Kdo pa je tole
prosimo lastnike
da se takoj javijo na mojpes.net-u
No pa se bomo na kratko predstavili
Sem Tomaž Zupančič iz okolice Metlike (Bela krajina) in s punco Brigito sva si lansko leto kupila to malo belo kepico po imenu Aika, njeno rodovniško ime je Artistic touch tibetan goldies
. Kupila sva jo v Zagrebu pri ****. Naša mala prebrisanka je stara 1 leto in 2 meseca . Pred dvemi tedni pa je bila že na prvi pasji razstavi v Zagrebu. Peljali smo jo že dan prej saj je bila naročena pri frizerju v Zagrebu tam smo jo pustili pri Petri, saj smo se zmenili, da nam bo Aiko vodila ona ker mi nimamo izkušenj pri razstavah. Tako je ostala v Zagrebu pri svoji mami in očetu. Že v petek na specijalni razstavi je naša Aika dobila nekaj dobrih rezultatov: Mladi klubski prvak, prvak razreda mladih, najlepši mladi pes in dobila tudi pokal:), naslednji dan tudi ocena odlično + prvak razreda mladih in najlepši mladi pes, v nedeljo pa smo šli po našo Aiko na razstavo je dobila pa oceno odlično. Petra nam je rekla da moramo z njo še veliko vaditi saj ni vajena pravilne hoje in da bi na koncu lepo stala. Zdaj lepo z njo vadimo in upamo da bo na naslednji razstavi to znala.Sicer nam bo šlo bolj težko,ker je drugače prava razposajenka,rada se igra z otroki,skače okrog po zelenici sem ter tja,včasih pa je prav svojeglava-naš pravi mali šef ;-)...No to bi bilo nekaj o naši mali Aiki.