o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
četrtek, 28.11.2024 : 10:47:20
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 9
| Tema:
Tibetanski terier - čvek
Strani:
1
...
112
113
114
115
116
[
117
]
118
119
120
121
122
...
872
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: Tibetanski terier - čvek (Prebrano 584352 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
barvica
rad pišem
Sporočil: 427
Re: Tibetanski terier - čvek
«
Odgovor #1740 :
nedelja, 22.10.2006 : 15:33:50 »
hmmmm... jaz sem šla v četrtek v trgovino in kupila za psa priboljške, za otroke pa nič. Da o možu sploh ne govorim....
Sem se kar malo zamislila nad sabo, ko sem domov prišla
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.788
«
Odgovor #1741 :
nedelja, 22.10.2006 : 21:03:24 »
Bongo čestitam za opravljen izpit. A sta dobila diplomo in kje bo sedaj visela ?
Mi2 z Indio pa sva žal 5x špricala Švrkovo šolo, tako da smo se dogovorili, da se vidimo znova spomladi. Jeseni menda več ne bo vaj. Amapk ta teden pa greva vseeno mal pogledat.
Ljubljančani
Zanima me če bi bil še kdo za TT akcijo. Lahko bi jo nekam mahnili na "pasje norenje" recimo v petek popoldan ob 16h. Če ne drugače lahko preverimo pri Jani "moj pes pika net" ali je možno prit na vadbišče v Podutik.
M
Logiran
barvica
rad pišem
«
Odgovor #1742 :
nedelja, 22.10.2006 : 21:18:57 »
Marko, hvala za čestitke
Ravno danes sem brala, da so se celo poletje zbirali v Podutiku... no, glede na poste, je bilo obiska bolj malo. In mi sploh nismo vedeli, da obstaja ta možnost pasjega norenja....
Aja, tečajev je pa za letos nepreklicno konec, začnejo se spet aprila. So rekle inštruktorice, da bomo dobili sms-je, če bi želeli nadaljevati s šolanjem.
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.656
«
Odgovor #1743 :
nedelja, 22.10.2006 : 21:20:00 »
kje v podutiku pa norite?
Logiran
barvica
rad pišem
«
Odgovor #1744 :
nedelja, 22.10.2006 : 21:22:14 »
Kolikor sem jaz razumela je to tam, kjer je bil pasji piknik
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.656
«
Odgovor #1745 :
nedelja, 22.10.2006 : 21:22:45 »
samo a ni tam za plačat?
Logiran
barvica
rad pišem
«
Odgovor #1746 :
nedelja, 22.10.2006 : 21:23:46 »
500 sit je bilo poleti in pogoj, da imaš kupljen paket...
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.306
«
Odgovor #1747 :
ponedeljek, 23.10.2006 : 09:38:10 »
Barvica ............
..........nič se ne sekiraj kaj ljudje mislijo, ne tuji ne domači ....Ti bom zaupala tole :
-ko sem dobila Nando so ljudje rekli "OK ima psa, kaj ji je res samo to manjkalo",
-ko je prišla Tara so ljudje rekli "2 psa, a si nora", nekdo od zelo bližnjih se me je na cesti celo ognil in se obrnil proč, ko me je zagledal z obema
-ko je doma ostala še Shu, so ljudje že opravljali in zmajevali z glavo "ta se hoče uničit in res ni normalna", pa še eden od žlahte se me je odpovedal
-ko je letos ostala doma še Sami so čisto obupali nad mano ....... in sedaj me samo še streljajo z očmi, ko se pojavim kje z vsemi štirimi princeskami......
Sem napisla samo osnovne stavke, ker tistih bolj globokoumnih raje ne napišem..... Ja, je hudo, sploh če se vtikajo bližnji, a bližnjih ni ob tebi vsak dan tako kot so naši Kosmati, bližnji te ne pričakajo s poljubčki in srečni, da si prišel domou, bližnji so včasih slabe volje, Kosmati nikoli, bližnji kritizirajo marsikaj, Kosmati te lupčakjo že zato, ker si ti ti ...... bližnji te gledajo čudno, ko zajokaš, Kosmati ti poliže solzico in spravi v smeh....... In ja marsikdaj pokasiraš kakšno žaljivko na cesti.....a tisti tujec je itak samo tujec.....
