Živjo!
Pa smo tudi mi prišli iz prvega skupnega dopusta in brez Kimija ne bi bilo tako pestro, saj sva se vsak dan nasmejala njegovim pogruntavščinam in malim strahcem, ki ga preganjajo - muce, ki jih je bilo tam na stotine in smo se jih bolj ali manj spretno izogibali.
Vendar smo vedno naleteli na vsaj eno in po tisti poti smo se potem temeljito pregovarjali, ker več ni hotel tam iti. Je pa pokazal, da je pravi TT kar se plezanja po skalah tiče, saj je plezal kot kozica in vedno je našel pravo in najlažjo pot in si jo tudi zapomnil.
V vodi je užival, vendar samo do kolen, za piškotek (včasih tudi kamenček) pa je tudi zaplaval. Malo čudno je pogledal prvi dan, ko je v morje potunkal smrček in mu nič ni bilo jasno, tako da je probal še dvakrat, da se je prepričal, da ta voda pa le ni taka kot doma.
Na plaži je užival, saj smo bili čisto sami in je imel celo plažo zase, norel je do onemoglosti, pobiral palčke, storžke, kamenčke in se podil za žogico, ko pa je postalo vroče, se je ulegel v senco in zaspal, zvečer pa je bil tako utrujen, da ga vsaj dve uri ni bilo na spregled.
Nekaj slikic bom poskusila prilepiti, ostale pa bodo upam da do konca tedna v albumu.
Myphone, tudi jaz sem se topila od sreče, ko sem držala Kimija prvič v rokah. To so posebni trenutki, ki si jih zapomniš za vedno, predlagam pa ti, da čimveč fotkaš, kajti ti kosmatinčki tako hitro rastejo, da se kar naenkrat ne moreš več spomniti, kakšni so bili, ko so bili majceni.
In seveda ti čestitam za malo kepico Dano!
[attachment deleted by admin]