mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 22.07.2024 : 14:19:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Strani: 1 ... 259 260 261 262 263 [264] 265 266 267 268 269 ... 303   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani  (Prebrano 650287 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #3945 : sreda, 10.03.2010 : 15:32:34 »

Da vidimo kateri novinarji so tako vztrajni, da bodo pomagali zadevo pripeljati do konca in ne bodo dovolili, da grozljivo mučenje utihne, krivci pa ostanejo nerazkriti in nekaznovani.
Logiran
moly
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 114


« Odgovor #3946 : sreda, 10.03.2010 : 15:35:52 »

Kresnice: Kresalova bo z novim spletnim portalom predstavila svojo resnico o bulmastifih, NPU-ju in drugih "lažeh"
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042343875

http://www.katarinakresal.si/

a tole obešanje cot ponazarja pranje umazanega perila? pevka  
suši pa tako perilo iz hm. verjetno ga tudi nosi  Roll Eyes
o vsebini pa ni vredno razpravljati. Lips Sealed
Logiran
Pepsi
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033



« Odgovor #3947 : sreda, 10.03.2010 : 15:52:09 »

Ampak tale spletna stran od K.K. je pa res za  bruham bruham bruham.
Pa kaj bi rada povedala s temi modrci in gatami, a da je seksi al kaj? Mene bi bilo na njenem mestu sram. Bi plačala enemu profesionalnemu oblikovalcu, da naredi nekaj spodobnega, če že hodi naokrog v Armaniju.
Tudi stil pisanja je osnovnošolski. Očitno nas ima vse za debile. Angry
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.360


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3948 : sreda, 10.03.2010 : 16:06:25 »

Resnica je zelo relativna. Ce jaz napisem nekaj tukaj gor in zaprem temo, je to moja resnica. Ce nekaj napisem in pustim, da komentirate, se bo iz moje resnice skozi argumente napisano prelevilo v naso resnico in nic vec ni receno, da bo moja resnica v obliki in vsebini ostala taka, kot jo bom podala v prvem tekstu.
Tako je tudi s to spletno stranjo. Tam je njena resnica in od nikogar med nami ne more zahtevati, da postane tudi nasa resnica.
Ce se ona bolje pocuti s tem, ko je objavila taksno stran, je tudi meni prav. Ima vso pravico.
Imam pa jaz se vedno pravico postavljati vprasanja in dvomiti v resnice drugih.
Logiran

Alba
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.517


« Odgovor #3949 : sreda, 10.03.2010 : 16:25:57 »

Se strinjam z napisanim Jana.
Čeprav moje mišljenje je, da če se ne počutiš krivega in nočeš česa prekriti, se sigurno ne boš lotil česa podobnega. Meni je tole samo dokaz vseh umazanij. Žal.
Logiran
saba
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 153


« Odgovor #3950 : sreda, 10.03.2010 : 17:04:56 »

A je kdo zasledil zakaj gre v primeru B. Brezigar? Ravnokar sem poslušala po radiu, da se mora zagovarja zaradi odstopa državne tožilke, ki je kot razlog za odstop navedla, da je Brezigarjeva osebno dajala navodila policaju-specialcu v primeru Baričevič?

A je še sploh kje kdo, ki si ni "umazal" rok v tej aferi? Sad
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.360


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3951 : sreda, 10.03.2010 : 17:08:03 »

Alba, ce bi vpleteni in odgovorni v resnici zeleli, da ljudje izvemo resnico, oz. da posredovano resnico verjamemo, bi morali narediti stvari drugace ze 2.2.2010, vsekakor pa takoj naslednji dan/dneve ...

