mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 19.02.2025 : 00:30:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 604238 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
zvonček
novinec
*
Sporočil: 20

« Odgovor #1260 : četrtek, 03.08.2006 : 20:59:23 »

myphone... popek je na trebuščku Smiley

čakaj, ti grem poiskat kakšno spletno stran... pa si preberi, da si boš lažje predstavljala....
Logiran
zvonček
novinec
*

« Odgovor #1261 : četrtek, 03.08.2006 : 21:02:36 »

<http://grmajo.on-your.net/brejost/6.html>

upam, da ti bo kaj v pomoč... Je pa iz knjige "Moja psička" Smiley
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**
Sporočil: 79

« Odgovor #1262 : četrtek, 03.08.2006 : 22:39:04 »

sem prebrala....................hvala,zdaj mi je šele jasno   no glede popka pa je najbrž tako kot pri človeku samo, da pri psu čez zraste dlaka, tako da se ga ne opazi......

zvonček....zanima me če imate tudi vi doma kakšnega tt-ja?Huh?

joj skoraj samo še mesec in pol pa dobim psičko.......................ne vem kako bom dočakala dan ko bo v našo hišo vstopila nova članica družine................................
Logiran
zvonček
novinec
*

« Odgovor #1263 : četrtek, 03.08.2006 : 22:50:30 »

myphone... nimam še... ampak, enkrat bom tudi jaz prišla na vrsto Smiley
samo... ko se ne bi vse vrtelo okoli denarja. Jaz si pa želim rodovniško psičko, ki bo zdrava, socializirana in od ljubečih vzrediteljev. To pa, jasno stane..... In cena je precej visoka... hihi,  se vozim v avtu, ki je vreden 2x manj Wink

Torej, teorijo imam v mezincu, nekaj prakse tudi. Najpomembnejše pa je, da vem kakšna odgovornost je pes in da bo ljubljen in zaželjen v moji družini Smiley
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**

« Odgovor #1264 : petek, 04.08.2006 : 22:48:51 »

no želim ti čim več uspeha......vsak dan tolar pa se kar nabere ane(lol)
no pa............če bomo imeli mladiče sepravi najbrž čez približno 2 leti(vendar pri tej trditvi ČE res veliko pomeni) in če jih bo dovolj, mislim ker nekaj jih imamo že rezerviranih za sorodnike ti z veseljem dam enega-z rodovnikom pa usm tem pač kar je treba met po ceni ki bo samo poravnala stroške(rodovnik,hrana....ter še nekaj malenkost) o tem smo se doma že pogovarjali in če bomo imeli mladiče nikakor ne mislimo služit z njimi ...............................

tako da če se ti zdi predlog vredu potrpi še par let pa se bo začel tvoj "najsrečnejši del življenja"

poleg tega pa mislim da ni pomembno v kakšnem avtu se voziš.....bolj pomembna je notranjost...........................in glede na tvoja sporočila ti privoščim psi ki si ga najbolj želiš......................(lol)

se slišiva-pa čim prej odpiši
Logiran
zvonček
novinec
*

« Odgovor #1265 : sobota, 05.08.2006 : 09:26:23 »

Hvala za tvojo prijaznost, ampak to res ni bil namen mojega sporočila, da zbujam neko usmiljenje.... ker se imam za srečnega človeka Smiley.
Denar gor al pa dol, za najnujnejše itak imam, dopusti na morju te pa pravzaprav čist zmatrajo Wink
Pa, ko misliš da si že na konju, gre privarčevani denar za olje.... Mah in sem spet na začetku.... 
In danes je tako lep dan... nehalo je deževat, vse je zalito, trava ima nešteto zelenih odtenkov.... skozi okno gledam temno zelen gozd (tista zelena, ki je kar malo skrivnostna).
Uživaj v pričakovanju, sem prebrala kako nestrpno so vsi  čakali svojega pasjega dojenčka Smiley. In naj ti hitro mine Wink
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**

« Odgovor #1266 : sobota, 05.08.2006 : 14:50:14 »

upam da mi bo minilo kar se da hito...........

glede počitnic imaš pa kar prav...letos gremo prvič v hribe-ponavadi smo hodili na morje
in sploh ni vprašanja glede tega da bom šolsko leto začela s š večjo utrujenostjo, kot sem ga končala(lol)................zanima me koliko let sploh imaš?Huh

no veš kaj vsaka velika želja se nekoč uresniči......pumoje da se bo tut tvoja

aja pa še to a ti si psa želiš točno določene pasme-tibetanski terier....ker drugače lahko posvojiš kakšnega mešančka iz zavetišča ali iz kakšne kmetije, kjer jih imajo preveč..........pravzaprav smo doma pretehtali tudi to temo vendar se je izkazalo, da bi vsi radi vedeli kakšen pes sploh bo ko bo odrastel,poleg tega pa se nameravam poleg agilityja ukvarjati tudi z razstavami...............................vendar sva se z mamo odločile, da bova vsaj en dan v tednu obiskali zavetišče in jim pomagali pri deli(sprehajanje psov,pospravljanje,hranjenje,ipd.)

jutri gremo v hribe za 4 dni tako da najbrž ne bom mogla odpošiljat na tvoja sporočila...............no če bo vreme spremenilo naše načrte te še obvestim.

