Ali mi lahko nekdo pomagaaaaa, lepo vas prosim!?
Nujno bi rabila knjigo "Humans for dummies" ali kaj podobnega, ker meni ni nič več jasno! Ne štekam jih in pika.
Cimra (po njenih besedah, jaz sploh ne vem kaj to pomeni) mi je povedala, da je tukaj gor cel kup mačkov in ni hudič, da bi mi ne bi kateri znal svetovat. Kje steeee?
Da vam ne povem, kaj je naredila danes. Že tako je ceeel dopoldan in še več ni (sej če potihem povem mi to kar paše) in potem, ko pride ni nič od nje. Danes se me je prvo stvar lotila snemat. Baje sem ful simpatična, ko se mečem po tleh, predem kot kak traktor in se smukam okoli nje. Haloooooo!? Ali misli, da delam to iz veselja??
Da mi je všeč se valjat po tleh, katera niso bila pomita že sto let... a bi mogoče ona pomislila da sem lačnaaaa in da bi jedlaaaaaa. Ampak ne briketov se razume. Ti tako al tako skoz ležijo v posodici. Brezveze! Ampak ne, ona me snema, pa fotografira me skoz. Bolj kot kako filmsko zvezdo. Aaaaaah... sem si premislila... dejte mi raje zrihtat kakšno knjigo "Cats for dummies", da ji jo nastavim, ker mislim, da ni problem pri meni ampak pri njej!
Zaenkrat tolk... morm šibat, ker prihaja in bo spet (!) zasedla računalnik za ene par (no ja) ur.
V pričakovanju pomoči, vas pozdravlja vaša Urla.