mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 11:19:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 172 173 174 175 176 [177] 178 179 180 181 182 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322901 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2640 : četrtek, 21.07.2005 : 14:20:28 »

Tina, račun bo lepo pasal na monitorček...kar zalepi.... Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2641 : četrtek, 21.07.2005 : 14:27:32 »

T ... a
Si nas vsakega posebej obdelala, da slucajno n bi kdo se kaj migal- beri printal!!!   Cheesy Cheesy Cheesy
Ja problemi so s temi cistili, ker jih delajo v Italiji zdaj bo pa feragosto.... Cheesy
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2642 : četrtek, 21.07.2005 : 14:44:40 »

Zgleda da si hotela nekaj nalimat pod avatarček, pa se ni prijelo  Sad

Ja, ja, feragosto bo- kaj čmo pa zdej?
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2643 : četrtek, 21.07.2005 : 14:53:09 »

Hmm.. pomoje bi blo najboljš če bi se Tanja potrudila in dodala slikico od Hugiča v svoj avaterček!? Samo naglas razmišljam.. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2644 : četrtek, 21.07.2005 : 15:04:34 »

Zgleda da si hotela nekaj nalimat pod avatarček, pa se ni prijelo Sad

.....mogoče nimam pravega selotejpa....

se je prijelo, pa nisme bila zadovoljna

Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2645 : četrtek, 21.07.2005 : 17:37:32 »

.....mogoče nimam pravega selotejpa....
se je prijelo, pa nisme bila zadovoljna

Tanja a obstaja možnost da ti kako pomagamo? Roll Eyes Tongue
Logiran
gina1
odvisnež
Sporočil: 657

« Odgovor #2646 : četrtek, 21.07.2005 : 19:53:01 »

baguska -
a si dobila Tatjano na mobi? Si kaj zvedela okrog drugega legla ?  Huh
Če hočeš, se lahko jutri jaz oglasim do nje in jo povprašam kako in kaj. Pa je ta tvoj kolega resen kupec RODOVNIŠKEGA francozka?
Logiran
Spelina
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 53

« Odgovor #2647 : četrtek, 21.07.2005 : 19:55:11 »

u a so kaki mladički na poti?
Logiran
gina1
odvisnež

« Odgovor #2648 : četrtek, 21.07.2005 : 19:57:33 »

Eno stran nazaj dobro preberi, tam je blo o tem govora. Wink
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2649 : četrtek, 21.07.2005 : 20:50:38 »

Ne Gina nisem je dobila. Žal me ni poklicala nazaj. S tistim kupcom je pa tako, da se je resno zaljubil v našega Torzlna in pravi da bi vse dal in vse naredu, da bi čimprej tud on imel takega.. No, tašča mu je dala mojo št., zdej pa čakam da me pokliče. Baje zlo resen kupec, ampak ga žal ne morem poklicati, ker jaz nimam nj. št. Če boš hodila do nje bi bla vesela vsake informacije, da mu bom znala povedat kako in kaj.

Hvala.
Logiran
gina1
odvisnež

« Odgovor #2650 : četrtek, 21.07.2005 : 20:57:46 »

Zmenjeno! Jutri javim kako in kaj. Wink
Logiran
ian
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #2651 : četrtek, 21.07.2005 : 23:28:42 »

še en velik ljubitelj francozkov. Cheesy 
drugače ga še nimam samo si ga zelooo želim in že nekaj časa razmišljam da bi si enega tut prisvojil.

zato sem pa danes tu da dobim čimveč informacij. sem prebral že kar nekaj strani samo nekako skozi 177 strani mi ni uspelo  Shocked Grin

pripravljen sem čakati tudi do pol leta samo da bo uredu kuža in bo vse tako kot mora biti.
drugače pa nisem še kontaktiral nobene osebe tako da nevem kam naj se  obrnem.

lahko samo povem da denar zbiram že nekaj časa  sram nabaralo se ga je do sedaj 120.000 star sem pa 18 let. seveda bodo starši tudi kaj zraven pristavili, ker je tudi njim zelo prikupen a vendar hočem da bo to moj pes in moja odgovornost. IM READY!

