mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 05.11.2024 : 01:24:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  člani med seboj  |  v spomin  |  Tema: Moj zlati sonček Ori ... najrajši te imam :***
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moj zlati sonček Ori ... najrajši te imam :***  (Prebrano 37536 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Mel
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.795

« Odgovor #120 : sreda, 30.06.2010 : 18:52:30 »

Sem tudi jaz nenehno v družbi in zunaj ... z Gregatom sva praktično non stop naokoli, a vseeno ... ko se uležem v posteljo, na moji desni strani ni male bele kepice, ki zadovoljno zacmoka in mi vzame večino postelje ... ko se zjutraj zbudim, ga ne morem objeti in pocrkljati ... iz službe se mi ne mudi domov ...
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.361

« Odgovor #121 : sreda, 30.06.2010 : 19:11:18 »

šele sedajle videla tole temo sram
Diana iskreno sožalje .
Logiran
moonbeam
živim tukaj
Sporočil: 7.289

« Odgovor #122 : sreda, 30.06.2010 : 23:02:40 »

Orijevi  Kiss
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #123 : sreda, 30.06.2010 : 23:17:25 »

Diana, včeraj sem bila s prijateljico pri veterinarju. Najprej šok - prijateljičina psička je okužena z erlihijo ... ona je jokala, jaz sem se še kar nekako držala in cartala psičko ... potem pa med čakanjem na še ene rezultate začnem listati eno lansko številko revije Moj Pes in zagledam ... intervju s tabo in Orijem Cry ... in je sesulo še mene  Cry Cry
Sožalje, Diana  Kiss
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #124 : sreda, 30.06.2010 : 23:30:35 »

Ojoj ... intervju, ja ... pa ne eden ... pikec moj zlati, za koliko velikih stvari (da malih sploh omenjam ne) je on zaslužen. Z gotovostjo lahko rečem, da za vse. Če ga ne bi bilo, marsičesa ne bi bilo ... zagotovo npr. ne bi bilo OrCe in zagotovo ne bi bilo mene takšne kot sem. Nikoli in nikdar. Pikec moj zlati.  Kiss

Hvala vsem za lepe besede in ker razumete ... več dni mine, več je ljudi, ki vedno manj razumejo ...
Logiran
Yo
živim tukaj
Sporočil: 3.836

« Odgovor #125 : četrtek, 01.07.2010 : 00:42:26 »

Diana, žal sva na istem. Tako ali drugače... Tudi mene razume vedno manj ljudi, nekaterim se zdi bedasto, da jočem...
Ampak tu nas imaš toliko, ki vemo, ki razumemo, ki ti stojimo ob strani. Obriši solze, isto ne bo, ampak še bo smeh, še bo veselje in predvsem lepi spomini.
Logiran
Luvanna
rad pišem
Sporočil: 308

« Odgovor #126 : četrtek, 01.07.2010 : 07:55:51 »

Hudo je, prehudo, ko umre naš ljubljenček in nič, prav nič ga ne more nadomestiti. Pa vendar - 19 let skupnega življenja - kakšen privilegij.
Kaj bi dala za vsaj celi dve leti z mojo Vannico... ali pa samo za še en dan

... več dni mine, več je ljudi, ki vedno manj razumejo ...
Hudo je, ko te pogledajo, kot da si nezemljan, ko rečeš, da žaluješ za kužico in da si zato ves shujšan in prozoren; potem pa pokroviteljsko dodajo - no, saj boš imela novega. Kot da gre za zobno krtačko...
Logiran
moonbeam
živim tukaj
Sporočil: 7.289

« Odgovor #127 : četrtek, 01.07.2010 : 10:50:37 »

več dni mine, več je ljudi, ki vedno manj razumejo ...

Undecided  nihče ne razume tega, kako je. Takšni so najhujši, ko navidezno govorijo, sej bo, si pa mislijo, dej nehaj že enkrat. Zato ne iskati razumevanja v drugih, ker boš razočarana. Kljub izrečenim sožaljam, sama biješ bitko z izgubo in samo ti razumeš v celoti, kako se počutiš. Čeprav, nas je pa nekaj, ki približno vemo, kako ti je  Kiss   Drži se!   
Logiran
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #128 : četrtek, 01.07.2010 : 10:56:01 »

Čisto nič naj te ne brigajo tisti, ki ne razumejo! Ne izgubljaj energije z njimi, ker tega niso vredni. Misli na druge, ki te razumemo in bomo vedno našli kakšno toplo besedo. In počni vse, kar ti pade na pamet - tudi jokaj - da se boš vsaj za nekaj časa počutila majčkeno bolje.  Saj bi ti z veseljem povedala še kaj lepšega, ampak resnica je na žalost taka, da pomaga samo čas. Veliko časa, pa zelo počasi teče, žal.

Drži se, mislimo nate! Kiss Kiss Kiss
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
nenaxxx
novinec
*
Sporočil: 9

« Odgovor #129 : nedelja, 04.07.2010 : 10:10:41 »

Joj, Dijana, sele danes, ko sem napisala nekaj v Pollyjin spomin, sem videla kaj se je zgodilo ...Sem ze mesec in pol na morju in pazim vnucka. Pretekla leta sva ga pazili obe, Polly in jaz ...
Nic ti ne morem napisati v tolazbo,  ne obstaja nic, kar bi nam zmanjsalo bolecino. Sama sem od zalosti po dveh mesecih dobila pace-maker ... ves stres, jok, zalost, konstanten knedl v grlu, je naredilo svoje... Saj zivis naprej, se trudis, ze zaradi drugih ...
Seveda pa tega veliko ljudi ne razume ...
Drzi se!
Logiran
miši
nekaj malega že vem
Sporočil: 115

« Odgovor #130 : ponedeljek, 12.07.2010 : 12:01:20 »

Diana, je kaj bolje? Kako se kaj držita?
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #131 : četrtek, 15.07.2010 : 14:08:52 »

Težko ... res težko. Ful ga pogrešam(o), ful ... Cry Kiss
Logiran
samota
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #132 : četrtek, 15.07.2010 : 18:31:26 »

Diana tako bi rada navezala stike s tabo, ker jaz še po enem letu izgube mojega zlatega kužka doživljam isto kot ti, zato me večina ljudi ne razume, moja duša pa je tako žalostna, potrta, skratka grozno. Bodi trdna in vedi, da so naši zlati kužeki v mislih stalno z nami.
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #133 : petek, 16.07.2010 : 17:19:46 »

samota, lahko me kontaktiraš na mail diana@or-ca.si. Drži se ...

Jutri bo en mesec, odkar je moj pikec svoje lepe, globoke rjave očke za vedno zaprl.  Kiss Cry Mene pa še vedno tako zelo boli, tako zelo ga pogrešam. Tako zelo, zelo, zelo ... zelo.
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**

« Odgovor #134 : sreda, 28.07.2010 : 11:02:38 »

08. julija bi moj Orček praznoval 19 let ... bila sem na morju, točno tam, kjer je bilo njemu vedno najlepše. Spominjala sem se nešteto lepih trenutkov, ki sva jih imela in se trudila, da vsaj ta dan, zanj, ne jokam ... Tako zelo ga pogrešam, da je to nemogoče opisati.

I keep trying to find my way and all I know is im lost without you ... I keep trying to face the day I'm lost without you ...

Logiran
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11   Gor
Natisni
mojpes.net  |  člani med seboj  |  v spomin  |  Tema: Moj zlati sonček Ori ... najrajši te imam :***
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.