mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 21:42:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 171 172 173 174 175 [176] 177 178 179 180 181 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 585585 krat)
0 članov in 27 gostov pregleduje to temo.
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2625 : četrtek, 01.03.2007 : 21:32:31 »

Cheesy Cheesy Cheesy

pri nas je pa trenutno zelo moderno biti ljubosumen... bohnedaj, da pobožam enga psa, tadrugega pa ne  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes. Začneta kar en po drugem skakat (ne naskakovat  Grin ).

Sem Banga nesla čez en potok, ker psička itak uboga, če ji rečeš hop... mulc pa dirka direkt v vodo in potem se na mokro dlako tko fino vse v gozdu prijemlje. Samo pojasnilo, zakaj sem ga imela v naročju in je potem Oši kar skakat začela po meni, naj Banga dol dam. In ko sem ga dala spet na tla, je šla direkt nanj... Od daleč - ampak, res od daleč - bi vse skupaj spominjalo na igro. Nič renčanja al pa divjega hlastanja po ušesih... samo, če poznaš svoje pse, je bilo to tipično ljubosumje.
Pa dajem prednost psički,vsaj največkrat... Če naprimer pridirjata oba k meni, dam vedno najprej njej briketek, potem šele mladiču....

Ojej, nikoli več ne bom rekla, da Ošula ne dirka za srnami... Sta oba v nekaj sekundah izginila po hribu gor. Nisem niti klicala, ker itak ne bi prišla.  Je bila pa Oši pobudnica za dir in jaz sem bila dve sekundi prepozna. Če bi pravočasno zagledala njeno pozorno držo, predno je švignila skozi praprot, bi jo še uspela zadržat z glasom... tko pa....   Huh  Sad

No, in sem šla lepo mirno dalje..... Čez kakšno minuto se zasliši lajež, precej blizu. Oši. In potem Bangovo zavijanje in nekaj hitrih hovhovhov.
Ne znam drugače povedat  Roll Eyes  Oši je bolj klicala, v Bangovem glasu pa sem zaslišala paniko... Pa sem ju kar pustila, naj se nekaj časa cmarita v svojem lastnem izgubljenem strahu. Potem sem zažvižgala in slišim srno, ki je skakala po sosednjem bregu. Pa je sploh nista slišala niti vohala   Tongue, samo klicala sta, naj se jima že končno oglasim.

Bango je bil čist preč, ko je pridirjal do mene (jaz sem šla namreč lepo svojo pot... pravzaprav sem šla kar po drugem hribu gor in dol), jezik mu je bingljal do tal , Oši pa... no, dva metra stran se je ustavila in začela nekaj vohljati po tleh. Ja, očitno je bilo tako grozno zanimivo, da je šele čez nekaj časa prišla do mene, se vsedla na tla, naredila buf in me nekako očitajoče postrani pogledala... Hja, kot da bi ju jaz zapustila in dirkala za srno  Cool Cool Cool.

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2626 : četrtek, 01.03.2007 : 21:45:09 »

Barvica imaš pa pestro doma. Wink Wink Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2627 : četrtek, 01.03.2007 : 22:40:47 »

ja, pa res, a ne Wink Cheesy Cheesy

mi je zadnjič na sprehodu prišlo na misel, da bi pisala nekakšen pasji dnevnik... ker se nam velikokrat zgodi kaj hecnega. Danes smo srečali mačko Cheesy Cheesy Cheesy .....

Bango je šel nič hudega sluteč okoli avta, na drugi strani se je pa pretegovala mačka (jaz sem jo opazila, ko smo šli mimo, Bango pa ne Wink )... in je pridirkal čisto preplašen nazaj in tulil in lajal z visokim glasom Wink WinkCheesy . ... nč bat, sem se uspešno zadržala, da se nisem na glas začela režat Grin

In kaj je naredila Oši? Hja, začela je cvilit in vleč proti muci (ja, je bila od tiste srne naprej lepo na fleksiju), ona bi se jasno igrala Cheesy.

Komaj čakam na tisto zadnjo marčevsko soboto Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2628 : petek, 02.03.2007 : 09:44:08 »

Barvica ...... pri vas doma je pa skoraj kot pri nas  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy od ljubosumja pa do srnic  Tongue Grin Grin Grin
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #2629 : petek, 02.03.2007 : 10:05:53 »

Ja, mislim, da ima Nanda prav, da je ta pogled pomenil daj pofotkaj me že enkrat!!!!!! Samo s piškotkom pa nič ni bilo...drugič nadoknadim.  Smiley
Barvica, drugič pa moraš Bangu obvezno dati zelen metuljček okrog vratu ,da se bo barvno ujemal s tvojimi čevlji.  Grin
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2630 : petek, 02.03.2007 : 11:21:27 »

Ok, a vam povem eno za lepši dan ?  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Wink Wink Wink Wink Wink

Jaz sem včeraj zvečer zaradi ene pripetije v naši hiši skoraj umrla od smeha in se utapljala v solzah od smeha......  Grin Grin Grin Grin in mislim, da se že vsaj 5 let nisem tako narežala  Grin Grin Grin Grin, če sem se sploh že kdaj tako  Wink

Moja tašča (saj se še spomnite 84 let, ma vam še nisem povedala, da je tudi za hece) je včeraj iskala po naši hiši šampon za lase, ker ji je zmanjkalo njenega.... in glej ga zlomka, najde v kopalnici  XXXXXX  whitening shampoo  Wink . Pa si je mislila saj piše "shampoo" in ga je nesla gor in frizerka ji je lepo fino namilila glavo, ups bilo je malo čudne vijola barve  Grin Grin Grin Grin Grin in zelo se je penilo  Grin Grin Grin Grin Grin Grin zato je za drugo šamponiranje dala malo manj  Grin Grin Grin Grin Grin ..... pa navijalkice in rutko gor in zadevica je bila rešena  Roll Eyes Roll Eyes Grin Grin . No, ko pridem iz službe in meni to moj Boris pove, sem se jaz zgrozila .... "boga moja tašča bo imela pa zdaj zelen oddtenek las"  Undecided Undecided Undecided potem Borisu razložim vse okrog tega šampona in smeha je bilo za umret..... še najbolj, ko je šel preverit kakšne barve so zdaj lasje, ki so bili še vedno skriti pod navijalkami in rutko  Grin Grin Grin Grin Grin Menda se zelo lepo belo svetijo, kar flurescento belo  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Dragi moji...moja tašča je stestriala šampon in ima tako lepe lase, da gre lahko na "razstavo"  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #2631 : petek, 02.03.2007 : 13:54:44 »

Grin Grin Grin Ta zgodba pa je za nasmejat Grin Grin Grin Bom vidla, mogoče v prihodnosti tudi jaz poskusim tak šampon Wink Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2632 : petek, 02.03.2007 : 16:58:43 »

hehe... in ko sem jaz frizerju omenila, da antistatični sprej lepše diši in če lahko uporabljam pasji šampon (itak je parkrat dražji kot tisti, ki ga kupujem zase), mi je ravno milil lase in mi je bilo prihranjeno videt njegov izraz na faci Wink... samo čutila sem, kako so mu roke za nekaj trenutkov otrpnile Grin Grin Grin

komentiral pa ni...
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.273

« Odgovor #2633 : petek, 02.03.2007 : 17:11:06 »

Mene je tudi vedno zanimalo kakšni bi bili lasje umiti s pasjim šamponom Grin. No zdaj vem Grin Grin Grin Grin Grin

Kako je bila pa tašča zadovoljna z novim šamponom oz s svojimi lasmi umitimi s tem šamponom. Mmm... a ste ji povedali s čim si je umila lase?
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2634 : petek, 02.03.2007 : 18:17:03 »

Zdaj pa vem, kam moram prit, če hočem kdaj postati blondinka!!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2635 : petek, 02.03.2007 : 20:11:00 »

Glede na pomladno vremensko napoved, bi jo jutri mahnila nekam na izlet. Otrokom se ne da nikamor, možu tudi ne... še dobro, da imam psa  Roll Eyes Roll Eyes.

A poznate kakšno fajn lokacijo... tko, do 5 ur hoje (v eno smer Wink ), pa da ni preveč psov in ljudi... skratka, kakšen samotni otok, kjer bi lahko spustila psa s fleksija?
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2636 : petek, 02.03.2007 : 21:51:51 »

Mi pa smo se danes šli frizerja in nastalo je tole. No, če bi Kimi bil bolj pri miru, bi tile dve kitki zgledali še lepše, pa če bi stal pri miru, ko sem ga slikala, tudi, ampak no, tudi to ni slabo... Wink Tongue Bomo pa še vadili!!

[attachment deleted by admin]
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2637 : sobota, 03.03.2007 : 00:33:28 »

Pravi mali - veliki lepotec. Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2638 : sobota, 03.03.2007 : 08:36:17 »

Khyim ..... a boš jutri tudi Nandi in Shu lahko naredila take lepe kitke ? Kiss Kiss Kiss

barvica..... sem šele zdaj prebrala tvoj post in sem že prepozna za "lokacijo".... upam, pa da si jo našla in da že uživaš z zverincami  Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2639 : sobota, 03.03.2007 : 10:43:03 »

Oši je ponoči bruhala... danes je zaenkrat vse ok, ampak ji najbolj paše poležavat na kavču zavita v deko. Vreme je pa vsaj v LJubljani tako, da bi se najraje nekam na toplo zavlekel s knjigo v roki Smiley.

Kakšno je vreme na Primorskem?
Logiran
Strani: 1 ... 171 172 173 174 175 [176] 177 178 179 180 181 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.