In na koncu ugotoviš, da ti dejansko ljudje zavidajo tvojo srečo in ker si drugačen in ker si upaš in ker si vzameš čas in voljo še za kaj več kot hodit v službo in nato domou likat in prat in pisat domače naloge....(vse to itak narediš kljub temu da imaš Kosmate)..... ker ljubiš in si ljubljen vsaj tolkikokrat več kot so oni, kot imaš Kosmatih
!!!!!
Zase rečem lahko le to, da mi je Nanda rešila vsaj nekajkrat življenje in da mi ga vse ostale tri - Tara, Shu in Sami lepšajo vsak dan ! Da sem zaradi svojih punc spoznala en kup čudovitih ljudi s katerimi smo danes veliki prijatelji in da vsega tega nebi bilo če nebi bilo njih !!!!! IN TO ŠTEJE !!!!
Logiran
JANAB
še malo sramežljiv
Spol:
Sporočil: 98
«
Odgovor #1748 :
ponedeljek, 23.10.2006 : 10:27:52 »
Res je, Nanda!!!! Zelo lepo povedano.
Lp od še ene, ki ima tudi tri "kosmate".
JanaB
Logiran
barvica
rad pišem
«
Odgovor #1749 :
ponedeljek, 23.10.2006 : 18:20:13 »
Nanda, hvala za tole.... Saj s tistimi, ki si "upajo" izjavit meni v fris se lažje spoprimem, kot pa z nekom, ki samo z očmi zavija in se tako samozadovoljno drži, kot da je edino pravilno, da imaš celo malo konjenico otrok doma in - jasno - nobene živali.
Takemu bi nekako rada dopovedala, da sem še vedno normalna.... da imam pač tako veliko ljubezni v sebi, da jo z lahkoto dam še malo naokoli in ne samo svojim trem frockom.... In da niso moji otroci NIČ prikrajšani, ker imam rada moja psa. Pa se mi zadnje čase ne da več. Ker me tak folk samo znervira in mi gre na živce, ... hehe... kot grem verjetno jaz njim
Khm... znanci, prijatelji so padli skozi tole sito.... in nekateri so resnično ostali na njem. Najbolj trmasti še vedno vztrajajo z mano in mojo družino, kljub temu da se širi
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.306
«
Odgovor #1750 :
torek, 24.10.2006 : 07:27:28 »
Barvica...... saj se ne splača trudit s tistimi, ki trmijo, bo že prišel njihov čas
in tvoja dejanja itak govorijo zase
Veš problem takih ljudi je običajno tudi to, da ne razumejo kako ti uspe v 24 ur spredalčkat moža, pa otroke, službo in vsa gospodinjska dela, pa še sprehod in igro s Kosmatimi ...pa uspeš se celo naspat in umit
.... ja eni pač nismo lenuhi
In še dokazano je da manj časa kot imaš več narediš in bolj kot si sam srečen več imajo drugi od tebe in ko vse to sešteješ je rezultat
:-*tukaj .....
......in ja, pomembni so itak tvoji otroci pa mož in kužki z njimi živiš vsak dan........
Logiran
barvica
rad pišem
«
Odgovor #1751 :
torek, 24.10.2006 : 18:09:06 »
Mah, Nanda.. saj se ne pritožujem oz. nočem, da bi tako zvenelo
So pa bili časi, ko me je marsikaj prizadelo v zvezi z kužki.... Pa sem dobila tako trdo kožo, da me zlepa ne moreš več razočarat....
In zanesem se predvsem nase, ker nima smisla računat na druge in na njihovo pomoč. Pa magari, če je to samo dobro zastavljena beseda, ki utiša jezike...
Pa naj bo dovolj o tem. Še dobro, da smo si različni
A ne?
Kam bi pa prišli, če bi iz vsakega stanovanja lajal kakšen pes?!?!
