mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 29.09.2024 : 11:22:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 312195 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #810 : četrtek, 22.01.2015 : 14:05:14 »





Z veseljem vam sporočamo, da smo včeraj prejeli elektronsko sporočilo, saj smo v akciji Objem topline: https://www.facebook.com/hrtjisvet?ref=bookmarks#!/events/1577861725779032/ , končali na drugem mestu in tako imamo zagotovljenih 365€ donacij, ki nam jih bo Studio Moderna nakazal na naš TRR po podpisu pogodbe.

Te donacije bodo, kot smo obljubili, v celoti porabljene za nakup pasje hrane za galge in podence v Španiji in za greyhounde in lurcherje na Irskem. Seveda pa moramo tem donacijam prišteti še izkupiček donacij z dobrodelne dražbe Hrtji svet, ki smo jo izvedli v mesecu decembru:https://www.facebook.com/hrtjisvet?ref=bookmarks#!/media/set/?set=a.748658715217181.1073741990.141593622590363&type=3 , kjer smo prav tako z vašo pomočjo zbrali skupaj kar 765€ donacij.

Tako se je z Objemom topline in dobrodelno decembrsko licitacijo za nakup pasje hrane za hrte v zavetiščih, zbralo skupaj kar 1.130€ donacij. Smiley Ta kupček donacij smo pravično razdelili na dva dela in tako bo 565€ porabljenih za nakup pasje hrane v Sloveniji, ki bo predana na naslednjem transportu greyhoundov in bo tako odpotovala na Irsko, 565€ donacij pa bomo porabili za nakup hrane direktno v tovarni pasje hrane v Španiji in bo od tam dostavljena direktno v zavetišče Scooby Medina v Španiji.

Seveda je to hrana, ki ste jo za galge v Španiji in greyhounde na Irskem, tako ponovno zagotovili samo VI dragi naši podporniki, simpatizerji, posvojitelji in člani društva Hrtji svet Slovenije.

HVALA vsem in vsakemu posebej!

Brez vseh vas in nas to ne bi bilo mogoče, tako pa smo s skupnimi močmi ponovno naredili še en čudež za pse, ki še čakajo v zavetiščih na svojo priložnost in svoje nove domove.

Potrdila o nakupu hrane in fotografije kupljene hrane bomo seveda javno objavili. Smiley

Še enkrat vam HVALA.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije


Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
 
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #811 : petek, 23.01.2015 : 11:27:06 »

Lovska sezona v Španiji še ni končala, pa se vseeno kar vrstijo prihodi novih psov v zavetišče Scooby.
16. 1. 2015 je bilo v Residencio Scooby sprejetih 7 psov. Vsi so bili presuhi, z ranami po celem telesu - po nogah in vratu, kjer so jim izrezali mikročip, da so se zakrile sledi lastništva.
Sedaj so na varnem - nahranjeni in veterinarsko oskrbljeni, njihova oskrbovalka pa se bo potrudila, da bodo čim prej prišli nazaj k moči in da si povrnejo dostojanstvo.
http://scoobymedina.blogspot.com/2015/01/7-is-lucky-number.html

Januarja so tudi odšli v dve zavetišči, v Merido in Jerez, kjer so skupno pripeljali v Scooby 35 galgov. Vsi bodo potrebovali hrano (še kako prav bodo prišle naše donacije!), antiparazitike, druga zdravila, plaščke in najpomembnejše - odgovorne posvojitelje. V tem videu
https://www.youtube.com/watch?v=9AbIZ8pfl1Y&feature=youtu.be
jih lahko vidite, opisi pa bodo na naši spletni strani, ko se prva ekipa prostovoljcev vrne iz Scoobya.
Do takrat pa ne pozabite na galge, ki so v zavetišču že več kot eno leto. Ravno ti še bolj nujno potrebujejo dom, ker ob prihodu novih in novih psov vsi kar nekako pozabijo na njih in ostanejo spregledani ter obsedijo...
Vabljeni na www.hrtjisvet.org, da si pogledate, kateri psi so na voljo za posvojitev. Bodite njihov glas.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #812 : sobota, 24.01.2015 : 17:50:10 »

