mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 04:42:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Strani: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 120   Dol
Natisni
Avtor Tema: Labrador retriever  (Prebrano 215695 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
popo
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 748

« Odgovor #645 : nedelja, 15.01.2006 : 22:24:58 »

Sma bila danes, je bilo super. Mala je la navdusena. Dobila je oceno zelo perspektivno z opisom: lepa glava, lepo grajena, odlična tekstura dlake, lepo gipanje, linija malo zaokrožena navzgor(hrbtna) in pa to kar mi je najbolj pomembno prisrčen temperament Smiley

Za to sem najbolj vesel, da je se sodnica opazila Cheesy

Moja mala je danes prav podhranjena zgledala proti drugim, tako da jo bom moral malo zredit. Sem se pogovarjal z latniki njene sestrice in ima ze 22kg, moja mala pa sele 15 Shocked

Za BIS pa nisma tekmovala, sma bila ze malo utrujena in ko sem malo peljal na sprehod ni hotela vec noter. Tako, da sma potem zakljušla. Je pa tudi vprašanje če bi imela sploh kaj možnosti v BIS.

lep pozdrav, Marko
Logiran
doggygirl
otrok do 14 let
**
Spol: Ženska
Sporočil: 50

« Odgovor #646 : ponedeljek, 16.01.2006 : 17:56:02 »

ok čestitam najprej za pohvale pa se strinjam s sodnico da je zelo lepa za karakter pa ne bi vedela ker je še nisem videla in spoznala. bilo je par lepih tam. a mogoče veš čigav pes je dobil prvaka mladih?pa kdo je zmagal pri veteranih?
Lp, Špela=*
Logiran
flatka
odvisnež
Sporočil: 597

« Odgovor #647 : ponedeljek, 16.01.2006 : 19:09:23 »

popo čestitke za uspešno razstavo!
Videli smo se zelo na hitro, ker je moja tako norela ven.  Grin

Torej kaj več rečemo na naslednji razstavi, kajne.  Wink  Smiley

Lp,
Eva
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #648 : ponedeljek, 16.01.2006 : 19:36:28 »

Sem opazil ja.  Wink
Sej jaz sem bil tudi cel čas nervozen, da nisem mel čas za druge. sram
 Ne namenoma ampak pač, mala je bla v prvem planu. Na trenutke se mi je zdelo da Trixy ni nič nervozna jaz pa sem bil na koncu z živci. Me je pa ona pomirla Smiley
Me je pa panika zgrabla, ker so vsi labradorci bli tak lepo zaobljeni moja pa taka suhice. Ampak mislim, da ni nic kaj narobe, ker bi mi verjetno sodnica povedala in ocena bi bila bistveno drugacna. Jo pa vseeno zdaj malo bolj razvajam z dodatnimi briketki v posodici Smiley
Je pa bilo faj, tak en mali piknik, ker sem prišel prepozno in mi ni drugega preostalo kot koco poknit na tla in evo ga - piknik Smiley

Hvala za čestitke. Je fajn, da je prva razstava uspešna, ker ti malo moralo dvigne in te še bolj navduši.

Lep pozdrav, Marko
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #649 : ponedeljek, 16.01.2006 : 19:38:24 »

doggygirl : za v nedeljo nimam pojma, v soboto pa mislim da je dobila Elenora Neli Goldy, Lastnik Barbara Anžur.

Lp
Logiran
doggygirl
otrok do 14 let
**

« Odgovor #650 : torek, 17.01.2006 : 19:53:01 »

doggygirl : za v nedeljo nimam pojma, v soboto pa mislim da je dobila Elenora Neli Goldy, Lastnik Barbara Anžur.

Lp

hehe se mi je zdelo ker je res zalo lepa psica in ima dober rodovnik=)
Logiran
SKYWALKER
odvisnež
Sporočil: 727

« Odgovor #651 : torek, 17.01.2006 : 20:36:06 »

Meni se je pa nažalost na sobotni razstavi samo potrdila odločitev,da labradorja po Skyu ne bom imel nikoli več! Undecided

Lp Zoran
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #652 : torek, 17.01.2006 : 20:42:00 »

Zakaj pa to?  Huh
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #653 : torek, 17.01.2006 : 21:25:28 »

Ne me sedaj narobe razumet-labradorji so še vedno odlični psi in jaz sem v svojega Skya čisto zaljubljen,ampak na razstavah bi naj bili tapravi primerki pasme,a je tako?

No,če je to sedaj tipičen labrador,me ne zanima!
Hvala,ampak ne hvala!

Velika večina so bili nizki in okrogli,da so se pri hoji pozibavali,kot ladje na razburkanem morju.

Če so takšni psi sposobni opravljat svoje delo,potem sem jaz Spiderman!

Lp Zoran
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #654 : torek, 17.01.2006 : 23:01:10 »

Sej je res, da so vsi bili malo bolj okrogli. Ceprav je to meni vsec, da so malo mocnejse postave- ne okrogli ampak da imajo mocno telo in pa predvsem mocno glavo. Moja mala je bila tam najbolj suha in so mi rekli, da jo morem zredit. Zdaj ima nekje 16kg (6,5 mesecev je stra) njena sestrica pa 22kg. Sicer pomoje to ni nic narobe, ker je sodnica nebi ocenla tako kot jo je in verjetno bi mi rekla kaj, da je presuha.

Kaj pravite? A jo morem malo redit?
Meni se zdi, da ima kr primerno postavo, gledano na celo telo.

Lep pozdrav, Marko
Logiran
doggygirl
otrok do 14 let
**

« Odgovor #655 : sreda, 18.01.2006 : 16:50:04 »

Ne me sedaj narobe razumet-labradorji so še vedno odlični psi in jaz sem v svojega Skya čisto zaljubljen,ampak na razstavah bi naj bili tapravi primerki pasme,a je tako?

No,če je to sedaj tipičen labrador,me ne zanima!
Hvala,ampak ne hvala!

Velika večina so bili nizki in okrogli,da so se pri hoji pozibavali,kot ladje na razburkanem morju.

Če so takšni psi sposobni opravljat svoje delo,potem sem jaz Spiderman!

Lp Zoran

a si videl tistega v BIS-u?=/ una je bila pa res ogabna! seske do tal!!! so pa goldni nekam luškani zadnje čase=)
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #656 : sreda, 18.01.2006 : 17:25:31 »

Marko,mislim da sem videl tvojo psičko in imam samo nekaj za povedat-ne je redit!!!!!

Še prehitro se sami.

In kot sam praviš-močni,ne debeli-če pa jo boš zredil,pa bo samo debela.

Zaenkrat je pa prava. Wink

doggygirl, ne vem čisto točno katero misliš,če pa je to črna psička,ki je bila v BIS med veterani,pa je treba upoštevat,da je bila psička stara 11 let in za sabo nekaj legel,drugače je pa to pomoje najboljša psička,kar je dosedaj hodilo po naši deželici.

Pa všeč mi je bil mali rumeni,ki je dobil BIS puppy,samo bo verjetno tudi zrasel v enega teh debelobučnežev. Undecided

Goldni so pa nekateri bli luštni ja,vendar me začuda nikoli niso posebno privlačili,pa ne vem zakaj. Undecided

Lp Zoran
Logiran
popo
odvisnež

« Odgovor #657 : četrtek, 19.01.2006 : 15:56:15 »

Če si videl malo čokolado potem je to ona Smiley
Bila sta še dva čokoladna, ampak oba starejša od enega leta.
Meni se je zdelo, da ima moja dobro linijo, gledano na celo telo, ampak ko sem tam gledal druge psicke je moja zgledala shirana do konca. In mene panika, tak da sem ji zdaj zacel malo več dajat pri enem obroku.
Kaj meniš, a ma dovolj kil; 6,5 mesecev je stara oa jih ma nekej 16.

Sem mi pa tudi zdi, da čokoladni niso tako robustni kot otali, sploh pa v glavo in predvsem psice. Ko iščem slike na netu se mi vse psičke zdijo malo ozke v glavo v primerjavi z drugimi barvami. Upam, da je Trixy podedovala kak gen od očeta, ker ona pa ma po mojem mnenju res lepo glavo - tako močno:)

Lep pozdrav, Marko
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #658 : četrtek, 19.01.2006 : 16:28:30 »

Če se ti zdi,da ima dobro linijo in ni videti reber in podobno,potem je to čisto O.K.
Sem prepričan,da bi ti sodnica kaj rekla,če bi bila psička presuha.
Kot sem rekel-s hrano jo boš samo umetno zredil-zaradi tega ne bo "močna".

Zelo dobro za pridobivanje mišične mase in še posebaj močnih prsi je plavanje-trenutno je sicer premrzlo,ko pa bo možno,pa le čim več.
Dolgo nazaj sem poznal labradorja,ki je zelo veliko plaval v brzicah v Tacnu-pes je bil pravi monstrum!-ampak v dobrem smislu-mišičast,brez tolšče.

Veš,velikokrat je pri rjavih tako,da nekeko ni vmesne poti-ali so izredno dobri ali pa zelo slabi.

Še enkrat-kolikor sem videl tvojo mi je super! Wink

Lp
Logiran
labri
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #659 : sobota, 21.01.2006 : 11:29:32 »

Pozdrav svima! Smiley
Moram priznati da slovenski ne znam, ali ponešto razumijem. Inače sam iz Zagreba i imam žutog labradora starog 3 godine. Vjerovatno neke od vas i poznajem!Jako mi se sviđa ovaj forum i nadam se ugodnom druženju!  Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 120   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Labrador retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.