Na tekmi je bilo super.
Pogoji za delo so bili idelani, tereni skrbno izbrani, vse je potekalo vec ali manj brez zapletov. Ves cas smo se vozili od terena do terena do posamezne discipline, tako da smo imeli tudi brezplacen pregled okolice
Drugace pa vse pohvale Slovenskemu klubu retrieverjev za organizacijo, ker je bilo res vse na nivoju. Bili so manjsi zapleti, ampak pri meni niso niti priblizno pokvarili skupnega vtisa. Klub je ponovno (ze na lovski preizkusnji je bilo tako) mislili na vse tekmovalce, na tiste "taboljse" in tiste, ki tekme oz. preizkusnje niso opravili. Namrec, prav vsak je dobil darilno vrecko z raznimi malenkostmi. Skratka, super gesta kluba. Verjamem, da bodo z dobrim delom nadaljevali tudi v prihodnje.
Plus tega je pa pokal prav lepo zgleda, ceprav mislim, da bi v moji vetrini bil se lepsi hehe
Si je pa zmagovalka definitivno zasluzila pokal in zmago, ker je psicka red dela v nulo. Prav uzitek jo je bilo gledat. Smo se pa res vsi dobro odrezali. Ze dejstvo, da so vsi psi, ki so opravili tekmo ili uvrsceni v 1 nagradni razred, govori zase. Cestitke in pohvale vsem vodnikom za super pse.
Tistim, ki pa na zalost ni ratalo, pa je manjkalo malo srece. Nekaterim so psi malo zagodli pri ze utrjenih zadeva, drugi so vse skupaj vzeli kot igro, tretjim spet pac tisti dan ni bilo do tega... Je pa vecina odletela na poslusnosti in ne pri delu samem. Tako, da so vseeno dobri delovni psi. nekatere stvari je trba pac dodelat pa bo.
Meni se je res pokloplo tisti dan. Mala je delal sto na uro. Res sem bil zadovoljen. Bi se pa lahko takoj obrnilo in bi tudi midva odletela na vodljivosti, ker je najina sibka tocka. Ampak tisti dan je delala prav lepo, se posebej pa sem ponosen, da je zdrzala tisto dooolgo minuto na odlaganju. Ze meni se je tako vlekla da je to neverjetno.
pohvaliti moram tudi Lovsko družino Jože Lacko, ki je poskrbela za ustrezne terene, ter poskrbela za vse nas. Ze zjutraj nas je cakala kavica in pa za tiste, ki so jim zivcki malo prevec nagajali nekaj krepkega. No, sej tistim, ki jih je zeblo je tudi pomagalo
kasneje so se poskrbeli za ukusno kosilo z veliki "lovskimi" porcijami, na kocnu smo pa nekateri tistim, ki so malico zamudilu, vkradli se kaksen koscek klobase. mmmm
Je pa tudi zbor sodnik opravil delo korektno in super pristop k vsakemu posamezniku. Ni bilo cutiti distance med nami in sodniki, temvec je bila inetrakcija prav prijetna. Prav vsak je z veseljem podal tudi svoje neurdano mnenje, svetoval in dal napotke za nadaljno delo, pohvalil dobre stvari in opozoril na napake. Tudi druzenje po tekmi je bilo sprosceno in v prijateljsem vzdusju.
Skratka, vse je bilo na nivoju in res vse pohvale tistim, ki so pri tem sodelovali. Je pa res super, da se vedno vec ljudi udelezuje tovrstnih tekem in dela s svojimi retriverji. Upam in verjamem, da jih bo ob takem odzivu, v prihodnjem letu vec.
Kaj vec pa lahko preberete tudi na uradni strani SKR.
Lp
P.S: tudi slike bodo kmalu. Ampak, ker sam nisem mogel slikat, cakam na ostale, da jih nalozijo. Jih pa nekaj ze na strani kluba.