mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 23:30:19

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 583794 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #1380 : ponedeljek, 04.09.2006 : 10:48:06 »

Jaz pa ne morem nič jamrat  Roll Eyes
Bango zna sedi, hop, prostor... na sprehodu lepo zraven hodi... ko pridemo noter, rečem "v kopalnico" in oba psa zavijeta noter in skočita pod tuš....  Smiley

Potem pa hop ven na brisačo in prostor (potrepljam po brisači in se uleže),  noge obrisat, pa učke očistit.... in jest  Cheesy

In spet skakat po kavču, ker se tam kužka najraje igrata  Grin

Nam je tko fino... edino, tako zelo žalosten je, ko grem... cvili in cvili kljub družbi   Sad
Morda zato, ker je že ta drugič svoj dom zamenjal...
Pa mu ves čas razlagam, da ga ne bomo nikamor dali, pa sploh ne zastopi  Grin Cheesy Wink

In kakšno veselje je, ko pridem domov... kar stoka in joka, pa skače in poljubčke deli  Cheesy

aja, nekaj me pa res zanima (sem že malo pozabila)... a je čisto običajno, da 4-mesečnemu psičku bolj dlaka izpada kot odraslemu psu?
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1381 : ponedeljek, 04.09.2006 : 11:57:33 »

Tole na rastavi se nama je mal ... (sej veš kaj) Trenirala sva mal zjutrej v ringu in je blo kar je blo. Sem pa bil res pred počitnicami 1x pri Miri na tečaju (menda je bila to nekaj skupina, ki je vadila za rastave) in tzakrat sva zvedela osnove. Za prave rastave pa bo treba res trenirat.

m
Logiran
Khyim
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 525

« Odgovor #1382 : ponedeljek, 04.09.2006 : 13:48:24 »

Barvica, to si super povedala in se popolnoma strinjam s tabo!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Midva sva že nehala premišljevati in čakava, da bo Kimi malo starejši in da odpraviva vse "slabe navade", da se malček ne bo kaj nezaželjenega naučil Wink Wink Če citiram besede prijateljice: kaj je boljše kot en Tibetanec? Dva, seveda!! Grin Grin Grin

Smo pa od pomladi tudi mi že marsikaj pozabili, kar smo se naučili v šoli (ups  Roll Eyes) in se je pri nekaterih stvareh malo poznalo, sploh pa odkar je udarila ta huda puberteta, Wink se mi zdi, da je vse pozabil. Zato sva s fantom intenzivno in dosledno začela z eno metodo, ki temelji na prijaznosti in sodelovanju in je danes minil točno teden, razlika pa je več kot opazna. Veva pa, da bo potrebno še veliko truda, da bova dosegla, kar želiva.  Smiley Smiley

Marko, ti pošljem danes slike, misem pozabila!  Smiley Smiley Smiley
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1383 : ponedeljek, 04.09.2006 : 15:27:03 »

Ma sam vseeno vama je šlo dobro od rok in nog.
Mala je zelo lepo stala ko si jo nastavil in mislim da kaj dosti treninga res ne bosta rabila Smiley
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1384 : ponedeljek, 04.09.2006 : 20:59:42 »

Juhu, danes sva bila na tečaju - jasno nimava pojma, ampak tu in tam pa nama še vseeno kej rata. Skupina je mal pomešana, zato smo se naši kosmatinci bolj kot ne ovohavali in spoznavali. Na koncu je sledilo norenje in naša sedaj spi. Zvečer pa seveda še enkrat akcija.

Cheesy

Na prijateljevem "zabavnem duatlonu" na Krki (kolo in kajak) sem spoznal novega TT-ja Sparkija in mogoče jih nahecamo, da pridejo tudi v Švrkovo šolo. Sicer pa smo že dogovorjeni za norenje.
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.273

« Odgovor #1385 : ponedeljek, 04.09.2006 : 21:23:38 »

No smo pa zelo lušna skupina. Taka črno-bela Smiley (res, pol belih kužkov in pol črnih)

No jaz sem tista z Lotty  Cool Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1386 : ponedeljek, 04.09.2006 : 22:12:55 »

ppetra, kako je šlo?

Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #1387 : ponedeljek, 04.09.2006 : 22:19:21 »

Khyim, super odločitev  Cheesy!!!! Tudi pri meni je odločitev že padla, potrebno je le še nekaj časa, da se nanjo bolje pripravi tudi boljša polovica  Wink, a kdor čaka ta tudi dočaka  Grin. Se pa tudi strinjam, da je bolje, da naši pesjančki še malo odrastejo.

Barvica, še od mene čestitke za novo malo pridobitev, pa upam, da se spoznamo v Mb.
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1388 : ponedeljek, 04.09.2006 : 22:26:08 »

ppetra, kako je šlo?

