mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 30.06.2024 : 00:12:34

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 304541 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #840 : nedelja, 15.03.2015 : 10:47:16 »

Kot veste, se v društvu Hrtji svet trudimo, da bi v Sloveniji čim širšemu krogu ljudi predstavili hrte, španske in angleške, ter podence in lurcherje. Poleg spletnih omrežjih se, če dobimo priložnost, pojavimo tudi v kakšni oddaji, elektronskih ali tiskanih medijih. Na ta način nas spoznajo še drugi, ki izvedo za problematiko odsluženih hrtov, kaj se z njimi dogaja, na kakšne načine lahko pomagajo društvu in kakšen je postopek posvojitve.
V tem albumu so članki in prispevki, ki so bili v preteklosti objavljenih v medijih.  (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.785118318237887.1073742000.141593622590363&type=1)

V letu 2015 bi želeli dodati še kakšnega, zato vas vabimo, če imate kakšen lokalni časopis, glasnik, da nam posredujete to informacijo in da lahko skupaj poskrbimo, da bo društvo predstavljeno tudi v vašem mestu. Mogoče celo poznate novinarja, ki pripravlja prispevke za katerega od slovenskih časnikov oz. revij? Mogoče bi kakšen urednik ali novinar želel predstaviti naše delovanje in hrte v kakšni oddaji na televiziji, radiu?

Veseli bomo čisto vsake priložnosti!  Smiley
Vsem, ki boste pomagali, se zahvaljujemo, da ste njihov glas.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #841 : nedelja, 15.03.2015 : 17:07:35 »

Dobrodelna dražba za galgo Rubio traja do srede, na ta dan pa ima psička tudi drugo operacijo. Bomo držali pesti, da bo vse ok. Smiley

Na dražbi je tudi kovinski pasji boks, mere so 80 x 35 x 55cm. Boks ni nov, je rabljen, vendar lepo ohranjen.
Izklicna cena: 18€


Ter dvojni povodec, nov, črne barve, izklicna cena 13€



Če kdo nima FB profila, lahko piše tudi na info@hrtjisvet.org in licitiramo v njegovem imenu.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #842 : petek, 20.03.2015 : 20:26:20 »

Dorian

Ocenjeno leto rojstva: 22/06/2013
Spol: samček
Barva: bela
 
Dorian je prelep galgo bele barve. V zavetišče ga je pripeljal galgueros, saj najverjetneje ni bil primeren za lov. Dorian je neobremenjen galgo, zelo naklonjen človeku in zato vedno rad pride človeka tudi pozdraviti, se rad pocartlja in je nasploh zelo pozitivno naravnan v vseh pogledih.



Če mu človek nakaže, da lahko, potem tudi skoči nanj v pozdrav, ga objame in je vidno zelo zadovoljen, da mu človek nakloni svojo pozornost. V svoji ogradi se lepo razume tudi z ostalimi psi, tako s samičkami, kot tudi s samci.
Dorian je neobremenjen s preteklostjo, prijazen, vesel, pozitiven … Do popolne sreče ga loči samo še čisto njegov dom, dom za vedno!
Ga bo morda našel ravno pri vas ? Smiley

Več njegovih fotografij na http://www.hrtjisvet.org/hs/galgo-dorian/

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #843 : sobota, 21.03.2015 : 14:15:50 »

Gloria

Ocenjeno leto rojstva: 01/01/2013
Spol: samička
Barva: srnje rjava

Gloria je srnje rjava galgica nižje rasti. Je na trenutke malo zadržana in nesigurna v svoji ogradi. Žal je v svoji ogradi najnižje na lestvici, zato se ne zna ravno postaviti zase in vedno pogleduje kje je kdo od psov, ki bi ji lahko « primazal klofuto ». Zaradi te nesigurnosti se tudi malo bolj zadržano približa človeku in vedno opazuje kje so v ogradi psi, ki so dominantnejši.



Gloria nikoli ne sili v spore z ostalimi psi in hoče biti do vseh prijazna. Ko se enkrat približa človeku in jo ta pocartlja, se tudi Gloria nežno prepusti, vidno sprosti in nadvse uživa v njegovi pozornosti. Takšni galgi po naših izkušnjah težje shajajo v zavetišču, zato je za njih zelo pomembno, da zavetišče čim prej zapustijo in zaživijo mirno in stabilno življenje s svojo družino.
Gloria je nežna punčka, ki si zelo želi bližino ljudi, je pridna, potrpežljiva, nevsiljiva in nedominatna, a potrebuje samo še čisto svojo družinico.
Bi jo vzeli za svojo? Smiley

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #844 : sobota, 21.03.2015 : 21:57:51 »

Na prejšnjem hrtjem sprehodu smo rekli, da se kmalu vidimo ... In še res je. Wink

V soboto, 28. marca 2015,
ste vljudno vabljeni na promocijski sprehod naših posvojenčkov, ki pa se bodo tokrat v vseh svoji lepoti pokazali v Kranju.