Primer 1:
* Na (ob) nekem smuciscu se je poskodoval oz. menda celo umrl smucar in notranja ter pravosodni minister sta prvi vikend letela s smuckami na smucisce delat "osvescanje" smucarjev. Kazala sta se v lepih smucarskih opravah in hitela dajat izjave, kako je treba skrbeti za varnost na smuciscu.
* 2.2.2010 je nek clovek v neki garazi umrl, ubiti pa so bili trije psi. S krivdami se opleta se danes, dejstvo pa je, da nobenega osvescanja proti zlorabi zivali ali proti izkoriscanju polozajev ni bilo ne s strani Kresalove in ne s strani Zalarja. Za oba vemo prav natancno, kaksni so bili njuni nastopi v vsem casu od 2.2. do danes. Takrat bi bil nastop Kresalove ustrezen, pa karkoli bi povedala. Zdaj je za moje pojme ze zdavnaj zamudila vlak. So smucarji, ki kljub opozorilom smucajo izven urejenih smucisc kot primer enakovredni enemu ubitemu cloveku in trem ubitim psom? Ona nam je pokazala, da en ubit clovek in trije ubiti psi niso vredni niti tega, da bi povedala stavek, kaj sele, da bi sprozila kakrsnokoli osvescevalno akcijo. Na to, da bi namesto lastnika lahko bil tam kdorkoli drug povsem po nakljucju, se seveda nihce vec ne spomni, tudi ona ne.

Primer 2:
* Pri nekem kriminalnem dejanju o podkupovanju je bila prakticno skoraj skupaj z najvaznejsim delom akcije tudi ze napovedana novinarska konferenca policije, na kateri so postregli skorajda z vsemi podrobnimi podatki o dogajanju, kot bi do potankosti predstavili perilo, ki ga je Kresalova razobesila na svoji strani. Vec ali manj vemo vse (ali morda celo prevec) o tem, kaj, s kom in kako se je vceraj dogajalo. Pa ni niti en dan minil od glavnega dogodka.
* 2.2.2010 je nek clovek v neki garazi umrl, ubiti pa so bili trije psi. Objavljenih je bilo kup filmckov in kup fotografij, se vec komentarjev, na plano so kapljale podrobnosti o najdbah v tisti garazi, postopki so bili cudni, ce ne celo cudaski, v medijih so se odgovorni kregali in spuscali nasprotujoce si izjave (celo iz enih ust so prihajale vsak dan tudi po tri nasprotne izjave) in celo svoja protizakonita dejanja (nepravilno vrocanje odlocbe o vrnitvi psov ...) so dajali javno. 9 dni ni bilo na spregled prav nobenega policaja, razen tistih, ki smo jih med ostalimi sprehajalci po prizoriscu lahko ogledovali na TV ze prvi dan. Vsekakor ni bila sklicana prav nobena novinarska konferenca glavnih s policije. Po devetih dneh je bilo nekaj splosnih stavkov o policiji povedanih v hudem navalu jeze (se vedno nisem prepricana, ali je bil Gorsek res jezen samo na VURS, ali tudi na DZZZ, ki je podal ovadbo, ali pa morda kar na cel svet), podatka pa prav nobenega. Demonstrirali so moc, da lahko odvzamejo pasja trupla, ki jih menda v resnici sploh niso vzeli, demonstrirali so tudi svojo "profesionalnost", "strokovnost" in "odgovornost". Informacij nic. Kot tudi ne na naslednji novinarski konferenci, ki nikakor ni bila organizirana zato, ker bi zelela policija narod seznaniti z dejstvi in resnicami, temvec zato, ker so dobili na mizo konkretna vprasanja, nanje pa so odgovorili s povsem politicnim besednjakom in nikakor s policijskim.

Pri bulmastifih smo se vedno skoraj tam, kjer smo bili 5.2., pri podkupovanju smo pa ze dalec naprej od tam, kjer bi sploh lahko bili.
Na politicne stose ne padam. Politik zame ni nic vec vreden od tistega, ki je umrl v svoji garazi, pa tudi njihova morebitna kriminalna dejanja niso nic manjsa/vecja od tistih, ki so menda bila storjena nad zdaj ubitimi psi. Ko se politiki (z vodjo vlade na celu) kar ne morejo dohitevati z izjavami, kako hocejo vse razkriti, bi bilo ze enkrat prav fino, ko bi baza vprasala te svoje gobcne vodje, kje imajo resnico in ko bi to resnico vsaj v svojem imenu od svojih izvoljenih ljudi ta baza tudi zahtevala.

