mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 21:19:01

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 57   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bordojska Doga  (Prebrano 189760 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
majda
nekaj malega že vem
Sporočil: 165

« Odgovor #240 : sreda, 27.09.2006 : 19:04:22 »

Pardon star je 3 mesece.
Logiran
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #241 : sreda, 27.09.2006 : 22:15:34 »

Oi!

Snickers, vseeno čestitke, tudi če je bil samo odličen.  :)V katerem razredu sta pa bila? V mladih ali v vmesnih? Če sta bila v vmesnih, kako da Ares ni dobil R.CAC?
Z Dubravkom sva pa ravno včeraj imela en dolg pogovor. Sicer mi je zagotavljal, da on ni imel stika s sodniki, da je imel čez tehnično stran organizacije, ampak se mi pa vseeno ne zdi primerno, da kdorkoli razstavlja svojega psa na razstavi, kjer je imel kakšno dolžnost pri organizaciji Undecided .

Bordojček, dobra kombinacija  Smiley! Na kolke pa bodi kar pozoren. Ne vem kakšne kolke ima Bilberry, mi je pa všeč psička, pa tudi karakter ima dober. Sem jo imela že parkrat priložnost mal pocrkljat.
To, kakšne kolke ima Bam-Bam, pa ne igra nobene vloge. Mladiči iz istega legla imajo lahko čist drugačne kolke.

Ooo,Majda, lepo da si se nam pridružila! Smiley Kaj pa kakšna slikca Dona? Ma, nč skrbet glede kolkov, kaj zdaj tako paniko zaganjate  Smiley. Mladiček mora biti srečen in razigran, da je tudi zdrav  Smiley. Z labradorko naj se kar igrata. Veš kakšne skoke včasih Luna izvaja, da bi bila kos bulterierjem  Grin. Včasih ji uspe, včasih pa tud ne... Roll Eyes

Pa še slike iz Zg

http://static.album.email.si/1/2/124751/VcL5YBQn3guSJLEHOxA9h.jpg

Pa še par utrinkov iz Belgije

Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #242 : sreda, 27.09.2006 : 23:25:01 »

Oi!

Bordojček, dobra kombinacija  Smiley! Na kolke pa bodi kar pozoren. Ne vem kakšne kolke ima Bilberry, mi je pa všeč psička, pa tudi karakter ima dober. Sem jo imela že parkrat priložnost mal pocrkljat.
To, kakšne kolke ima Bam-Bam, pa ne igra nobene vloge. Mladiči iz istega legla imajo lahko čist drugačne kolke.

Ja meni se tudi zdi, da sem kar dobro leglo izbral glede na to, da od začetka nisem vedel kaj dosti. Glede mojega znanja oz. poznavanja se pa morem še enkrat zahvaliti Bordojcu, ki mi je bil pripravljen odgovoriti na moje gore vprašanj - HVALA TIM !
Ja glede kolkov ja pa res treba paziti, čeprav veliko ne moreš glih vplivati na to, razen kasneje ko psa že dobiš! Nekaj me zanima TopField ker vem, da poznaš Tatiano - a se ti zdi, da če bi napr.Bilberry imela slabe kolke, bi mi vseeno Tatiana to povedala takoj ali bi ta podatek probala "prekriti"oz.se izogniti? Ker sem jo jaz že dober mesec nazaj vprašal za njene kolke pa je rekla, da bo slikala v roku enega tedna ali dveh, pa mi bo poslala oceno, pa še zdaj ni nič!? Mogoče, ČE NE ZAHTEVAM PREVEČ( Huh), ali jo bi ti malo vprašala glede tega, če si kaj v kontaktu z njo?
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #243 : sreda, 27.09.2006 : 23:30:20 »

ups  sram...
Sorry TopField sem se malo zmotil  sram
Svoj odgovor sem dal kar v tvoj citat.  Cheesy
Logiran
snickers
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 79

« Odgovor #244 : četrtek, 28.09.2006 : 01:15:36 »

Ares je nastopal v razredu mladih....ne me narobe razumet,jz sm čist zadovoljen z oceno in z vsem skupaj sploh ker je bilo to za naju z Aresom prvič,je pa res da sm  tud jz mal pomislu na kuhinjo okoli sodnikov...LP
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #245 : četrtek, 28.09.2006 : 23:51:33 »

Eh, snickers, razstav je še polno pred vama, tko da se ne splača sekirat  Wink. Na katero razstavo gresta pa zdej? Da pridemo navijat! Mi se pridemo pokazat šele v novembru na svetovno razstavo v Poznan  Smiley.

Bordojček, naj te pomirim. Sem vprašala Tatiano glede kolkov od Bilberry, pa pravi da sicer ni še šla uradno slikat kolkov. Ob vseh teh psih, razstavah, otrocih in podobnih stvareh, ji čist verjamem. Drugač pa je njen način dela tak, da slika kolke že pri 6.mesecih. Če pes pri 6.mesecih nima dobrih kolkov, ga ne uporabi v vzreji. Potem jim ponovno slika kolke pri 12 mesecih in končno pri 15. mesecih, ko dobi tudi uradno oceno in certifikat. Tko da nč skrbet, Tatiana ima glede kolkov "pošlihtano"  Smiley. Bam-Bam ima pa kolke A/A, ja.