S ponosom objavljamo video, v katerem je predstavljenih 29 hrtov in lurcherjev, ki so bili posvojeni s pomočjo naše organizacije v letu 2014. Tako je nov dom našlo 12 galgov, 13 greyhoundov in 4 lurcherji. Vsak izmed njih ima posebno zgodbo in res smo veseli, da so končno našli odgovorne posvojitelje.

http://youtu.be/IbWSfgXyCqA

Hvala vsem posvojiteljem, da ste jim odprli vrata v vaše domove in jih imate tako zelo radi. Hvala seveda tudi vsem našim podpornikom, simpatizerjem in članom društva, da jim lahko s skupnimi močmi, kot delčki v mozaiku na tak ali drugačen način, pomagamo do boljšega življenja in jih čez celotne postopke popeljemo do lepšega jutri. Hvala vsem in vsakemu posebej.

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije
Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #813 : nedelja, 25.01.2015 : 23:09:07 »

Zgodba o Comet, posvojeni greyhoundici, ki je po 9-mesečnem tečaju postala pes pomočnik - svojemu posvojitelju pomaga pri vsakodnevnih opravilih kot je odpiranje vrat in podajanje stvari. Leta 2010 je dobila nagrado Nebraska Humane Society Service dog, saj je bila po besedah večih greyhoundovskih organizacij takrat edina greyhoundica s tem nazivom. Veliko se jih sicer uporablja kot pse terapevte. Smile
Ogromen potencial je v naših posvojencih, samo videti ga moramo.   Smiley

http://vimeo.com/11273602


Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #814 : ponedeljek, 26.01.2015 : 20:56:06 »

Baltasaro

Ocenjen datum rojstva: 01.01.2007
Spol: samček
Barva: brindle rjava

Baltasar je eden tistih tipičnih hrtkov, ki postane dobesedno človeška senca. Ampak on tega ne počne na vsiljiv način, nikakor ne, on samo potrpežljivo in prijazno čaka na tisto malo človeške topline, nežno in potiho se približa, v pozdrav pomaha z repkom.



Vsekakor je Baltasar v vseh pogledih neproblematičen in človeku se zagotovo v trenutku vsede globoko v srce. Če ste tip človeka, ki bi si ob sebi želel tople hrtje bližine, nežno hrtje srce, umirjeno hrtjo dušo, potem je zagotovo Baltasar tista prava izbira za vas. Morda celo raje posedate doma in ob srkanju čaja berete knjigo ali gledate TV, zamislite si ob sebi še tega nežnega galga, ki bo tam ob vas, vas bo občudoval z vso svojo bitjo, dihal z vami, vaša roka pa bo počivala na njegovem kožuščku. Sreča popolna bo zagotovljena za oba! Baltasar je galgo, ki se bo rad z vami sprehodil, a še raje bo doma ob vas in se veselil slehernega dneva, ki ga bo preživel v vaši družbi.

Vsekakor je Baltasar galgo, ki bi bil primeren tudi za ne tako zelo aktivne ljudi, morda celo mlajše upokojence. Baltasar je enostavno pravi hrtji zaklad! Vsekakor si tudi on po mrzli zimi v zavetišču zasluži čisto svoj domek in čisto svojega človeka, ki mu bo odprl svoje srce in dušo.

Ste vi tisti pravi človek zanj?

Več njegovih slik najdete na:
http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-baltasaro/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #815 : torek, 27.01.2015 : 09:50:54 »

Bonito

Ocenjen datum rojstva: 2012
Spol: samček
Barva: brindle rjava

Bonito je bil rešen gotove smrti iz lokalne perrere v Valladolidu. V zavetišču Scooby že eno lato čaka na svoj ljubeč in topel dom, na svoje posvojitelje ali družino, ki bi ga imela brezpogojno rada in bi ga vzela za svojega družinskega člana.