Zame bo morala Kresalova (pa tudi vsi drugi) zaceti uporabljati enko ravnilo, ko meri vrednost dogodkov. Takrat bom verjela, da misli resno. Do tedaj pa bom pac sprejela njene spodnje gate kot znak skrajno omalovažujočega odnosa do mene in vseh nas.
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.360


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3952 : sreda, 10.03.2010 : 17:21:09 »

saba, o Brezigarjevi najdes enega izmed clankov na

Brezigarjeva je dajala navodila policistom
Iz urada Barbare Brezigar so sporočili, da je generalna državna tožilka do informiranja o zadevah vedno upravičena, posebno pa v zelo odmevnih zadevah. Ker je šlo v obravnavanem primeru za zadevo, ki jo v okviru svojih pristojnosti obravnavata dve tožilski enoti, specializirani oddelek in okrožno državno tožilstvo v Ljubljani (po naših podatkih je to zadeva Baričevič), je v tej zadevi vrhovno državno tožilstvo tudi koordiniralo delo obeh enot. Drži podatek, da je generalna državna tožilka ob zasedenosti takratne vodje specializiranega oddelka neposredno komunicirala s policistom s tega oddelka. O zadevah so se predstavniki vrhovnega državnega tožilstva z vsemi, ki zadeve obravnavajo, tudi vsebinsko pogovarjali.

http://www.delo.si/clanek/100972
Logiran

Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #3953 : sreda, 10.03.2010 : 17:23:41 »

Magnetogrami prisluhov: http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=15017

Priznam, da sem se kljub resnosti situacije narežala. Kakšni tipi, Fellini bi imel športni dan, če bi jih poznal
Logiran
Alba
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.517


« Odgovor #3954 : sreda, 10.03.2010 : 17:47:05 »

Jana absolutno res.
Logiran
delavec@amis.net
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.444


« Odgovor #3955 : sreda, 10.03.2010 : 18:09:13 »

Jana se popolnoma strinjam.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.360


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3956 : sreda, 10.03.2010 : 18:15:36 »

K zadnjemu odstavku dodajam se tole:

Zaradi mene naj Kresalova svoje spodnjice razkazuje in pod nos moli svojim strankarskim in politicnim nasprotnikom in prijateljem, da pa posiljuje z njimi nas, je povsem nehigienicno. Reklamo za njeno stran najdete na vseh medijskih portalih, pravkar so napovedali prispevek o tem tudi na TV, ki jo placujemo MI VSI PO ZAKONU. Da jih ni sram vse skupaj. Kaj takega, da bi na TV, ki jo placujemo VSI PO ZAKONU povedali, da se na nekem portalu borimo za nase pravice in pravice zivali, se pac ne bo zgodilo. Pomembne so gate neke zame totalno nekompetentne ministrice. To pa.
Logiran

saba
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 153


« Odgovor #3957 : sreda, 10.03.2010 : 18:25:16 »

Če je že taka faca in tako "liberalna", naj vključi še možnost komentiranja na tem njenem "štriku za gate", pa bo videla, kaj si folk misli  o njenini "kresnici"!!
Logiran
Patapižu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.246


« Odgovor #3958 : sreda, 10.03.2010 : 18:36:19 »

Upam, da bo tokrat tudi Jelinčiča odneslo iz parlamenta... ne vem, kdo voli take bedake. Roll Eyes
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.360


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #3959 : sreda, 10.03.2010 : 19:13:56 »

Gorsek je pravkar obljubil v Svetu na Kanalu A, da bo celotno porocilo o prvem delu preiskave v primeru Baricevic na voljo v petek.
Logiran

Strani: 1 ... 259 260 261 262 263 [264] 265 266 267 268 269 ... 303   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines