mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 09:20:34

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 586500 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Nanook
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #900 : četrtek, 13.04.2006 : 08:16:48 »

Jaz sem svojega vceraj za hec zaprla v taveliko kletko (94x64x71 al nekaj takega) in je bil cel izgubljen notri. Grin
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #901 : četrtek, 13.04.2006 : 09:14:36 »

Joj, kaj ste se tuki razpisali  Huh  !!!!! Ma mi je nekam čudno pri srčku  Cry ker je toliko negativizma  sram in vleče že kar malo na "pluvanje v lastno skledo"  Tongue !!! (morda sem pa samo narobe vse skupaj razumela, čeprav sem dvakrat brala  Sad )

A, imamo doma TT-je al kaj  Cheesy !!!  Smo člani Kluba za Tibetanske pasme al sem jaz malo mimo udarila  Shocked !!!!

Torej, zunaj je lep pomladni dan, sonček sije in naši lepo vzgojeni, pridni in navihani Kosmatinčki samo čakajo kako nas bi v smeh spravili na kakšnem sprehodu med vijolicami !!!!  Cheesy Gremo ven in potem napišimo kaj lepega  Wink Grin !!!!

Nanook tudi mi imamo mere kletk kot jih omenja A-Tsa-Rja za Brika in se obnesejo super ! ...Pa Brik ima takooo lepo čisto novo  Wink ! A, ne A-Tsa-Rja !!??

Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #902 : četrtek, 13.04.2006 : 09:22:26 »

Mi imamo dva boksa Atlas 25 in 35 in tja notri se prav radi zavlečeta, kadar hočeta popoln mir (pa mačkona tudi) in veliko kletko, ki je udobna za obe princesi.

Nanda, ne morem na sprehod, službica........ sram
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #903 : četrtek, 13.04.2006 : 09:26:13 »

Nič nismo negativni, če je šlo tole na moj račun Nanda. Tako lepo pomladno smo vzneseni, da imam v službi mravlje v riti in komaj čakam, da odletim domov in na travico ter na sonček. Pa tudi Tisi bo nekoč odpadel repek tako maha z njim ko pridem. Le hotela sem povedati, da pri vzgoji ni le cartanje in svetla plat, ampak tudi nekaj neprijetnih obveznosti. Seveda pozabiš na vse, od veselja, da je tvoj kosmatinec vesel in zadovoljen. Prav dobre volje smo. Radi se imamo in veselo preganjamo metulje in iščemo krte. Učimo se kako bi druga drugo še razveseljile z kakšno novo pogruntavščino.
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #904 : četrtek, 13.04.2006 : 09:33:46 »

Nandi, če si mislila name res upam, da nisem koga užalila z mojim sporočilcem. Če sem, se res opravičujem, včasih me mal zanese, če vidim, da se meša zraven denar Sad mogoče pa sem tudi sama napak vse skupaj razumela.
Imaš pa prav, čas je, da se začnemo obašat pomladansko, vsaj mi, če nam vreme tako zganja Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #905 : četrtek, 13.04.2006 : 09:36:35 »

Ni panike samo malo sončka sem si želela tukaj  Cheesy da ne bo zgledalo, da smo čisto "bljak"  Tongue !!! Ste se pa pozitivno odzvali  Cheesy SUPER !!!!

TagTu ...boš pa popoldne  Cheesy, ko bom jaz v službici  Sad !!!

Bela Tisa ... Ni letelo vse samo nate ....saj sem razumela kaj si hotela napisati  Wink

Bin...vse v redu !  Roll Eyes

Jupi  Cheesy !!! SONČEK   Cheesy

Logiran
AMODINI
odvisnež

« Odgovor #906 : četrtek, 13.04.2006 : 09:41:23 »

Grin        Cheesy
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #907 : četrtek, 13.04.2006 : 09:46:26 »

Ja, jupi, Nanda! Sonček in dodaten prost dan.  Cheesy Tibetanci se pa ne damo kar tako in zimo smo upešno pregnali. Pri nas že vse zeleni in dež je opral prah z narave tako, da je res lepo. Še naše naselje je nekako oživelo, čez zimo je bilo namreč mrtvilo.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #908 : četrtek, 13.04.2006 : 09:57:38 »

Dodaten prost dan  Cry mi ga pa nimamamo   Tongue !!! Še sreča, da moje punce ŠE NE berejo kolendarjev  Grin in na TV jih zanimajo samo risanke, filmi ...skratka dnevnik spustijo, ker jih dolgočasi ...vsaj tako pravijo in tako mi ne utegnejo očitat, da je praznik jaz pa v službi Grin!!!  Ma, imamo pa naslednji vikend in teden "zibelka dopust"  Wink in pridemo na svoj račun   Cheesy !!!
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #909 : četrtek, 13.04.2006 : 10:18:44 »

Cheesy Letel je tud mal na mene, k preveč čvekam  Grin ampak skušam za temi stvarmi tudi stat. Včasih je najprej "toča", nato "dežuje" in potem posije sonce  Wink Sem kar navajen, da jih dobim najprej mal po buči - ampak ko se ušesa odprejo, ko se ideje zbistrijo pridejo na vrsto dejanja. Zdej pa dost o tem - in vrsti je akcija.

Včeraj sem govoril z lastnico - vzrediteljico naše INDIE po telefonu (uf račun bo kar velik) in pravi, da se hiša počasi prazni, kajti dva bratca sta že pri novih družinah. Rekla je tudi, da dobim "celo zbirko navodil za uporabo in vzdrževanje Tibetanskega Terierja"  Grin

Nanda kaj je to  "zibelka dopust" ?
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #910 : četrtek, 13.04.2006 : 10:25:40 »

Nanda kaj je to "zibelka dopust" ?

Nekaj zelo zelo lepega Wink Roll Eyes in ob prijetnem letnem času Smiley
Logiran
AMODINI
odvisnež

« Odgovor #911 : četrtek, 13.04.2006 : 10:30:41 »

Marko, še kar čakam na tvoje sporočilo....mimogrede, ne pozabi, da zasebnih sporočil na forumu ne morem brati, ker sem "mini" Wink
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #912 : četrtek, 13.04.2006 : 10:43:08 »

No, midva sva pa ravno s sprehoda in je res tako lepo, da sem pozabila gledat na uro in sem zamudila predavanja... sram Tongue

Se je pa mali nahodil, navohljal in najedel (trave).  Cheesy
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #913 : četrtek, 13.04.2006 : 11:22:58 »

Ja tole je pa težava. Pošlji mi tvoj e mail - mojega najdeš na naši plesni strani ali pa na moji Tibetanski Terier strani. Takoj dobiš odgovor, ki sem ti ga poslal kot zasebno pošto.

m
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #914 : četrtek, 13.04.2006 : 11:28:21 »

Alo BIN odloči se midi - bo takoj lažje komunicirat zasebno.

Forumovci pozor !

Kje so kakšne vaše slike - mislim slike vaših kosmatincev, če pa ste vi zraven in če ne motite kompozicije pa tud ok  Grin

Danes dobim slike naše INDIE in jih bom verjetno zvečer lahko že kakšno pokazal na forumu.

Undecided sedim na računalniškem seminarju, zanimivo ... no ja JE ZANIMIVO apak jaz tu pa tam skačem na forum, e mail, ... tako da ne vem kaj res ne bom odnesel - bo treba pa doma knjige študirat  Tongue če ne izpit ne bo pozitiven  sram
Logiran
Strani: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.