Bonito je neobremenjen mlad galgo, ki je vedno vesel in razpoložen za igro, vedno dobre volje in po hrtje nasmejan. V ogradi se dobro razume s svojimi pasjimi prijatelji in zelo naklonjen ljudem. Ob ogradi vedno pričaka, da vstopi človek in mu na hitro stisne pasji poljubček. Vsekakor je Bonito galgo, ki bi bil primeren za aktivne ljudi, tudi za začetnike.

Bonito že čisto predolgo čaka na svojo popolono srečo – na svoje ljubeče posvojitelje.

Mu boste dali priložnost ravno vi?

Več njegovih slik najdete na:
http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-bonito/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #816 : sreda, 28.01.2015 : 09:37:28 »

Hebrita

Ocenjen datum rojstva: 01.01.2012
Spol: samička
Barva: črna z belino

Hebrita je čudovita galgica, ki ima zelo podoben karakter kot galgo Baltasar. Umirjena, nežna, ljubeča in skromna. V začetku je do človeka malo zadržana, oziroma bolje rečeno bi bilo, da pač ne priteče takoj do človeka, ko le ta vstopi v ogrado, ampak ko se ji le ta približa v zavetiščni ogradi in ko ga že malo bolje pozna se prepusti človeškemu dotiku, čohljanju in celo zelo uživa v tem.



Vsekakor bo Hebrita v noven domu hitro vzcvetela in zagotovo bo svoji družini ali posvojitelju zelo naklonjena in mu bo popolnoma in brezpogojno zaupala.
Hebrita je v vseh pogledih čudovita galgica, ki si vsekakor zasluži en super dom kjer bo brezpogojno sprejeta kot enakopravni družinski član, kjer jo bodo razvajali in obrkožali z veliko ljubezni in topline.
Hebirta je ena velika hrtja srčica.

Ji boste dali priložnost, da obrne nov, lepši list v svoji knjigi življenja?

Več njenih slik najdete na:
http://www.hrtjisvet.org/hs/galga-hebrita/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #817 : sreda, 28.01.2015 : 09:38:57 »

Ali

Ocenjen datum rojstva: 1. 4. 2014
Spol: samička
Barva: črna, z belo liso na prsih

Ali je prikupna, mlada lurcherka, ki bo aprila stara šele eno leto. Njeni prvi meseci življenja so bili vse prej kot lepi … Ljudje so jo vrgli na ulico, kjer se je potem potepala in se trudila preživeti, na koncu pa končala v “deponiji smrti” – Dog poundu. Na njeno veliko srečo, so jo tam opazili in imeli možnost rešiti naši irski prijatelji, ki so ji poiskali začasen dom, ter ji tako rešili mlado življenje.



O njenem prejšnjem življenju ne vemo nič … jo pa začasna mama opisuje kot zelo veselo, prijazno in igrivo psičko. Ob njej ni nikdar dolgčas, vedno je za akcijo. Obožuje otroke in presrečna bi bila, če bi prišla v družino z majhnimi otroki. Ali k ljudem, ki jim je blizu dinamično in aktivno preživljanje prostega časa.

Rada in zlahka se uči novih stvari, je inteligentna in zato bi ji bilo v veselje, če bi hodila v pasjo šolo in potem navduševala svoje posvojitelje z novim znanjem in triki.

Ali je navihana, zdrava psička, prijazna je tako do ljudi, kot tudi do ostalih psov. Iz nje kar kipi energija in veselje do življenja. Edino svoje ljudi še mora najti … takšne, ki si želijo mini greyhounda in maxi energijsko bombico.

