mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 13:46:37

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 586738 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Khyim
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 525

« Odgovor #1050 : sobota, 20.05.2006 : 09:39:58 »

Živjo!

Končno mi je uspelo urediti album s Kimijevimi slikicami.  Smiley Lahko si ga pogledate na

http://khyim.moj-album.com

Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1051 : sobota, 20.05.2006 : 20:33:51 »

Seveda moja najljubša - zakaj le?  Wink

http://khyim.moj-album.com/slike/3278620/M90ojJgOBU40dbAg.v.jpg
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1052 : nedelja, 21.05.2006 : 10:18:48 »

hehe, ima potem vsaka svojo najljubšo  Wink

http://khyim.moj-album.com/album/3294534/?os=3321073
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1053 : nedelja, 21.05.2006 : 13:49:57 »

Jaz pa Kimija ravno sedaj čakam da pride  na obisk  Cheesy potem bom pa še jaz pripela kakšno fotko ki mi je najljubša  Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1054 : torek, 23.05.2006 : 20:15:03 »

Živjo  Smiley

Pa mal razbijmo tole mrtvilo na tem forumu  Grin

Mi2 z Indio sva vsak torek in četrtek pridno na Švrkovem tečaju. Sedaj nam že gre od tačk, pozornost, sedi, prostor, na povelje pritečemo in običajno nam rata tudi že sedi, ... Najbolje pa nama gre igra - tukaj niso potrebni nobeni priboljški. Čeprav se India tu in tam ne zmeni niti za poriboljške niti za igračo - jasno ko pa je vse polno kuškov in vsepovsod nekaj piše. Koncentracija je pri 3,5 meseca še bolj kratka zadeva. Imava pa rada predvsem vspetino in tunel. Male ovire niso tako zanimive, čeprav ni problema gremo čez če je treba. So pa boljše ovire kuški čez katere se lahko skoči, potem pa v tibetanski krog, dokler me ne ujame starejša TT-jka in me povalja po tleh. Takrat se seveda predamo in ... potem spet en, dva, trije krogi ... itd

Zavetišče Horjul

Anita in Ronja, Marko in India smo bili tudi v zavetišču in obiskali Nimkota, Lučko, Brčico, ... in ostali zverinjak  Wink  Bilo je lepo dopoldne, mal smo se počohali, posladkali in v kratkem se spet srečamo na prav posebnem dogodku ... če koga zanima naj se mi oglasi zasebno.

lp

Marko in India

[attachment deleted by admin]
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1055 : sreda, 24.05.2006 : 10:17:25 »

C:\Documents and Settings\Natasha\Desktop\Kimi Lokev

Če mi je uspelo je to moja najljubša fotka Kimija !!!!  Cheesy Mami in sine ! Cheesy In mami Tara je bila tako zelo srečna in igriva in zaščitniška do svoje ga sinka, da polsestrica Shu sloh ni smela zraven, ker je bila ljubosumna in ga je hotela kar pojest  Wink Kimi pa je en navihanček, ki zna tako lepo naredit "medota", da se mi je kar srček topil !!!  Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1056 : sreda, 24.05.2006 : 10:18:08 »

Ola, ni mi uspelo bo treba še malo vadit.... Sad
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1057 : sreda, 24.05.2006 : 10:19:29 »

buuu, ne gre odpret slikice.. ali pa samo meni ne?

Kimi je pa res pravi srček, ni čudno, da se je annie zaljubila v njega :-)  sicer bi Kimi rad kaj več od tega prijateljstva kot annie  Wink
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1058 : sreda, 24.05.2006 : 10:20:12 »

hehe, ne se sekirat, jaz tudi do zdaj še nisem niti ene slike uspešno dodala  sram
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1059 : sreda, 24.05.2006 : 10:23:06 »

http://www.C:\Documents and Settings\Natasha\Desktop\Kimi Lokev

A bo šlo takole ? Angry
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1060 : sreda, 24.05.2006 : 10:23:56 »

Tudi ne !!!  Grin ampak jaz ne obupa...tehnika je itak samo tehnika. Bom že pogrunatala.... Shocked upam  Huh
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1061 : sreda, 24.05.2006 : 10:25:44 »

mislim, da bi slika moral biti nekje na internetu, ta pa je le na računalniku?  Huh
Logiran
šajša
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #1062 : sreda, 24.05.2006 : 12:09:13 »

Pozdravljeni, ja res je bilo malo zatišja tukaj zadnje dni in prav paše prebrat nove prigode s kosmatinčki.