Na sprehod ste vabljeni vsi posvojitelji s svojimi hrti, lurcherji, podenci, vsi podporniki in člani društva, prav tako ste vljudno vabljeni tudi tisti, ki so vam hrti preprosto všeč ali pa morda o posvojitvi še razmišljate.
Zbrali se bomo med 9:45 in 10:00 uro pred PLANETOM TUŠ Kranj, kjer je tudi ogromno brezplačno parkirišče.
Sprehod ne bo zahteven, potekal bo po ravnini. Pot nas bo od Planeta Tuš vodila do centra, kjer bomo z našimi posvojenci sigurno privabili mnogo pogledov.
Se že veselimo druženja in klepeta z vami ter vašimi štirinožci.

Za dodatne informacije oziroma v primeru zamude pa še kontaktna številka: Tjaša Božič (031 463 875)

Se kmalu vidimo.

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #845 : nedelja, 22.03.2015 : 17:37:31 »

Marquillo

Ocenjeno leto rojstva: 12/12/2012
Spol: samček
Barva: bela

Marquilo je v ogradi skupaj z Dorianom, s katerim je pravi prijatelj. Rad je v njegovi družbi, a se razume tudi z vsemi ostalimi psi v svoji ogradi. Marquilo se sicer obnaša dokaj podobno kot Dorian, mogoče je za odtenek manj razigran, malo bolj tih in potrpežljivo počaka na pozornost, a vsekakor tudi on zelo naklonjen človeku in neizmerno uživa, če mu le ta pokaže malo pozornosti in nameni kakšen pobožek.



Tudi Marquilo ne izgleda obremenjen s preteklostjo, je lep bel galgo, ki se razume z ostalimi psi. In ravno tako tudi njega do popolne sreče loči samo še nekdo, ki bi ga vzel za svojega in mu pokazal, da je življenje lepo in polno zanimivih stvari.

Boste to vi? Smiley

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #846 : ponedeljek, 23.03.2015 : 10:05:10 »

Almuenda

Ocenjeno leto rojstva: 01/01/2008
Spol: samička
Barva: srnje rjava z belino

Almudena je tiha in umirjena galgica, ki se nikoli ne sili v ospredje. Ko je človek v njeni ogradi vedno pride bližje pogledati kaj se dogaja, ampak običajno ne sama, vedno pride v družbi drugih psov. Lahko bi rekli, da je Almudena vedno previdna in še malo zadržana galgica, a vsekakor ima željo sprejeti od človeka pozornost in nežne pobožke.
Menimo, da potrebuje le čas, veliko ljubezni in malo potrpežljivosti, pa bo tudi ona še ena tistih razvajenih galgic. V svoji ogradi se razume z vsemi psi in psičkami, nikoli ne sili v spore ali konfliktne situacije.



Vsekakor galgica, ki bo človeku, ki ji bo pokazal, da je življenje lepo in prijazno, pokazala vse svoje lepe plati in se bo lahko ponosno z njo sprehajal in užival v njeni družbi.
Kdo bi za svojo vzel to lepo umirjeno hrtjo damico? Smiley

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #847 : nedelja, 29.03.2015 : 10:12:09 »

OBISK IN PROSTOVOLJNO DELO V ZAVETIŠČU SCOOBY MEDINA; 25.3.2015 - 1.4.2015

26.03.2015

Letošnja prva odprava prostovoljcev društva Hrtji svet Slovenije je včeraj srečno prispela v Španijo in se že namestila v zavetišču. Pozdravljajo vas že s prvimi fotografijami in nam obljubljajo, da se nam kmalu javijo z več informacijami ....Smiley

 V prilogi vas tako razveseljujemo s čisto svežimi fotografijami iz zavetišča Scooby Medina del Campo, kjer lahko z zagotovostjo trdimo, da je v tem trenutku tam nameščenih največje število galgov odkar opravljamo pri njih prostovoljno delo. Veliko galgov tako čaka na svojo srečo in domove, zato bomo v prihodnjih dneh in tednih objavili ogromno profilov galgov, ki bodo iskali dom tudi v Sloveniji.