čaw-užiwaj
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1267 : sobota, 05.08.2006 : 15:30:23 »

no želim ti čim več uspeha......vsak dan tolar pa se kar nabere ane(lol)
no pa............če bomo imeli mladiče sepravi najbrž čez približno 2 leti(vendar pri tej trditvi ČE res veliko pomeni) in če jih bo dovolj, mislim ker nekaj jih imamo že rezerviranih za sorodnike ti z veseljem dam enega-z rodovnikom pa usm tem pač kar je treba met po ceni ki bo samo poravnala stroške(rodovnik,hrana....ter še nekaj malenkost) o tem smo se doma že pogovarjali in če bomo imeli mladiče nikakor ne mislimo služit z njimi ...............................

HM - po tem tvojem postu sklepam da hočeš povedati da ti kupuješ mladička od vzrediteljev ki služijo s psmi???

Ko boš zares spoznala delo z mladički in dojela stroške ki so povezani z samo paritvijo, pregledi, zdravjem, razstavami - boš kaj kmalu dojela tudi to da se stroški pokrivajo z dano ceno mladička!
Logiran
zvonček
novinec
*

« Odgovor #1268 : sobota, 05.08.2006 : 19:10:21 »

Stara sem 26 let, poročena, dva otroka Smiley
Tudi jaz sem nekaj čas pomagala v zavetišču, zbiram odeje in stare brisače in jih vsake toliko odpeljem tja... Ampak, jaz si ne želim posvojiti psička iz azila. Pa nisem snob ali kaj podobnega, samo vem kaj hočem in to je tibetanka... Psička, ki bo imela natanko tak karakter, ki je značilen za to pasmo Smiley
Tako dolgo dlako, ki jo je potrebno česat in po možnosti  črno-bela kombinacija Smiley
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**

« Odgovor #1269 : sobota, 05.08.2006 : 19:18:08 »

ne losbang tega nisem nikoli trdila..............zvonček tako ali tako ni omenila okoli kakšne cene se vse vrti.....ampak nikoli nisem trdila da pri teh vzrediteljih kjer kupujem psa služijo s tem! vem da je veliko stroškov ker imam prijateljico, ki se kaj dobro spozna na to in sva se tudi o tem že pogovarjali.......................vseeno pa bi dajala pse po manjši ceni(tudi zaradi tega, ker si nekateri pač ne morejo privoščit pse ki imajo rodovnik in vseeno niso tako poceni-pravzaprav sem mislila odštet vsaj razstave,saj bi to delala iz veselja in samega užitka, in ne zato, da bi bili mladči še bolj cenjeni...........poleg tega pa ima včasih samica toliko psičkov da jih nkakor ne moreš prodat...no morda tudi k temu pripomore nižja cena)................ta odločite še ni potrjena.....pravzaprav sploh še nismo prepričani da bomo imeli mladiče!

žal mi je da sva se že na začetku narobe razumeli..........no upam pa da se strinjava vsaj v nečem:TIBETANCI SO ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**

« Odgovor #1270 : sobota, 05.08.2006 : 19:22:19 »

aha no kar dosti starejša si od mene in verjetno imaš res več prakse in tudi literature v mazinčku, a vseeno upam da bom tudi jaz dobro vzgojila psa-potrudila se bom kolikor je v moji moči!!!

no čeprav si starejša imaš še dovolj časa da si prisvojiš kako tibetanko

ko si mi opisala kakšnega psa oziroma psičko si želiš, sem se spomnila na našo, kajti tvoj opis ji čisto ustreza, kot da bi jo opisovala!!!!!!!!!
Logiran
zvonček
novinec
*

« Odgovor #1271 : sobota, 05.08.2006 : 19:31:31 »

Imaš že kakšno slikco psičke?
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**

« Odgovor #1272 : sobota, 05.08.2006 : 21:05:42 »

ja in ne

samo še ne vem katero bom dobila.......2 psički sta v leglu 1 novopečeni lastniki, pa so pred nami in jo bodo oni izbraki prvi

no imam samo sliko od celega legla...
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**

« Odgovor #1273 : sobota, 05.08.2006 : 21:10:31 »

joj ne znam vstavit slike Cry Cry Cry Cry
no če se ti da te prosm da mi razložiš.... Cry Cry Cry

samo ne vem če bom videla sporočilo prej kot v roku 4 dni Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

čaw-lepo se mej pa velik se smej
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #1274 : nedelja, 06.08.2006 : 16:47:49 »

Zvoncek, ce si zainteresirana za tibetanko zlate barve, stara je 3 leta in ima rodovnik ,se mi javi z osebnim sporocilom.
S psicko je vse vredu (je ljubezniva in zdrava). Njeni lastniki ji iscejo novi dom, ker je sama po 10 ur nadan.

....in hvala svima na cestitkama za Thaieve mladice!!!!!!
Logiran
Strani: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.