Ja en lep pozdrav prav vsem, tudi tistim, ki že polnite baterije ob kakšnem sinjem morju in mirne vesti pustite, da ubogi mojpesForum sameva
. Najprej hvala prav vsem, ki ste stiskali pesti, šapice, tačke itd., ko sem se potil na izpitu v slavni Švrk šoli. No ja potila se je bolj moja šefica kot jaz, ki sem vso zadevo vzel bolj v duhu olimpijskega načela "važno je sodelovati, ne zmagati" in mi je seveda ratal.
No in sedaj imam lepo črno na belem, da sem šolana kosmata mrcina, me pa malo skrbi, ker se je v pasjem izobraževalnem sistemu že zdavnaj naselil bolonjski proces in evo ti ga na, se ponuja nadaljevanje, pa potem naslednja stopnja, pa recimo izbirne vsebine, in še, in tako naprej
In seveda meni grozijo, da bo treba jeseni v nadaljevanje
Do takrat bom pa še kaj veselega doživel - malo sem se že potepal po slovenskih planinah oz. bolje alpskih dolinah. Sem kar lepo kolovratil od Planice pa do Tamarja, kjer so moji na dveh nogah popadali v travo, jaz sem šel pa rožice raziskovat. Pa nekaj pravijo, da jaz nimam kondicije
oni jo pa kao imajo.
Pa kmal grem na morje
pravjo vsaj, če bom priden. Pa res ne vem, kaj je treba to dodajat, saj jaz sem pa res ena sama kosmata pridnost
Sicer pa, kot se vidi, doma najraje "fuzbal špilam" z mojim ta najmlajšim šefom in vam moram povedat, da mladi gospodič prav težko do žoge pride
Aši, kaj si luštna s to simpatično muconko
Pa vsi se lepo imejte, pa pište kej
[attachment deleted by admin]