Do naslednjega javljanja vas ekipa Hrtjega sveta lepo pozdravlja iz Španije ...

Hasta luego! Wink


Včeraj nas je pozdravil snežni metež, ki je na srečo nas in psov v zavetišču kmalu minil in počasi bo čez oblake prodrlo tudi sonce...Wink


Urška, Biba in Rok delijo svojo brezpogojno ljubezen galgom, ki jo seveda kar vpijajo. Smiley


Tudi naša Branka, ki je tokrat prvič z nami (verjamemo, da to ne bo zadnjič Wink) se cartlja. Smiley





Veliko galgov tokrat čaka na svoje domove, zato v kolikor razmišljate o posvojitvi nam brez zadržkov pišite na info@hrtjisvet.org.


27.03.2015

Po dveh dneh se Scooby ekipa prvič javlja. Smiley
Po prvem rahlo deževnem dnevu se je nas in psov vreme usmililo in zdaj skačemo okrog skoraj v kratkih rokavih. Smiley
Prvi vtis ob prihodu v zavetišče je bil - galgov je res ogromno, po naših ocenah vsaj 200. Večina je skuliranih, mladih in neobremenjenih, vseh barv in velikosti, tokrat opažamo veliko sivih galgov. Smiley
Po parih obiskih vsake ograde nas tisti malo zadržani že pridejo povohat, sicer previdno in misleč, da jih sploh ne vidimo, ampak postajajo vedno bolj pogumni. Danes, ko smo pa začeli s terapijo s hrenovkami, pa se obetamo sploh odličnih rezultatov. Wink
V vsaki ogradi pa so žal tudi takšni res preplašeni, ki se bližine človeka in dotika močno bojijo. Če se le da, bežijo pred nami, ko jih presenetimo v koči, pa otrpnejo. Včeraj smo recimo v kot stisnili Wilsona, ga malo bozali, mu prigovarjali in ko smo odšli, je kar nekaj časa sedel, čisto v šoku, kaj je to bilo.

Seveda so tudi takšni, ki se kar prilepijo nate, postanejo tvoja senca, če se slučajno vsedeš ti pa zlezejo v naročje, popravijo frizuro, umijejo ušesa ... Skratka, naročni galgi Cheesy

Danes smo nekaj galgov in mešancev pospremili na transport, vedno lepi trenutki, ko psi končno zapustijo zavetišče in se odpravijo domov.

Naša Branka je doma zašila posebne prevleke, ki smo jih napolnili z dekami in dali hrtkom, ki okrevajo po raznih poškodbah. Ko vidiš pse, ki so toliko dali že skozi, pa še vedno zaupajo človeku, si želijo bližine je to prav poseben občutek...

Malo smo se posvetili galgom v hospitalu, jih peljali na sprehod, da si pretegnejo tačke. Tam je trenutno tudi galgo, ki je končno na voljo za posvojitev. To je Anton - njegovo zgodbo pripravimo kmalu!

Delovni dan se počasi končuje, zdaj so trenutki, ko malo podoživimo, kaj vse se je dogajalo, predebatiramo in pričnemo pripravljati opise psov. Vse za njih, da jih čim več dobi priložnost kmalu v smeh spravljati svoje posvojitelje.
Tako kot razveselijo nas, vsak dan znova. Smiley

Lepo vas pozdravljamo,
Biba, Branka, Rok in Urška








































28. 03. 2015

Še en naporen, a uspešen dan je za nami. Po jutranjem sprehajanju psov, ki okrevajo po raznih operacijah in boleznih, smo se hitro zapodili v ogrado 1, kjer se nahaja 26 galgin. In naj se pohvalimo - skoraj vse že poznamo po imenih. Smiley)
Pripravljali smo opise, Branka je fotkala, nekatere so zelo sodelovale, druge malo manj. Wink V 2. so sami samcki, nekateri čisto skulirani, nekateri res prestrašeni. Takšni še posebej potrebujejo osebo, ki se po z njimi ukvarjala vsak dan. V zavetišču to žal ni mogoče. Sad V ogradi 3 in 5 spet sami samčki, v 4ki same samičke. Tako veseli so, ko pridemo k njim, da bi najraje sedel cel dan z njim. Ker če si nekaj časa pri njih, potem tudi tisti bolj zadržani pridejo v bližino. Če so v žepih hrenovke, pa sploh ni težav. V ogradi 6 sta Branka in Urska ves čas ugotavljali, kako malo nekateri psi potrebujejo - zgolj bližino človeka in so srečni. V malo hišico se jih je nagnetlo 10 in so čisto umirjeno ležali tam.