Bam-Bam Z Vlčkovskeho Mlyna

Enzo Z Vlčkovskeho Mlyna

http://static.album.email.si/1/2/127361/7e4z9s_KtNvnE9vedny3Z.jpg
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #246 : petek, 29.09.2006 : 01:04:21 »

TopField, full hvala za informacijo! Smiley
Upam, da bo kmalu slikala, ker me res full zanima, čeprav je rekla, da pričakuje A/A, v najslabšem primeru B/B. Pol je pa treba še počakati celo desetletje do junija!!!!!!!! Roll Eyes
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #247 : petek, 29.09.2006 : 09:12:23 »

Ni za kaj Wink. Sem glih hotela vprašat kdaj bo Bilberry parila, ker je zdaj stara komaj 15 mesecev (no, 15 mesecev pa pol  Grin), ker je še malo mlada za mladičke. Sem pa ful vesela, da se tok zanimaš za pasmo pred nakupom, zelo pohvalno!

Da se pohvalim, da sem koooončno dobila iz Nizozemske knjigo The World of Dogue de Bordeaux In 2004-2005! Cheesy Predstavljeni so res vsi najboljši psi in psarne iz Evrope, zelo zanimivo in poučno branje. Če koga knjiga zanima, lahko vprašam, če se jo da še naročit. V prednaročilu je stala 50 Eur, je formata A4, ima 310 strani in je v barvah!

Kje pa se Timi skriva tok časa? Cool
Logiran
snickers
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 79

« Odgovor #248 : petek, 29.09.2006 : 10:33:35 »

Jz se kr javljam za knjigo,lahko ti pošlem kr 50 eur vnaprej.

Drugače,pa grema z Aresom na naslednjo razstavo 10.decembra kjer bo CAC in sicer kr v Celju.Ne bi blo slabo če bi se spoznal tako da si vabljena in seveda vsi ostali..lp
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #249 : petek, 29.09.2006 : 10:35:04 »

Ne sej Bilberry bo parla enkrat februarja, jaz pa dobim svojo lepotičko ( upam, da bo vse kul ) pol junija  Cheesy .
Glede tega zanimanja se mi pa zdi, da enkrat ko spoznaš to pasmo hočeš vedeti vedno več in več,....uglavnem karakterno in vizuelno ji ni konkurence - vsaj zame!!!
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #250 : petek, 29.09.2006 : 12:52:05 »

Snickers, moram najprej preverit, če se da knjiga še naročit in, če je cena ista kot v prednaročilu. Ti sporočim.
Za Celje pa ne morem nič še obljubit, odvisno od situacije Wink...

Joj, meni se tudi zdi, da so mi bordojci pisani na kožo kar se karakterja tiče, vizuelno pa sploh Tongue. Bogi, bordojček, se boš pa še načakal za bordojčico  Sad Smiley. No, sej bo hitro minil ta čas do junija, pol se bosta pa lahko stiskala in norela  Smiley.
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #251 : petek, 29.09.2006 : 21:39:20 »

Snickers, sem preverila in se jo da še naročit. Stane pa 55 eur + 10 eur poštnina. Naročiš jo lahko pri Ivanu, njegov mail seveda imaš  Wink, za vse ostale interesente pa: iglebov@yahoo.com . Pišite mu v hrvaščini ali angleščini, ker našega jezika ne razume najbolje  Cool. No, takole pa knjiga zgleda: http://www.bbpress.nl/annuals/world_of_doguesdebordeaux_2004-2005.shtml
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #252 : ponedeljek, 02.10.2006 : 12:14:25 »

Pozdrav vsem lastnikom bordojcev! Smiley

Že nekaj časa nazaj sem govoril z enim prodajalcem pa mi je svetoval, da ko bom imel psa naj kupim ene tablete za vezi in sklepe. Ne spomnem se točno imena teh tablet, vendar me zanimajo vaše izkušnje s takimi dodatki-če pomagajo, škodijo, ali ne eno ne drugo?

LP
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #253 : ponedeljek, 02.10.2006 : 12:26:16 »

Pa še nekaj me zanima, kako se vaši bordojci odrežejo kot čuvaji? Sej kot pišejo in pa tudi po skupini bi mogli biti kar v redu čuvaji, saj so molosi take sorte,čeprav je to tudi odvisno od psa do psa. Vendar me zanima kako se obnašajo vaši psi v tem pogledu?

LP
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #254 : ponedeljek, 02.10.2006 : 22:02:22 »

Zivjo TopField! Smiley

Evo zdaj mi je poslala Tatiana mail in Bilberry ima HD A/B - končno težko pričakovani odgovor Cheesy! Zdaj mi pa ne preostane nič drugega kot čakat in čakati,....... Tongue

LP
Logiran
Strani: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 57   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.