Še dobr, da jih eni ne marajo... je vsaj tišina na drugi strani hodnika
lepo se imejte s svojimi kužki... jaz se trenutno trudim, da najdem kaj lepega v vedno krajših dnevih (ko moraš na sprehod nosit seboj baterijo, da vidiš, če pes žre mačji drek al sam voha travo), pa v mokroti (pa se tudi tolažim, da je nekdo napisal, da imajo TT po dežju ful lepo mehko dlako... sej mrbit velja isto za roso in ostalo vlago?), pa v mrazu (jaz že 14 dni nosim bundo na sprehodih in mi je šele danes zjutraj kapnilo, da je 16 stopinj).... Ko bo zima, bom verjetno vstala že ob 5h, da mi bo uspelo vse poštimat in sprat vse kepe dol z dlake, predno gremo od doma
Al pa...., če psa naučim kako se lula na papir
Logiran
Khyim
odvisnež
Spol:
Sporočil: 525
«
Odgovor #1752 :
torek, 24.10.2006 : 18:52:35 »
Citat
ko moraš na sprehod nosit seboj baterijo, da vidiš, če pes žre mačji drek al sam voha travo
ja, to pa poznamo tudi mi...pozimi z baterijo, zavita do ušes in čez, z rokavicami in čisto sklonjena...če so naju sosedi videli, so itak mislili, da sva nora...pa še takrat mu je uspelo, ker si je frajer zapomnil od prej, kje je bil...
, no hvalabogu, je hitro minilo...zdaj pa je tisti čas, ko gospod voha in voha in voha...vsako travico, rožico, grmiček, potem se spomni, da je zadaj nekaj pozabil in tako potegne, da se jaz lovim po pločniku
(še dobro, da ima samo 8 kg), se nad kako pošto malo razburi, popraska, da leti na vse strani in voha naprej...
, potem na poti domov pa se obvezno uleže v travo, se malo popase, zmeditira in ga je treba malo dregnit, da se premakne.
Danes pa sva bila na Pohorju, norel je po potočku in gozdu, jaz pa sem zraven lovila sapo (hehe Nanda, nabiram kondicijo
).
Logiran
barvica
rad pišem
«
Odgovor #1753 :
torek, 24.10.2006 : 19:37:32 »
Jaz sem pa mislila, da imam ful kondicije...... non-stop visim v gozdu in skoz neki v hrib hodimo, pa nisem nič zmatrana.. Sama sebi sem bila všeč do tistega sprehoda pred par dnevi, ko je šel z nami zlati prinašalec... Ufa, ta pes nam je držal tempo
V 5 minutah sem bila prešvicana
Nekaj časa sem se tolažila, da zato, ker imam bundo, ko sem pa vsa crknjena na vrhu klanca lovila sapo, sem si pač morala priznati, da sta moja psa prava vaška gospoda in se pač sprehajajo zelo zložno, da se preveč ne utrudijo
.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.788
«
Odgovor #1754 :
torek, 24.10.2006 : 22:18:38 »
Živjo
Naša vzrediteljica iz Finske je poslala e mail, ko TT star 1 leto in pol išče nov dom. Kuža je strašno lep in če koga zanima se ga da dobit tudi "takorekoč" brezplačno - no ja brez avijonske karte pač vseeno nebi šlo. Kuža pa je primeren za nekoga, ki ga zanima razstavljanje in morda tudi vzreja (parjenje). Upam, da tega Jana ne bo izbrisala ker gre za neke vrste prodajo.
Torej če koga zanima mu lahko pošljem e mail.
Sicer pa je naša INDIA zelo pridobila na dlaki in tako je postala čopka kar obvezna zadeva. naša prejšpnja BARBY nikoli ni imela čopke sedaj pa jo delamo kar vsak dan. Sliko pa pripopam kakšno jutri. Pa tudi ostali dajte kakšno slikco gor - ko je tako luštn vidt te naše kosmate kepe
lp
MARKO
[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani:
1
...
112
113
114
115
116