani. Jaz pa uiber živčna, kje bo kdo v katerega skočil
In resnično ne vem, kam bi posedla toliko ljudi na enkrat
Skratka, za tokrat, ker nas bo toliko na kupu dajmo vsi računat na varianto piknika, kot da gremo recimo nekam v hribe pa se na enem travniku ustavimo in si postrežemo s hrano iz ruzakov. S to razliko, da bomo imeli avte na izhodišču za pohod in se bomo lahko razkomotili že na najbližjem travniku precej proč od ceste
Za poligon pa takole: ograja je visoka samo en meter (je bila planirana za nemške piflarje, pač
), bom poklicala tanovo predsednico in vprašala za dovoljenje, da ne bo kaj narobe. Pred letom dni em bila namreč ena od tistih, ki smo se s tanovim vodstvom fajn sporekli zaradi enih grdih stvari, ki so jih teli tanovi počeli našima inštruktorjema in začeli delati v novem društvu. Tako da se zna zgodit, da predsednica niti ne bo dovolila vstopa nečlanom na poligon (zaradi spora z mano).
No, bomo videli, če bo ratalo, fajn, sicer pa se bomo tudi brez ograje znašli
Sicer pa , Ana J., tile travniki so tam, kjer smo se šli fotkat z Bajko (in je Marši gledal otroke v daljavi), potem so pa še naprej lepi travniki in poti za sprehod
In čisto do tam pelje taka poljska cesta iz smeri osnovne šole, tako da bomo vso hrano z lahkoto z enim avtom do tja pripeljali.
To, da pa v osnovi pakiramo na šolskem parkirišču in ne kar nekje po travnikih, pa seveda ima tudi svoj vzrok. Itak nobenemu lastniku ne bi pasalo oz. bi se jezil, da bi se kar na njegovem "nastali" in vse razrili. In enako bi se moralo zgoditi tudi, če bi hoteli vsi parkirati pri naši hiši - enostavno ni zadosti placa na našem
Sicer pa: Brez panike, je rekel Švejk
Vse bomo zrihtali, da bo super
Luna7 in No Jinx, hvala za ponudbo ... ma mislim, da vaju bom raje ponucala za druge reči kasneje
No, bolj Roko vaju bo ponucal ...
Neeee, se hecam, jaz ne mislim nič kaj preveč komplicirat, bom nabasala kake kruhke, kako flaško vina, morda termovko kave v ruzak in v avto, pa vas bom šla pričakat.
Se mi zdi, da je fer do mojega čuvaja, da se najprej ima fajn par urc v družbi na Svobodi, potem nas gre pa ene par tagajstnih še do mene sprobat "gostoljubnost". Xeno bi posebej prosila za to uslugo (No Jinx in Luna7 itak nimata druge izbire
), pa še Majo01 bomo pripeljali po drva za dalmatince ... pa še kdo, če bo hotel
Jaz upam, da ostali ne boste jezni oz. razočarani nad mojim (ne)gostoljubjem, ma vas res vseh nimam kam zložit
Bom pa seveda vesela vseh novo prijavljenih, Čarka in Ice Mellody, Aska in Sreda - dobrodošli!
Pa bom še malo pristranska ... vsi ki še ne poznate Ice Meloody Plemičev, boste samo debelo gledali - taka čast, a se te nameni obiskati cela NadKrasna plemiška familija, ne doleti vsakogar