Hvala lepa

Midve pa sva ravno kar bili pri sorodnikih, ki so si kupili ( rodovniškega) Velikega Švicarskega plašarskega psa. Super nekaj listov sem jim dala, ki sem jih napisala o vzgoji, šolanju, prehrani, no v bistvu ne "nekaj" temveč cel kup
Nekdo je spuščal petarde in ponudila se mi je idealna priložnost, da Nalo socializiram na poke. Tako smo skupaj z bratrancem in Kingom ( švicarjem) šli na sprehod. Nala je seveda zaradi pokov dobilvala živčni zlom, ampak sem jo ignorirala, ter par krat rekla " Ne". Ko je pokanje prenehalo, sva pse malo spustila z povodca, seveda je naša pridna Nalika budno pazila, da sva ji z bretrancem za petami

Pred cesto sem jo poklicala in že je bila pri meni z mahajočim repkom

Drugače Nale ne spuščam zaradi njene plašnosti, ampak jo poznam in vem, da ko se prestraši in če se ji jaz skrijem, bo vseeno prišla k meni

Zaradi ceste, ki je pri nas se mi zdi Nalo preveč tvegano spuščati. Niti ne vem razloga zakaj bi jo spuščala, če je na povodcu takšen angelček pridni

Saj tečeva, kadar pa je prijateljica z menoj pa vleče sani in rolerje

Sorodnikom sem potem za vzgled kazala njene trikce, da bi tudi oni kaj naučili njihovega