Več njenih slik najdete na: http://www.hrtjisvet.org/hs/lurcherka-ali/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #818 : sreda, 28.01.2015 : 20:06:18 »

Renata

Ocenjeno leto rojstva: 20. 10. 2009
Spol: samička
Barva: črna z belo liso na prsih

Predstavljamo vam lurcherko Renato, ali Reny, kot jo kličejo v začasnem domu. Malo psičko, ki seže odraslemu človeku komaj kakšen centimeter nad koleni, pa vendar v tem telesu bije veeeliiko srce. Reny je namreč izredno ljubeča in mila lurcherka, sanjska psička za družino z otroki. Obožuje njihovo družbo, igro z njimi, zamoti pa se tudi sama, če ji mečete žogice. Hja … to, da govorimo res psički, z velikim občutkom za nežnost, priča tudi dejstvo, da se rada igra z baloni.
Renata je kot odvečna, komaj 5 letna psička pristala na Dog poundu, kjer so psom štete ure življenja. Skupaj z lurcherko Ali (ki tudi še išče svoj dom), so jo oktobra rešili naši irski prijatelji in jo namestili v začasen dom. Družina, ki ji ga je ponudila, jo opisuje kot zelo ljubečo, odprto in pozitivno psičko, ki si zelo želi ugajati ljudem. Vedno je dobre volje in igrivo navihana. Čudovita prijateljica otrok in zelo primerna za družino z otroki.



Z ostalimi psi se super razume, sedaj deli kavč s hrtom in majhnim pudljem. Mačke pa … ne. Njih ne mara v svoji bližini in zato jih vestno podi stran oziroma skuša uloviti.
Reny je zdrava psička in v dobri fizični kondiciji. Še ena, ki je primerna za tiste, ki so jim všeč greyhoundi, vendar se jim zdijo preveliki. Reny čaka na svoj dom. Smiley

Več njenih slik najdete na: http://www.hrtjisvet.org/hs/lurcherka-renata/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #819 : četrtek, 29.01.2015 : 08:15:59 »

Naš posvojenček - galgo Curro je bil včeraj TV zvezda.
Oddajo je koristno pogledati v celoti. Wink


(vir fotografije: https://www.facebook.com/oddajaturbulenca/photos/a.1462497980684041.1073741828.1462282420705597/1532857183648120/?type=1&theater)

Link do oddaje: http://4d.rtvslo.si/arhiv/turbulenca/174316769

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #820 : ponedeljek, 02.02.2015 : 10:26:44 »

Bandolero

Ocenjen datum rojstva: 05.05.2007
Spol: samček
Barva: brindle rjavo/siva

Bandolero je galgo, ki je bil rešen iz Cordobe. Je umirjen, nežen, najraje poležava na svoji zavetiščni zofi, pokrit z odejico seveda kot se pač za hrtka spodobi.
V ogradi kjer je trenutno nameščen se razume z vsemi psi, malo manj rad pa z njimi deli hrano. Zelo rad ima ljudi in zato za pozornost človeka nevsiljivo deli tudi poljubčke. Zelo rad gre tudi na sprehod in se pripet na povodec dobro počuti, z veseljem sledi človeku.



Bandolero si tako kot vsi hrtki želi čisto svojega človeka, topel dom, toplo posteljico, pa tudi morda zofo, na kateri bo ob vas gledal TV ali z vami prebiral časopis.
Si morda želite Bandolera vzeti za svojega in mu pokazati, da je tudi življenje izven zavetišča prečudovito?
Zagotovo si zasluži najboljši dom in najboljšega človeka …

Več njegovih slik najdete na:
http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-bandolero/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #821 : torek, 03.02.2015 : 10:45:21 »

Podenci na voljo za posvojitev. Vse, ki resno razmišljate o posvojitvi živahnega in razigranega psa vabimo, da obiščete našo spletno stran www.hrtjisvet.org in nam pišete na info@hrtjisvet.org.

