Moj Dami , spi kot top....... ko pa sliši, šumenje folije od čokolade , ga pa kar po luftu prinese....... potem pa fehta..... in iz gobca , ne da se mu cedi slina ampak mu kaplja( beri teče) in to , ne , taka slina ki se obeša na dolgo , kaplja kot iz pipe .........
Glede sladoleda............. to pa no comment........
. Če hočete videti prodanega psa........ pokažite mojemu damsterju sladoled....... ( ni važno kateri okus) Zadnjič , mi je v enem lokalu neredil tako sramoto....... da
........... se odpuzal pod mizo in šel lizat skrinjo za sladoled( zaprto-.....prosim)
sem bila rdeča kot kuhan rak, ( na srečo je samo en možakar videl, in se je samo smejal)....... potem smo pa prav nahitro odpujsali
Ha ha ha
zgleda da je tvoj Dami v sorodu z mojo Bonie
Tudi moja je takoj ko čuje šumenje folije takoj pokonci, pa sline ji tudi tečejo v potokih...
Če pa grema mimo sladoledarja, pa kar sama zavije in se postavi v vrsto
ha ha ha
Lani na morju je bila prava atrakcija, kar drugi gosti so ji sladoled kupovali, pa še slikali zraven, ker ga je tako lepo lizala iz korneta
Do zdaj pa je Bonie mojega fanta že tako zdresirala, da vedno, ko gremo na sladoled, dobi svojo kepico ali pa lučko. Potem pa seveda prva zmaže sladoled, pa dobi še od fanta. Na koncu pa fant mene grdo gleda, češ kaka sem, da ji jaz pa svojega ne dam, kljub temu, da tako milo gleda
Še sreča, da ne gremo velikokrat na sladoled...