mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 07:53:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 586356 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Nanda
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.306

« Odgovor #720 : sreda, 22.03.2006 : 14:58:28 »

Hej Metha...glede na vse kar si povedala imaš doma pravega Tibetančka  Wink !!!!

Nikar ne bodi žalostna glede crkljanja ...to ima Naja malo po teti Nandi Grin , ampak naj ti zaupam, da se z leti razvijejo tudi taki v pravo muciko in božanje po trebuščku ter posedanje v naročju postane velika želja in včasih kar prošnja, da ne govorimo o tem kako znajo kasneje zlesti v posteljo  Cheesy ...

Tudi plezanje in premagovanje ovir male Naje ti da vedeti, da si dobila v družino čisto resno tapravega TT-ja, čeprav verjamem da si bila presenečena in zaskrbljena...a taki so zelo zelo iznajdljivi in samostojni!!! A, niso super, no te naše Kosmte kepe  Cheesy ?!
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #721 : sreda, 22.03.2006 : 15:31:07 »

Tina upam da boš vsaj ti malo dlje ostala s Tiso, ker sem slišala, da ste se z Brigito dogovorili okoli 10, 11, Brikec pa prej kot ob 12 ne bo tam, ker imata njegovi lastnici eno obveznost. Wink

Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #722 : sreda, 22.03.2006 : 15:32:16 »

Tudi  Tisa je pravi plezalec. Bolj se trudim, da nebi lezna na sedežno bolj je vstrajna. Saj me sploh ne moti, da je gor, skrbi me le njen sestop. Saj jo dajem dol, ampak nikoli ne veš. Še par cm in kakšen teden pa ji bo uspelo. Neverjetno kako raztegne svoje telesce. Najbolj je simpatična ko se zlekne tako, da da vse 4 od sebe. Sprednje tačke pred sebe, zadnje pa štrlijo nazaj. Kot taka prava žabica. Ima pa dobra pljuča. Prava prepirljivka je . Prav krega se z mano. Če ji uspem iz gobčka spraviti svoje prste, copat ali hlačnico in potem s strogim glasom: Tisa fuuuj! Včasih ji še malo požugam s prstom. Se vsede me pogleda naravnost v oči in me nadere. Ali pa če jo v nasprotju z njenimi željami želim nositi. To je vik in krik. Dobro, da me na DPMŽ poznajo, ker bojo prej ali slej dobili prijavo, da jo martretiram ali dajem iz kože. Kot tak mali prašiček! Bom morala sosede prosit za toleranco. Crklja se pa tudi le takrat ko to njej paše, mora biti že malo utrujena, da je lahko pri meru. Po Brigitinem nasvetu bomo morali vaditi česanje v budnem stanju. Ker mali živec ni nikoli pri meru sem ga sedaj v detajle največkrat prečesala ko je padla v komo. Takrat tudi izkoristim priložnost in jo bolj podrobno pregledam. Tačke, blazinice, pa ušeska, zobke in ritko. Saj to počnem tudi ko je budna, da se bo navadila, vendar takrat nimam takega učinka in nisem ravno natančna.
Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #723 : sreda, 22.03.2006 : 15:45:12 »

Ja, bomo poskusili počakati, da Brik pripelje svoje lastnike na okrog. O dolžini našega izleta bo pa seveda odločalo Tisino razpoloženje. Mislim pa, da bi ona tako ali tako ostala do večera ali še dlje.
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #724 : sreda, 22.03.2006 : 15:52:58 »

Lepo je slišat, da ni le Naja mali "zmešanc", ampak, da so kar vsi TT-ji. Pa saj zato jih imamo, a ne-da nam popestrijo in olepšajo naš vsakdan. Res pa je, da so pravi mali divjaki. Ko jo napade "ta nora" dela kroge po stanovanju, pa ker to še ni dovolj, je potrebno medtem skočit še na kavč pa dol in spet naprej. Jaz pa le nemočno opazujem in sama pri sebi prosim, da se bo vse lepo izteklo. Na tleh so povsod tepihi, tako da ji vsaj malo poskušam prihraniti njene kolke. No, saj v torek greva v šolo, pa se bo še tam malce zaposlila in naigrala. Koliko pa kej tehtajo vaše punce in fantje? Ja, Bela Pia, kako se znajo raztegnit. Naja velikokrat spi na boku čisto raztegnjena, tako kot bi bila v galopu.
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #725 : sreda, 22.03.2006 : 16:37:23 »

Brik gledena to da je zelo velik (45 cm) ima 11,5 kg.

Lp, Kaja Wink
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #726 : sreda, 22.03.2006 : 16:39:15 »

MARKO HREN posilja se eno fotko male pesjanke

klikni na sliko
Logiran

myphone
otrok do 14 let
**
Sporočil: 79

« Odgovor #727 : petek, 24.03.2006 : 15:26:16 »

kao se sploh puguvarjaš na moj pes sploh ne štekam a mi lahk plis kdo pujasn
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #728 : petek, 24.03.2006 : 15:33:31 »

Napiši, prosim, v Slovenščini, da bomo razumeli vprašanje. Še prej pa malo preberi navodila za uporabo portala in foruma mojpes.net Wink
Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #729 : petek, 24.03.2006 : 15:41:18 »

Tako končno je ta teden službe za mano. Zunaj je sonček in komaj čakam, da zmučkam in premučkam Tiso, ko pridem domov. Me lahko še kdo na hitro spomni in iz izkušenj na takih srečanjih svetuje kaj naj jutri zapakiram v Tisino potovalko. Malo hrane, steklenico vode, priboljške, kakšno igračko, rezerven povodec, vrečke za iztrebke, čistilne robčke, krpe za brisanje,  aja pa fotoaparat,  

Še zadnji pozdrav pred jutrišnjim srečanjem.
Na svidenje jutri.
LP Tina in Tisa.
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #730 : petek, 24.03.2006 : 15:48:52 »

Pa eno veliko brisačo... TT-ji se na klubskem dnevu radi okopajo v bližnjem potočku!
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #731 : petek, 24.03.2006 : 15:50:46 »

Igračk ne rabiš, pa rezervnega povodca najbrž tudi ne Wink Je naj raje doma, posoda za vodo pa ne more škodovati. Tudi s priboljški raje ne pretiravaj, sicer boš imela hitro cel trop psov okoli sebe Cheesy

Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #732 : petek, 24.03.2006 : 15:51:33 »

Pa eno veliko brisačo... TT-ji se na klubskem dnevu radi okopajo v bližnjem potočku!

sram Tongue Roll Eyes Cheesy
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #733 : petek, 24.03.2006 : 17:52:20 »

Komaj čakam da vas jutri ponovno vidim - smo vas že pogrešali  Wink
Upam da nam kdo spet posodi malce TT-ja, Nely so ljubši kot TŠ-ji
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #734 : petek, 24.03.2006 : 22:15:30 »

Tudi meni bo verjetno uspelo jutri za nekaj časa skočit pogledat Tibetančke in če bo vse po sreči bo  prišča tudio Anita in njena črnuhinjas Ronja.

Glede na tibetančice pa vam sporočam, da smo končno določili datum in to je 4.maj. Takrat pa bo res čisto naša. Slik imam že kar nekaj in jutri dobim še najnovejše. Pogledate pa si jih lahko v začasni galeriji:  *****  Smiley a ni luštkana  Cheesy

... pa adijo do jutri  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.