Podenca Cartagena, prestrašena psička, ki potrebuje nekoga z izkušnjami s plašnimi psi, pomagala bi ji tudi družba skuliranega psa.
http://www.hrtjisvet.org/hs/podenca-cartagena


Blancanieve, res unikatna podenčica, karakterno pa nežna, scartljana in neproblematična.

http://www.hrtjisvet.org/hs/podenca-blacanieve/


Madrilena, samozavestna in sproščena psička, ki družbo ljudi res obožuje.

http://www.hrtjisvet.org/hs/podenca-madrilena/

Murcia je psička nižje rasti, izredno nežna in mila.

http://www.hrtjisvet.org/hs/podenca-mucia/

Valencia je postavna samička, ki zelo uživa v družbi ljudi, do drugih psov pa je malo ''šefovska''. Je igriva in norčava.

http://www.hrtjisvet.org/hs/podenca-valencia/


Vigo, postaven samček, izredno vesel človeške družbe, do drugih psov popolnoma nekonflikten.

http://www.hrtjisvet.org/hs/podenco-vigo/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #822 : četrtek, 05.02.2015 : 22:45:10 »

Mesec februar je za španske hrte - galge mesec največje groze, trpljenja in mučenja! Prvega v mesecu se namreč konča lovska sezona in od takrat naprej je na tisoče in tisoče galgov zapuščenih - privezanih na drevesa na prostranih in neobljudenih planotah Španije, kjer počasi in zagotovo umirajo od lakote in žeje, privezanih na železniške tire, kjer čakajo na svoj bridki konec, s polomljenimi tacami, da ne morejo teči nazaj domov za lovcem, obešeni na drevesa, kjer umirajo običajno počasi in več dni, v eni sami agoniji.
Žal lovci, imenovani galguerosi povzročajo eno samo gorje tem plemenitim bitjem in njihova krutost res ne pozna meja ... Spodaj je objavljna spletna povezava, kjer si lahko ogledate dokumentarni film o življenju in trpljenju galgov v Španiji. Priporočamo ogled.

V kolikor razmišljate o posvojitvi galga ali podenca in si želite rešiti kakšnega od njih nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org

Galgi in podenci prihajajo v Slovenijo v začetku marca!

Link do dokumentarnega filma: http://www.februarythedocumentary.com/watchfilm

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #823 : nedelja, 08.02.2015 : 14:06:47 »

ZBIRANJE PREDMETOV ZA DOBRODELNO DRAŽBO ZA POKRITJE STROŠKOV ZDRAVLJENJA GALGICE RUBIE!

Verjetno vam je v spominu še ostala galgica Rubia. Galgina, ki je že posvojena v Sloveniji.

Njeno zgodbo smo vam predstavili tukaj: https://www.facebook.com/hrtjisvet/photos/a.506900709392984.1073741876.141593622590363/758999700849749/?type=3&theater.



Njen boj za življenje in zboljšanje zdravstvenega stanja se nadaljuje, saj njena pot do popolne sreče še ni končana. Družini, predvsem pa galgici Rubii, še vedno stoji ob strani društvo Hrtji svet s tesnim sodelovanjem z ekipo veterinarjev specialistov v Ljubljani in veterinarji v Slovenj Gradcu, s katerimi tesno sodelujemo kot društvo in nas redno obveščajo o vseh obravnavah, izvidih in nadaljnjih korakih, da bi Rubia končno bila zdrava in vesela galgina. Galgica Rubia je po težkem zdravljenju leishmanioze in po mnenju veterinarjev specialistov v Ljubljani, ki so iz izvidov ocenili, da je pa Rubia dovolj močna, da prestane tudi zahtevno stomatološko operacijo, brez, da bi bilo njeno življenje resno ogroženo, bila prejšnji četrek sprejeta na Kliniko za kirurgijo in male živali v Ljubljani. Poseg je bil opravljen, Rubia je na operaciji zelo krvavela, a je vseeno poseg na eni strani zobovja zelo dobro prestala. Žal je ostala skoraj brez vseh zob na tej operirani strani, a kljub temu bo lahko živela kvalitetno in dolgo življenje, ob primerni prehrani seveda in upoštevanju napotkov veterinarjev. Rubia je po operaciji ostala je na kliniki na opazovanju in je tako bila hospitalizirana dva dneva, potem je odšla v domačo oskrbo. Zdaj bomo počakali, da se ji vse rane v ustni votlini po operaciji lepo zacelijo, trenutno je njeno stanje stabilno. Po tem času bomo ponovno pregledali kri in videli skupaj z veterinarji, če je dovolj močna za stomatološki poseg še na drugi strani ustne votline.
Sporočiti bi vam želeli, da je račun za to prvo operacijo znesel 470€, ki ga je društvo Hrtji svet že v celoti poravnalo (objavili bomo potrdilo o plačilu stroškov).

