Kar se kinologije tiče je bil to en mojih najlepših dni.
Na CACIBU v Ljubljani smo se spet sračali Doegarčki - tako da tudi ta razstava postaja našo redna lokacija skupinskega druženja. Slik je veliko, vendar jih jaz ne morem pomanjšat in dat gor, se pa nadejam da bodo na voljo že jutri.
Srečanje se je začelo z razstavo kjer so iz naše kompanije blesteli India, Missy in Maxi. Navijali pa so Lam, Lia, Lory in Lucy s svojimi dvonožnimi spremljevalci
Nato smo se družili še kakšne 2 uri ob ringu, ob klepetu in ;)laježu, igri, crklanju, ... razvajali pa smo se z dobrotami tako tisti na dveh kot tisti na štirih
Obiskalo nas je kar nekaj ljubiteljev TT-jev, veliko prijateljev in seveda kar nekaj interesentov, ki jih zanima ta naša ljubljena pasma. Dan smo zaključili v gostilni Kaval, kjer smo bili deležni dobre postrežbe in se Dadi za to še 1x iskreno zahvaljujemo. Padlo je kar nekaj idej za naše naslednje srečanje: Trenta in Kekčeva domačija, piknik Trbovlje, Moravče, ... pa seveda 1. maj v Zadru. Verjetno nas bo kar nekaj v Zadru, za ostale lokacije pa morajo pobudniki še pripravit teren
, izbrat datum, ...
Tile naši skupni trenutki mi pomenijo veliko in še enkrat vsem hvala za vse to veselje ki smo ga delili skupaj.