bi bil zelo vesel če bi me kdo usmeril v pravo smer. malo pomoči da bomo potem lahko skupaj hodili na piknike in podobno! french club hehe.  Tongue

drugače sem pa iz kranja. baje je nek rejec tudi v tržiču in pričakuje naslednje leto leglo samo nisem prepričan. pa g. kojek? samo se mi zdi da je kojek predraga zame  sram

hmm bi napisu še ful stvari pa nekako ne najdem besed.

uglavnem sem poln navdušenja in komaj čakam da postanem lastnik francozka. pa če traja še tako dolgo. samo da bo. (ok spet ful dolgo pa nebi rad čakal  Sad)

pa en lep pozdrav vsem!  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
gina1
odvisnež

« Odgovor #2652 : petek, 22.07.2005 : 01:32:25 »

Pozdravljen ian na forumu, čeprav nisem ravno "doma" v tej temi. Cheesy
Sem samo na obisku, ker so mi namreč tile telebajski ful simpatični, drugače pa imam doma bokserko, ampak bolj ko berem o francozkih, vedno bolj sem prepričana v podobnost med tema pasmama. Wink
Vidim, da si na pravi poti. Naj ti samo položim na srce, da se res splača počakat nekaj časa, da dobiš rodovniškega mladiča, iz zdravega in kvalitetnega legla, se pravi od odgovornih vzrediteljev, ki nekaj dajo na pasmo. Le tako naprej in prepričana sem, da se bo našel pravi francozek zate.
Za vzreditelje ti bodo svetovali poznavalci, jaz ti lahko omenim le vzrediteljico iz Trbovelj, go. Tatjano Urek, ( o njej smo pisali na prejšnji strani, tam tudi njen kontakt ), trenutno ima leglo in nažalost malčke že rezervirane, sem pa prepričana, da te bo pravilno usmerila in rade volje svetovala nakup, saj je tudi sodnica te pasme ( poleg ostalih pasem, oz. FCI gup) in dodobra pozna vzrediteje naokoli ( tudi v tujini so kvalitetna legla, se splača mal naokoli pogledat ).
Ta čas, ko čakaš na novega družinskega člana, se pa veeeliko pozanimaj o pasmi, pa obvezno spremljaj forum, kjer sem sto posto, da ti bodo lastniki francozkov povedali vse, kar te zanima. Wink
Pa vprašaj, če se lahko kdaj povabiš na njihova srečanja, da klovnčke spoznaš v živo, po moje te bodo rade volje sprejeli. Cheesy

Logiran
GregorF
odvisnež
Sporočil: 670

« Odgovor #2653 : petek, 22.07.2005 : 09:09:28 »

Tukaj spodaj so slikce od mojega iekrana, sem uporabil mocnejse lepilo... uffff lej kaj se zgodilo!!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Tina, Baguska in ostali a se je vam kaj podobnega pripetilo!!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

http://www.moj-album.com/slika/318882/DSpKZJF3WAkH4OTh.jpg/#
http://www.moj-album.com/slika/318882/Jcbsjr9qfjuXq5oX.jpg/#
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2654 : petek, 22.07.2005 : 09:24:55 »

Živjo, Ian, sicer ne vem kakšne cene ima Tatjana Urek, so pa bili francozki pri nekaterih čeških vzrediteljih v času, ko sem se sama zanimala za nakup, dražji od Kojekovih. Res pa ne vem, koliko nižjo ceno je realno pričakovati, če nameravaš kupovati pri kvalitetnih rejcih. Ti bo še TinaZ povedala, če je v Srbiji mogoče kaj bolj ugodno. V vsakem primeru pa ti svetujem, da čim prej rezerviraš malega, če ne se zna zadeva zavleči bolj kot si misliš.

Danes gremo po pripomočke za Otka: posodice, igračke, dekice, škarjice za krempeljce, .... jutri pa po Otkota samega...JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! Cheesy Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
Strani: 1 ... 172 173 174 175 176 [177] 178 179 180 181 182 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.