Če bi lahko vsaj izmed tistih, ki razmišljajo o posvojitvi hrta, prišli sem in doživeli Scooby ... Smiley

Biba in Rok sta medtem v manjših ogradah v 7. občudovala in popisovala nove in nove smrčke. In zadnja ograda, kjer se ti zdi, da sploh ni koga not ... v kotu, čisto stisnjen in prestrašen - Luisma. Tukaj je že več kot 1 leto in res bi potreboval nekoga, ki bi mu dal.čas in se z njim ukvarjal čisto vsak dan ...

Ko se je že malo temnilo, smo šli pozdravit še preostale galge, med katerimi je kar nekaj - Colombo, Coleta in Murcia. Fejst posrečeni , vsak posebej. Smiley
Fotografije žal ne morejo zajeti vsega, kar ti psi so.

Pošiljamo vam en kup hrtjih pozdravov in vam mahamo! Smiley


































Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #848 : nedelja, 29.03.2015 : 10:19:06 »

Anton

Pasma: galgo
Ocenjen datum rojstva: 01.01.2007
Spol: samček
Barva: progasto siva z belino
Št. čipa: 941000017015927



Antona smo spoznali ob obisku zavetišča leta 2012. Takrat so nam povedali, da je njegov lastnik v sodnem postopku in da bo nekaj časa trajalo,da ga bodo lahko pričeli oddajat. Ob vsakem naslednjem obisku smo pozdravili in si zaželi, da ga nadlednjič ne bi bilo več tukaj. Ob tokratnem obisku nas je končno pričakala dobra novica. Velik galgo sivo brindle barve, z belo masko dobil ime - Anton.




Trenutno se nahaja v hospitalu. Ko smo ga peljali na sprehod, smo ugotovili, da je umirjen, nekonflikten galgo, ki lepo hodi na povodcu. Z repkanjem je pozdravljal druge pse in se z užitkom prepustil božanju.



Zanj si res želimo, da bi po treh letih bivanja v zavetišču končno spoznal, kaj pomeni beseda dom. Iščemo posvojitelja, ki se zaveda, da bo psa potrebno navaditi na naš svet. Mi pa vemo, da bo to en super nezahteven smrček, ki bo polepšal prav vsak dan.
V kolikor menite, da bi lahko Antonu ponudili dom in mu po dolgih treh letih bivanja v zavetišču pokazali, da je življenje lepo in bi ga vzeli za svojega, nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #849 : sreda, 01.04.2015 : 19:28:14 »

31.03.2015

Zadnji večer smo obsedeli v kuhinji, vsi imeli solzne oči in cmok v grlu. Razmišljali smo, kje hudiča se je zalomilo, da so ti psi vredni manj kot kos orodja. Ker še orodje dajo popravit, če se pokvari, galgi pa ...
Teden v Scoobyu vedno mine prehitro. Dela je preveč, od jutra do večera, pogosto še pozno v noč. Delavci zavetišča in stalni  prostovoljci se izredno trudijo, da vsak dan poskrbijo za vse živali (v Scoobyu niso samo psi). Ker že za zagotovitev najbolj osnovnih stvari je za cca. 500 psov (zgolj naše ocene) treba res trdo delati.
Galgov je res toliko, da si lahko vsak izbere takšnega, ki mu karakterno najbolj ustreza. Ker lepi so itak vsi. Smiley
Črni s tako svetlečo dlako, da sei svetijo na soncu. Brindle v vse odtenkih - svetlo, temno rjavi, oranžni, sivi ... Beli, rjavi - letos kar nekaj čokoladnih in sivi, ki precej redki med galgi. Kar vsakič znova z žalostjo ugotavljamo, je da jim slike ponavadi delajo veliko krivico. Tudi, če so tako krasne kot so od naše Branke, ne "ujamejo" cele duše, aktivnosti, vsega, kar ti psi so.
Trudili smo se pse čim bolj spoznati, da bomo lahko pripravili dobre opise in s tem vsaj nekaj smrčkom omogočili dom v Sloveniji.
Tukaj pa nastopite vi, bodoči posvojitelji  teh krasnih, malo tudi "naših" galgov. Vsem, čisto vsem, privoščimo najboljše domove, kjer bodo končno zaživeli tako kot si zaslužijo.
V vsaki ogradi smo si izbrali (vsaj enega) svojega. Ki bi ga nedvomno spravili v kovček in peljali domov, če bi le imeli možnost. Smiley