Kr uredu. Lotty je še kar presenetljivo ubogala Smiley. Res je da sva malo že pozabile, ampak se kr hitro spomniva.

Šokoda je edino, ker se moja Lotka bolj malo igra s sošolci, so vsi bolj take sorte kot vaši TT-jčki (živi norčkio v dirkanju  Cheesy). Ona bolj opazuje dirkaje in potem zvečer vsa utrujena šiba spat, kot da bi cel čas dirkala z njimi  Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1389 : torek, 05.09.2006 : 20:27:55 »

Mi smo bili danes prvič v šoli. Super je!
Samo jaz se moram še na kliker navadit, Bango se je pa že  Cheesy in obvlada  Wink  Cool

Jaz pa po rokah lovim  kliker, pa priboljške, pa najlonsko vrv, pa.... ja, pa še povodec moram držat... saj pri eni vaji si imel lahko kar nogo gor... je bilo prec lažje  Grin

Nč, fino je bilo... zdaj bo treba pa tiste papirje preštudirat in vadit. Škoda, ker Bango ne zna brat  Roll Eyes
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1390 : torek, 05.09.2006 : 21:06:27 »

Khyim, saj jaz sem si tudi rekla, da naj prvo naša psička odraste, predno si omislimo novega pasjega dojenčka.
Je veliko lažje vzgajat, kljub temu, da sta si po karakterju tako različna. Te psa prisilita, da si bolj dosleden... hehe... kot, če imaš več otrok  Cheesy  Grin

Vidva samo še tolko počakajta, da bo Kimi star eni dve leti, potem pa začnita iskat potencialno leglo. Aja, pa k moji odločitvi o še enem psu je botrovala Ošijina zaljubljenost v druge pse.  Roll Eyes
Njej se kar malo odpuli, ko zagleda še enega štirinožca... samo igrala bi se in divjala. In kakšni bolj nežni kužki so čisto presunjeni nad njenim obnašanjem, a ne Petra?  Shocked
Malo Lotty je tolk prestrašila, da bi šla najraje direkt v naročje  Sad
 Cool

Bango  zna to divjost dobro sprejeti in se skupaj igrata. Potem ju pa gledam in vidim, da je ful nežna in prav pazi... pa tko... malo pokroviteljsko deluje  Cheesy  Grin
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1391 : torek, 05.09.2006 : 21:27:02 »

Njej se kar malo odpuli, ko zagleda še enega štirinožca... samo igrala bi se in divjala. In kakšni bolj nežni kužki so čisto presunjeni nad njenim obnašanjem, a ne Petra? Shocked
Malo Lotty je tolk prestrašila, da bi šla najraje direkt v naročje Sad
 Cool

Grin Cheesy Grin

No, po moje je moja Lotka res taka bolj nežna punca in ko se začnejo hude dirke raje k meni šiba. Tudi v šoli je bilo tako. Tako da Barvica, za naju je to zdaj že čisto normalno. Pa nič zato, družimo se lahko vseeno in tudi Lotty uživa ko drugi šibajo  Smiley samo bolj po damsko odreagira na to Grin

No, drugače me pa veseli, da se tvojedva tako lepo razumeta.
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1392 : torek, 05.09.2006 : 22:07:07 »

Petra....ja, saj boš videla sama, če/ko se dobimo v petek. Prav rada se imata  Roll Eyes

Jaz tako uživam, ko ju opazujem... Vsako jutro je treba pasjo gospodično prosit, naj dvigne svojo velecenjeno ritko in gre na sprehod. Zaradi Banga vstajamo pač eno uro prej in potem čaka na vrhu stopnic (tako kot Bango) da bi jo nesla dol. Mladiča nesem, ma nje pa ne bom, no  Shocked In potem, ko jo že nekajkrat pokličem, pricaplja za mano...

Danes zjutraj pa jo kličem in kličem... NIČ! Pa sem jo pustila doma  Tongue
Sicer je bil sprehod samo z enim psom malo hecen, pa še dve šarpejki sva srečala in Oši je zvisela na celi črti.

Hehe... potem popoldan pa spet ni šla zraven, ker smo šli v pasjo šolo...
Me zanima, če bo jutri tudi komplicirala in poležavala na kavču, namesto, da bi šla ven   Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1393 : sreda, 06.09.2006 : 09:58:08 »

V nedeljo 17.9. je piknik v Podutiku http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,8361.0.html - pride kdo ?

Poglejte mal na: http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,223.0.html in se udeležite licitacij.

Wink
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1394 : sreda, 06.09.2006 : 10:05:01 »

Jaz sem si ful želela prit na ta piknik ker sem slišala da je super - pa smo žal ravno tale vikend na FI in točno ta dan na eni FI razstavi - grem radovednost past Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.