Midvi pa sva pred kakšno uro prišli iz sprehoda
Lepo fajn se je bilo sprehajati po vlažnem ( od dežja), Nala je ves čas lepo pridno hodila ob moji levi nogi

Prehodili sva kar lepo pot

Potem pa sva se skušali izogniti blatu, zato sva bili prisiljeni iti na bmx progo ( za kolesa), ker so bili takšni hribčki ( za kolesa seveda), jaz pa sem želela teči z Nalo, sem jo bila skoraj " prisiljena" malo spustiti z povodca, ker če ne bi me prevrgla ko bi tekale po hribih, jaz pa sem imela 1m dolg povodec

Ko sem jo spustila se je lepo vsedla pred mene in čakala, da ji rečem " pojdi" dala sem ji nagrado in ji dala " dovoljenje" da lahko gre

Malo je tekala po progi, ko potem sem jo poklicala pa je bila v sekundi pri meni

Za vajo sem ji še par krat rekla " teci" in jo čez par minut poklicala, seveda z priboljškom v roki

Komaj čez nekaj minut sem opazila, da je že tema, takrat sem jo še zadnjič poklicala, se z njo poigrala, ji dala nagrado ter se odpravila proti domu

Je bila zelo pridna tudi, ko je prišel razigran pes mimo, je lepo hodila ob moji nogi
Za na konec pa še par slikic od " male" Nale, ko je bila še mladiček
[url]http://file.si/pthumbs/large/108967/nala-4-7-mesecev-foto_15272516_15286152_15286276.jpg.jpeg[/url]
Se opravičujem za tako slabe slike, takrat še nisem imela svojega fotoaparata. V zvezku imam še več njenih slik iz otroštva, vendar jih na računalniku na žalost več nimam, ker smo ga dali na popravilo in so se vse datoteke izbrisale