Lepo vas pozdravljamo Biba, Branka, Rok in Urška



















Konec tega meseca se v zavetišče Scooby odpravlja druga ekipa Hrtjega sveta (štela bo 5 prostovoljcev). Obljubljamo, da se vam bomo seveda spet pridno javljali. Smiley

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.664


« Odgovor #850 : sreda, 01.04.2015 : 19:54:43 »

Jaz ne vidim nobene fotke  Lips Sealed
Logiran
AngSeter
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.679


WWW
« Odgovor #851 : četrtek, 02.04.2015 : 07:30:37 »

vidne pri meni Wink
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #852 : torek, 07.04.2015 : 08:31:41 »

Utrinki iz Scoobya, ki prikažejo vsaj del tistega pravega vzdušja. Zato se tja tako radi vračamo, vedno znova.
Večina smrčkom iz videa išče svoje domove, poglejte www.hrtjisvet.org in nam pišite na info@hrtjisvet.org. Smiley

Vabljeni k ogledu!

https://youtu.be/cbuvmWyQPyo
(za kvalitetnejši ogled si nastavite opcijo - ogled videa v kvaliteti HD Wink)

Hvala Branki za vse ujete trenutke.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #853 : nedelja, 19.04.2015 : 20:03:12 »

Sprehod Hrtjega sveta po Mariboru!

V soboto, 25. 4. 2015 vas prijazno vabimo na društven sprehod, ki se bo zgodil v Mariboru.

Dobimo se med 10.00 in 10.15 uro pri južni tribuni Ljudskega vrta – na Gregorčičevi ulici.
(Najbližja št. je Gregorčičeva 47, to je stanovanjska hiša pred našo zbirno točko, potem pa se samo pelje po ulici, ko se nas bo zagledalo. Na celotni Gregorčičevi je možno parkirati avtomobile. Ker se dobimo v soboto, je parkiranje brezplačno, prav tako je možno parkirati okoli celotnega Ljudskega vrta.)

Sprehod bo popolnoma nezahteven, nobenih vzponov in naporov ne bo, v glavnem se bomo sprehajali po asfaltiranih poteh, malo po kockah, … potem pa gremo še malo v center mesta, kjer bomo šarmirali in pozirali fotografom. Tako se lahko tokratnega sprehoda s tega aspekta udeleži kdorkoli, ne glede na starost. Vreme bomo naročili lepo, upamo da bodo sprejeli naročilo.

Prijazno vabljeni vsi posvojitelji s hrtki, prav tako ste lepo vabljeni tudi člani društva, pa naši podporniki, simpatizerji in seveda vsi tisti, ki se morda zanimate za posvojitev hrta. Tam nas boste lahko povprašali, če vas kaj zanima in spoznali naše posvojence. Smiley

Se vidimo v soboto…  Smiley

Za dodatne informacije oz. v primeru zamude pa še mobilna št.:
040/578-751 - Marko

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #854 : sobota, 25.04.2015 : 18:36:57 »

Maribor je še enkrat dokazal, da je pravo hrtje mesto. Zbralo se je vsaj 24 hrtov (mogoče se nam je kateri pri štetju izmuznil), večina je bila posvojenih galgov in greyhoundov, hrtje predstavnike pa so zastopali še whippet, italijanski, irski volčji in afganistanski hrt in azawakh (afriški hrt). Za pestro druščino pa je poskrbelo še nekaj drugih pasjih smrčkov. Smiley

Sonce, prijeten sprehod po centru mesta, pogovori med posvojitelji, kjer idej za debatiranje nikoli ne zmanjka. Pa bodoči posvojitelji, ki na svoje hrtke še čakajo in tisti, ki so začeli razmišljati o posvojitvi ter naši podporniki ... Smiley

Vedno smo veseli, da se odzovete v takšnem številu, saj je vedno lepo videti, kako hrti uživajo v svojem življenju s svojimi posvojitelji.
Še enkrat se vam bi rad zahvalili, da ste prišli, da smo skupaj predstavili hrte in do naslednjič vas lepo pozdravljamo. Smiley

Hvala vsem fotografom! Smiley
Fotografije najdete na naši Fb strani, na https://www.facebook.com/media/set/?set=a.825874554162263.1073742017.141593622590363&type=1

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije
Logiran
Strani: 1 ... 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines