... nekdo mora začet, da klubski dan ne bo minil brez zabeležke.
Jaz bom napisal le o nas, da ne bo spet kakšne vroče debate
Maxi je prišel prvi in opravil vzrejni pregled. Pravzaprav smo ga zamudili
ko je korakal po vzrejnem ringu in se postavil pred stroge oči vzrejne komisije ... Vendar se je važič
še dolgo šopirili naokrog
kakor da hoče zalajat in tudi je ... zalajal namreč "halo punce - tukaj sem in jaz sem najlepši ...
BRAVO MAXIMissy je bolj sramežjive sorte in se ni predprijavila, zato je stala v vrsti zadnja. Seveda je bila to njena
pretkana taktika
jasno zato da so si jo fantje lahko dalj časa ogledovali
V ringu je bila sproščena kot ponavadi in opravila vzrejni pregled.
BRAVO MISSYNo jaz nisem imel časa da bi pokukal v ring, a sta Martina in Romi vse dobro opravili sami. Zato
BRAVO PUNCE.
Jaz sem se bolj posvetil naši vzrediteljici Pauli, ki je prišla iz Finske tudi z namenom, da se udeleži klubskega dneva. Tokrat je imal spet priliko, da si ogleda vse kar leze in gre v tem našem malem slovenskem svetu tibetanskih pasm. Kaj meni o vsem skupaj bo mogoča poveda sama, zagotovo pa bo skrbno popredalčkala v njeno bogato zakladnico znanja.
Na klubskem dnevu smo dobili tudi klubsko revijo, ki bo prijetno branje za kar nekaj uric in jasno da smo malo važni tudi mi
saj smo prispevali kar nekaj člankov, še bolj pa smo veseli pripevkov naših prijateljev.
aja, da ne pozabim India je opravila pregled oči in so OK, torej je s tem izpolnjen pogoj za podaljšanje vzrejnega dovoljenja, saj bo menda KTP od sedaj dalje zelo natančen glede tega.
No ker je dež
vse skupaj precej skrajšal smo izkoristili dan še za obisk Bleda, z obvezno vožnjo okrog jezera, nato pa seveda kremšnite. Popoldan skok še v mojo plesno šolo, pa ena lahka večerja in že smo dobili obisk.....
Prišla je Minna z družino
Prav škoda je, da tudi ta lepotička ni delala danes vzrejnega pregleda - takoga bi ga imeli v žepu kar štirje iz naše kompanije. Paula je bila tudi na njo navdušena, torej sedaj še bolj zagotovo ve, da je India dala potomce, ki bodo vnesli veliko pozitivnega v ta naš slovenski TT prostor. Z Indio planiramo novo leglo, za Maxija se tepejo punce pri nas
, Minna že meša glave fantom
, Missy je sploh afnica 100 na uro
, Tiso bodo fantje sicer morali najprej ulovit, ... kar pa se Machota tiče je v Zagrebu že prava zvezda
in glas o njem se hitro širi naokrog ...
... mamica in mularija spročajo RAČUNAJTE NA NAS