Od tega se je v akciji zbiranja namenskih donacij: https://www.facebook.com/hrtjisvet/photos/a.506900709392984.1073741876.141593622590363/758999700849749/?type=3&theater, zbralo zgolj 10€.

Odločili smo se, da za namen vsaj delnega pokritja računa in tudi stroškov naslednje operacije , ki prav tako ne bodo nizki, odpremo namensko zbiranje predmetov za dobrodelno dražbo, ki jo bomo poimenovali »Galga Rubia nas kliče na pomoč« in jo bomo sprovedli na naši FB strani takoj, ko prejete predmete popišemo, razvrstimo in uvrstimo v ustrezen Fb album.
V kolikor menite, da bi lahko tudi vi pomagali pokriti stroške zdravljenja za galgico Rubio, pa morda sami kaj ustvarjate (umetniška dela vseh oblik in velikosti, slastne domače slane in sladke mojstrovine, masirate, frizirate, čistite avtomobile …itd.), morda kaj kupite posebej za to dražbo (uporabno za ljudi ali živali – karkoli kar bi lahko uvrstili na dražbo in je novo, še zapakirano), morda v vaših trgovinah prodajate kaj takšnega kar bi nam lahko donirali (hrana za pse, prehranski dodatki za ljudi in živali…itd), potem nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org. Pošljite nam prosimo ime in opis predmeta ali storitve, predlagano izklicno ceno in kvalitetno fotografijo doniranega. Donirani predmeti morajo biti v naših rokah še pred odprtjem dobrodelne dražbe. Predmete lahko pošljete direktno na naslov društva ali pa se dogovorimo za osebni prevzem z vami.

V kolikor pa bi želeli za galgico Rubio in pokritje stroškov za njeno zdravljenje nakazati direktne donacije, pa to lahko še vedno storite z nakazilom namenske donacije na naš TRR z naslednjimi podatki:
Društvo Hrtji svet Slovenije, Pod lipami 30, 3000 Celje
IBAN SI56 6100 0000 1714 143
SWIFT (BIC) HDELSI22
namen: donacija – RUBIA
sklic oz. referenca: 00 111
koda namena plačila: OTHR

Hvala vsem in vsakemu posebej, da ste pripravljeni pomagati, saj s tem vemo, da nismo sami. Hvala v imenu galgice Rubie. Obljublja vam, da se bo borila še naprej …Je prava borka namreč! To je do zdaj že nekajkrat dokazala. Rubia, radi te imamo!

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #824 : ponedeljek, 09.02.2015 : 12:00:08 »

Kot veste, se v društvu Hrtji svet trudimo, da bi v Sloveniji čim širšemu krogu ljudi predstavili hrte, španske in angleške, ter podence in lurcherje. Poleg spletnih omrežjih se, če dobimo priložnost, pojavimo tudi v kakšni oddaji, elektronskih ali tiskanih medijih. Na ta način nas spoznajo še drugi, ki izvedo za problematiko odsluženih hrtov, kaj se z njimi dogaja, na kakšne načine lahko pomagajo društvu in kakšen je postopek posvojitve.

V letu 2015 bi želeli dodati še kakšnega, zato vas vabimo, če imate kakšen lokalni časopis, glasnik, da nam posredujete to informacijo in da lahko skupaj poskrbimo, da bo društvo predstavljeno tudi v vašem mestu. Mogoče celo poznate novinarja, ki pripravlja prispevke za katerega od slovenskih časnikov oz. revij? Mogoče bi kakšen urednik ali novinar želel predstaviti naše delovanje in hrte v kakšni oddaji?

Veseli bomo čisto vsake priložnosti!
Vsem, ki boste pomagali, se zahvaljujemo, da ste njihov glas.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Strani: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines