mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 12.11.2024 : 22:12:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Silver
Strani: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 65   Dol
Natisni
Avtor Tema: Silver  (Prebrano 189934 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
kaja
Moderator
Spol: Ženska
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #585 : ponedeljek, 03.10.2011 : 11:37:24 »

Super ste.  Cheesy Jaz bi z veseljem takole "zgonila" mojo Bagi, pa je avsa se vedno nepredvidljiva (mogoce jo bo minilo pri ene 12 letih  Roll Eyes), pa se v teh mojih koncih so sami hribi in ovinki in ozke nevarne ceste.  sram
Logiran

Lanabela
živim tukaj
Sporočil: 4.474

« Odgovor #586 : ponedeljek, 03.10.2011 : 17:25:32 »

Ej Kaja, saj ko tečejo se bistveno lepše obnašajo, kot če so peš. Nimajo časa za lumparije.
Pa jasno da uživata, saj počneta to, kar je v njuni naravi. Tečeta. A če kdaj poganjam? Packe pasje, po hribu gor se jima pa ne ljubi vlečt....
Logiran
Lanabela
živim tukaj

« Odgovor #587 : ponedeljek, 03.10.2011 : 17:27:48 »

Silverca je našla izgubljeni zaklad.....in ga spet izgubila.
Tako je, če pozabiš, da je bolje kost v gobcu kot raca na vodi....
Citat
Logiran
Lanabela
živim tukaj

« Odgovor #588 : ponedeljek, 03.10.2011 : 17:28:25 »

Sori.
http://www.youtube.com/watch?v=Yn4z3csAcfc
Logiran
eva84
nekaj malega že vem
Sporočil: 123

« Odgovor #589 : ponedeljek, 03.10.2011 : 19:40:36 »

Kul  Cheesy . A mate kakšne sani za zimo tudi? Bi prav zažgali tamle čez mengeško polje Tongue
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #590 : ponedeljek, 03.10.2011 : 20:57:37 »

Silverca je eden najlepših psov, kar sem jih kdaj videla.Tiste vmesne fotke s kostjo v gobcu so fantastične! Filmček pa .... jooooj, kako se mi je zasmilila trapica lepa, ko so jo žleht race tako grdo speljale na led.
Fan club ti pošilja  Kiss Kiss Kiss Kiss , lepotica srebrna ljubezen
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Lanabela
živim tukaj

« Odgovor #591 : torek, 04.10.2011 : 11:18:06 »

Silverca se zahvaljuje za komplimente.
A si opazila, kako je svojo slabo voljo potem, ko je pozabila, kje je pustila lobanjo  stresala nad Laki? Me prav zanima, če se bo naslednjič ko se bomo šli kopat spomnila in iskala naprej (Brini je enkrat en maček ušel na brezo....ko smo šli mimo tiste breze čez par let je šla pogledat, če je slučajno še gor...)
Sank nimamo, je čisto premalo časa sneg, da bi se jih splačalo nabaviti in učiti psa.
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #592 : torek, 04.10.2011 : 16:21:51 »

Ja, sem opazila, kako je bila potem Laki "vsega kriva" Grin Tako zna naš Roko, kadar mu kaj ne gre po njegovi zamisli, potem stresati slabo voljo nad Miškom Tongue En kursink na dan odžene vse težave stran Evil

jah, nič, tauhat se bo treba naučit, pa bo mogoče lobanja spet "v pravih rokah oz. gobcu" Grin
Logiran

Unikatne tablice in portretki
No Jinx
živim tukaj
Sporočil: 5.323

« Odgovor #593 : četrtek, 06.10.2011 : 16:38:45 »

Zlobne race  Angry , če njih ne bi bilo, bi Silver še danes hodila po svetu z lobanjo v gobcu!
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #594 : četrtek, 06.10.2011 : 19:58:33 »

Joj, kakšen hud filmček, mene pa neki za****** povezava na vikendu  Angry sem prav živčna.

Silver in Laki, posrečeni sta do kraja  ljubezen
Logiran
Lanabela
živim tukaj

« Odgovor #595 : petek, 07.10.2011 : 10:14:13 »

A, če ne bi bilo rac, bi jo pa po poti izgubila...ali pa bi ji jo vzela jaz, ker je zgledala precej nagnusna. Je pa zadnjič uspešno privlekla domov kravjo (kar se mene tiče lahko tudi konjsko, toliko se nisem poglabljala, bila je pa res velika) spodnjo čeljust, tako že vso presušeno, trdo kot hudič, se je cel teden mučila z njo preden je uspela populiti vse zobe in jo obglodati v mobitelu podobno ploščico.
Sicer pa ima v tem času največ dela z ježi, ki jih je v tem času na našem vrtu vse polno. Samojedke znajo ježe uloviti zelo spretno (se čisto tiho in počasi približa, tako da jo jež ne opazi in ga potem bliskovito zgrabi, še preden se lahko zvije in postavi bodice pokonci, tako jih čisti komot nosijo okrog ne da bi bile popikane) in jih potem skušajo pretihotapiti v hišo. Silver pa nima potrpljenja in se zapodi proti ježu, potem pa nosi okrog zvitega v klobčič in bodečega. S kakšnim trpečim izrazom!  To jesen smo tako ulovili in preselili že 6 odraslih debelih ježev. Dva je ujela Silver. Poškodovan ni bil noben, če pa bi imela dovolj časa, pa kdo ve....Na vrtu jih ne maram, ker prinesejo s seboj klope in bolham služijo kot skladišče, pa še cesta je na treh straneh, kamor koli se obrnejo, jih lahko spešta.
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #596 : petek, 07.10.2011 : 10:17:29 »

ker prinesejo s seboj klope in bolham služijo kot skladišče
Sem enkrat videla tako bolhastega ježa, da je bil med bodicami popolnoma prekrit z bolhami in je gomazelo v vse smeri bruham
Logiran
Lanabela
živim tukaj

« Odgovor #597 : petek, 07.10.2011 : 13:20:53 »

Reveži, sploh si ne morejo pomagati. Pa še običajnih ampul za pse ali mačke na njih ne smeš uporabiti (tako mi je bilo vsaj rečeno) Poleg bolh in klopov imajo tudi uši, a te ne gredo na druge živali. Klopov smo imeli pa tisto leto (no naslednjo pomlad) ko smo ježe pustili pri miru vse polno. Na vrtu pred bajto, kjer jih sicer nikoli ni bilo.
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #598 : petek, 07.10.2011 : 13:35:19 »

Sem enkrat videla tako bolhastega ježa, da je bil med bodicami popolnoma prekrit z bolhami in je gomazelo v vse smeri bruham

Tud jaz, me kliče sosedov fant, kako lepega ježka ima, jež pa ves bolhast, pa še črvi so po njemu lezli, je gnil pri živem telesu, revež. To je bilo v mojem otroštvu.
Logiran
eva84
nekaj malega že vem
Sporočil: 123

« Odgovor #599 : petek, 07.10.2011 : 14:23:07 »

Heh a ni bolje kost, kot da se povalja po kakšni dišeči črvivi crkovini  Grin .

A lahko še nekaj neumesnega vprašam. Kako pa kaj vaše psice reagirajo na neznane ali slabo poznane povabljene nove ljudi? Npr. pride nekdo prvič na obisk in ga spustite v hišo. Kolegica ima nemca, ki je po njenih besedah dober čuvaj, ampak enkrat je bil pa en sosed malo preveč domač in ga je pes ugriznil, no bolj uščipnil, v tazadnjo. Me je vedno zanimalo, če psi dejansko znajo razločit, kdo predstavlja nevarnost in je nekje nepovabljen in kdo ne. Ali gre bolj za princip, da psu zapoveš, da se mora do tega in tega lepo obnašati?
Logiran
Strani: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 65   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Silver
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.