mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 07.11.2024 : 22:33:48

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322628 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2295 : ponedeljek, 04.07.2005 : 12:22:06 »

http://www.moj-album.com/uredi/gregorf/661241/

Sporocam da smo vsi zivi in zdravi... dokazi so v besedi in sliki na zgornjem linku...  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2296 : ponedeljek, 04.07.2005 : 12:41:16 »

Noro dobre fotke in še bolj lušne damice Cheesy Cheesy
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2297 : ponedeljek, 04.07.2005 : 13:13:21 »

Hude fotke, vsa čast (in slava) fotografu  Wink  Cheesy Pa hvala za nov avatarček- kok smo pa važni  Cool
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2298 : ponedeljek, 04.07.2005 : 13:32:59 »

Ja ja hvala  se ze posuvam s pepelom....ha ha...  Cool Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2299 : ponedeljek, 04.07.2005 : 13:41:56 »

Uuuuu hud avatarček Tina!! Cheesy

A kdo ve kje lahko objavim tole:

Iščem dom za 9 let starega pittbulla. Pes ni moj, bil je pripeljan na kliniko kjer delam na evtanazijo. Sedanji lastniki se jutri selijo v Avstralijo, kjer je prepoved uvoza psov tipa bull, zato ga ne morejo vzeti s sabo. Pes - ime mu je Apolo, je res zelo zelo lep, je črne barve z belo liso,res full prijazen. Apolo sicer ni ravno ljubitelj samcev, je pa res, da se ni še nikoli stepel. Pse ponavadi ignorira. Lepo se razume z otroci in z mački. Navajen je tudi na box. Kljub svojim 9-im letom, je kuža še zmeraj hiperaktiven in vedno vesel. Nahajajo se pa v okolici Ljubljane.

Družini je res hudo, ker ga morajao oddat. Ali je kdo, ki bi bil pripravljen Apolotu nudit nov dom? Začasno bo danes nameščen v zavetišču Zonzani v Celju. Če mu hitro ne najdemo doma, bo kuža moral na evtanazijo.
Prosim, napnite možgane, če si kdo izmed vaših prijateljev želi prijaznega psa spremljevalca za družbo in, da bi mu nudil topel in ljubeč dom. Naj vas pasma ne zavede, pes je resnično prijazen in obožuje otroke. Prosim, pomagajte!
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2300 : ponedeljek, 04.07.2005 : 13:48:31 »

Baguska, objavi tole s pitbulčkom v Kajin kotiček pod razno (akcije za pomoč psom in podobno) ali pa pod Vroče teme... Upam, da se bo našel lep dom zanj- pa zdravega psa nimajo kaj evtanazirat  Angry Svinjsko pa je od lastnikov, da ga raje dajo uspavat, kot da bi že prej poiskali nove lastnike zanj (sej v Avstralijo se verjetno ne preseliš iz danes na jutri)  Lips Sealed
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #2301 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:20:36 »

Ajoj kako sta krasni!  Shocked  Kiss  Kiss  Kiss
Ovratnica je super! Pa žnabeljci mokri zataknjeni! Kjuuuuuut!  Cheesy

Ps: šlapce so tudi super!  Wink

Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2302 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:28:10 »

Izvedla sem, da mu iščejo dom 'že' od 13.05.2005 in da kuža še vedno ni našel novih lastnikov.  Sicer pa ni star 9 ampak 5 let. Huh Roll Eyes In baje so klicali na Gmajnice, pa so jim rekli, da ga sicer lahko pripeljejo, ampak ga bojo evtanazairali, ker tako starega psa ne bojo mogli oddati, pa tudi povpraševanja po tej pasmi trenutno ni. Zato so se s težkim srcem odločili, da ga bojo sami peljali uspavat.  Cry Cry
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2303 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:35:40 »

Ojoj sori: zdej sem pa izvedla, da je kuža star 9 let (lastnica danes potrdila). sram sram
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2304 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:38:58 »

He he, Katja, hvala- šlapce so pa super potacane od slince naših dveh babnic  Wink Sta bile pa res luštne v uni fontanci  Cheesy

Baguska, no comment  Angry Barabe od lastnikov- da ne morejo komu od sorodnikov ali prijateljev psa dat, sramota.... Vseeno pa super, da si posredovala...
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2305 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:45:01 »

Ja men gre to tud zlo na zivce, da ne recem kaj hujsega...  Undecided Angry
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2306 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:52:42 »

Čeprav, kaj pa če RES nihče tega psa noče: niti sorodniki niti prijatelji, in so lastniki že vse poizkušali, kaj pa potem? Na koga naj se obrnejo, če jih še na Gmajnicah pustijo na cedilu?

Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2307 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:53:08 »

Ja vem. Tudi meni gre to zelo na živce in ob tem me daje bes, jeza, žalost in ne vem kaj še. Jaz osebno (dobro ne morem garantirat) se sploh nebi preselila če nebi mogla svojega knedlja sabo vzet. Bi pa še toliko časa tukaj ostala.. Cry Cry Cry Si ne predstavljam bit brez njega.

Punca h kateri so ga pripeljali na avtanazijo, se je odločila da ga da za danes začasno v zavetišče v Zonzani - Celje. Če mu hitro ne najdemo doma, bo kuža moral na evtanazijo. So se pač lastniki odločli če drugače ne gre, da se sami poslovijo od njega... Cry Angry Cry Sploh ne vem kaj naj rečem!? Undecided Angry Cry

Poznam pa primer ko sem nedolgo nazaj obtožila družino ki so se tako hoteli znebiti muce, na katero so bili prav tako navezani. Ko mi je temeljito razlužila situacijo, sem ugotovila, da ni nobene možnosti da bi jo obdržali in takrat sem videla, da ni smiselno nekoga obtoževati, če ni zmožen lepo in dobro skrbeti za žival.. Vseeno sem žalostna, vendar je pa res, da nikoli ne moreš predvideti kaj te oz. kaj nas še lahko čaka in le upam lahko, da bomo mi uspeli za vedno obdržati svoje knedlje. Huh
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2308 : ponedeljek, 04.07.2005 : 14:55:18 »

Citat
Vseeno sem žalostna, vendar je pa res, da nikoli ne moreš predvideti kaj te oz. kaj nas še lahko čaka in le upam lahko, da bomo mi uspeli za vedno obdržati svoje knedlje.
Citat

Se strinjam - pa še citate malo vadim. Wink
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2309 : ponedeljek, 04.07.2005 : 15:13:32 »

He he, pa te res nekaj zeza  Wink

lej, stisneš okenček Citat, ki je zgoraj desno v vsakem postu. Potem se ti odpre okenček za Hitri odgovor in noter je že tisti citat, ki je omejen s (/quote)- sicer so oglati oklepaji, ampak pustimo to malenkost  Wink In za tem ta zadnjim zaklepajem začneš pisat...

Če pa hočeš uporabljat smeškote, si celo zadevo s citatom iz hitrega odgovora copy/paste-aj v Odgovor (tega pa najdeš spodaj desno v vsakem postu)... Upam, da bo šlo  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.