Missy je ostala kod moje sestre na čuvanju. Kako ona od njih troje najmanje voli vrućine i more ostala je u ZG na special tretmanu kod moje sestre.
Falila mi je jaaako...Koje je to veselje bilo kad smo stigli.
Evo i par slika s mora....(nisam se baš proslavila s fotićem ako smo išli negdje nisam ga nosila jer nemam adekvatnu torbu/to mi je iduća ivesticija/ tako da najljepše trenutke, kao npr.Tashin kupanjac, na žalost nisam ovjekovječila) no u trenutcima odmora sam si dala truda da se ipak ne vratima praznih ruku....
Uglavnom, Tasha je u stvari vidra, jako je smiješna...i bila je prava atrakcija tamo gdje smo ju smjeli kupati. Na žalost Bračani se nisu pokazali oduševljenje da se pas kupa negdje gdje i ljudi...ma ni za šetnje kroz mjesto...većina ih (imam dojam) želi da su životinje negdje drugdje..što dalje od njih)
Iako sam Tashu ispirala čim smo se vratili u hotel i hranila dlaku, prasica je došla na svoje...nekako je sva bila stalno kuštrava i sva pravo ljetna!!
Jack je više-manje godišnji prespavao jer su vrućine bile strašne, pa smo puno šetali rano ujutro i kasno navečer.
Osmatračnica je dežurna od 0-24