Mi smo se ta teden morali posloviti  Cry od našega drugega, prazaprav prvega kužka. Mali mešanček je dočakal 17 let .
Zadnje čase je bil res bogi. Sicer je počasi nazadoval že zadnja tri leta, zdaj pa ni šlo več.
Ajša ga pogreša in je kar žalostna, .. Cry

lp

Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1063 : sreda, 24.05.2006 : 13:19:52 »

Nanda se matra s tole lusno fotko Cheesy

Dodajanje fotk kot priponka v sporocilu:
- ko pises sporocilo, klikni na link "druge moznosti" v spodnjem levem kotu okna za pisanje sporocila,
- klikni na "browse" in na svojem racunalniku poisci datoteko s sliko (ime datoteke mora biti brez sumnikov, cudnih znakov in presledkov - samo male crke in stevilke),
- dodaj sporocilo.
Dodas lahko do 4 fotke v eno sporocilo, vendar je lahko vsaka velika najvec 50 kb.
Ce kliknes na predogled, moras se enkrat dodati sliko (z browse), saj je sicer v sporocilu ni, ker pripravi predogled samo za sporocilo, ne pa tudi za fotko.
Fotka mora biti pred dodajanjem ustrezno zmanjsana.

Fotke se ne da linkati z domacega racunalnika, temvec samo na kaksen url naslov, se pravi, da mora biti ze nekje na internetu (http://www... in ne C:\Documents and Settings... - http:// pomeni web naslov, C:\ pa oznako za disk na osebnem racunalniku. Ko dajemo fotke kot priponke v sporocilu jih s tistim "browse" in potem klikom na "sporocilo" nalozimo na mojpes.netov streznik in od tam se prikazejo uporabnikom.

Saj bo slo Smiley.
Logiran

MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1064 : sreda, 24.05.2006 : 13:45:05 »

Smiley Tole "novico" je požegnana od Jane - je malo bolj "plesna", bo pa tudi precej "kosmata".  Smiley

15 let nekako plešemo pod imenom M (Plesni studio in Klub M - PLESNO MESTO) in ker je 15 let kar lep ljubilej sva se Anita in Marko odločila, da bomo letos na Ulovki nad Vrhniko pripravili M-ov družinski piknik, da se skupaj poveselimo, malo poklepetamo in seveda tudi zaplešemo.

Vse skupaj se bo dogajalo v lepem naravnem okolju, zato se nam bodo lahko pridružili tudi naši psički.

Anita bo pripeljala psičko Ronjo (Shih Tzu) Marko pa psičko Indio (Tibetanska terierka) in ostali M-ovci bodo pripeljali mešančke iz vseh vetrov in seveda tudi nekaj čistokrvnih kosmatih prijateljev .

Kot se za naš ljubilej spodobi bomo pripravili veliko plesnih programov, nastopi različnih glasbenih skupin (Čuki, Slapovi, Pop'n'dekl, Rok and Band, ... in morda pride tudi Vili Resnik s konjem. Posebna atrakcija bo izbor najbolj simpatičnega para (plesalka ali plesalec in pes). [/b]

Skupaj bomo skušali zbrati nekaj denarja za zavetišče za zavržene živali v Horjulu. Anita in Marko bova prispevala 100.000 sit kot pomoč pri izgradnji infrastrukture zavetišča, vi pa se boste sami odločili ali boste prispevali kakšen tolar. Vsi, ki bodo ali boste prispevali nad 10.000 sit bodo ali boste dobili spominsko majico in priznanje. Prispevali pa bodo tudi vsi naši plesni vaditelji, učitelji in trenerji in to vsak najmanj en honorar ene svoje pedagoške ure. Tako bomo zagotovo zbrali kar precejšnji znesek, ki bo zavetišču pomagal pri ureditvi infrastrukture.  

Ker se lastniki Tibetanski pasem pogosto dogovarjamo za srečanja, je tudi to ena priložnost, da se dobimo in družimo. Tega pa bodo najbolj vesele naše male zverinice, ki se bodo lahko dodobra nanorele.

Torej če vas mika "plesna" nedelja z vašimi kosmatinci - VABLJENI. Zelo pa bomo veseli, če se nam oglasite na psm@mrak.si ali po telefonu in nas povprašate vse kar vas zanima. Število majic za večje donatorje je omejeno in če res želite donirati več kot 10.000 sit lahko znesek nakažete na TRR TRR pri NLB: 02027 0254948113 s pripisom „za PASJE MESTO” meni pa sporočite na 051 30 61 91 da ste nakazali denar in potem vas bo majica čakala na vaše ime na stojnici zavetišča Horjul. Torej, če bo veliko majic pošlo že do srede naslednji teden bomo lahko naročili še nekaj dodatnih majic in tako zbrali še več denarja.

lp

MARKO

ps

Majice je oblikoval g. Igor Ribič / Imprimo in se mu za izvrsten design tudi na tem forumu lepo zahvaljujemo.

več informacij www.plesnomesto.si

[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 ... 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.