mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 07.11.2024 : 21:30:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322625 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2250 : petek, 01.07.2005 : 07:02:46 »

Včeraj je bilo res mrtvilo na naših straneh. Zgleda, da vročina vpliva tudi na nas in ne samo na naše štrukeljce. Tudi midve z Žužiko greva ta vikend na morje, da vidiva kako bo kaj z njenim plavanjem Cheesy Cheesy
Logiran
nita
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 32

« Odgovor #2251 : petek, 01.07.2005 : 08:37:15 »

Mi pa smo bili včeraj malo za Savo in je naša pogumnica kar sama odkorakala v vodo..jaz pa seveda paniko, saj je bil tok kar precej močen...no apak par zamahov je bilo pa vseeno, tako da komaj čakam da gremo na morčija; )...
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2252 : petek, 01.07.2005 : 09:02:59 »

Dobro jutro frenč loverji!! Wink

Jaz pa delam že tretji dan zapored (sem sama na šihtu) in moram povedat da si nisem mislila da lahko tako hitro padem v ritem, da sem vsak drugi dan doma oz. na potepu z našim malčkom.. Undecided Zdaj ga namreč še 100x bolj pogrešam ko delam.. Cry No pa saj je danes že začetek vikenda in tokrat bomo ostali kar doma, saj napovedujejo 'obupne' razmere in itak nima smisla. Undecided Bo pa Torči pač en vikend moral preživeti brez plavalnih, potapljaških in skakalnih vodnih vragolij. Cheesy
Moram ga pohvalit, da je tudi vedno bolj priden kar se tiče čistoče, saj se trenutno navajamo na 'praznjenje' pred blokom oz. na sprehodu in je časopisni papir le še za najnujnejše primere. Grin Kar me seveda nič ne moti, ker če se bo kdaj pač zgodilo da nas ne bo doma, mu še vedno preostane ta možnost. Wink In po novem mu na sprehod sabo vzamem še kakšno njegovo igračko in moram priznat da je full priden, saj se me skoz drži in ne zaide predaleč.

No upam da se zdej nisem preveč zarekla in bo že danes ponečedil celo stanovanje in mi pobegnil na cesto.. Huh sram
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2253 : petek, 01.07.2005 : 09:21:40 »

He he, baguska, bo kar treba na morje, saj je slabo vreme napovedano samo za danes  Wink http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_podnebje/napovedi_in_podatki/napoved.html

Sem pa danes slabo spala, ker se je Bubica uštulila k meni in mi vlekla dreto direkt na uho  Tongue Da o odrivanju s tačkami sploh ne govorim  Roll Eyes
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #2254 : petek, 01.07.2005 : 09:31:48 »

To odrivanje jim zgleda ful paše! Smiley Naš se odrine in potem v nedogled drži tako pozo in te nepremično gleda v faco. Huh
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2255 : petek, 01.07.2005 : 11:15:53 »

Na tem linku si lahko preberete, kako je sploh nastala pasma FB: http://www.petpublishing.com/dogken/breeds/frenchbulldog.shtml
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2256 : petek, 01.07.2005 : 11:19:03 »

Tina kot sem opazila oz. prebrala v tvojem linku je sonce napovedano šele za nedeljo, to pa se nam ne splača. Sicer pa je moja mami (ona je ves čas na morju) poslušala za njihov konec in ni napovedano lepo. Torej po vsej verjetnosti morje vseeno odpade. Undecided Saj bo pa bolj lušno doma in bomo šli na kakšen okoliški izlet (Bled, Bohinj, Kr.Gora). Cheesy

Ja tole z odrivanjem je znano tudi meni, sem pa presenečena (čeprav je čez noč vedno na hodniku in ga dam šele zjutraj na posteljo), da takrat ko mojega ni, se vedno lepo razkomoti čez celo drugo polovico postelje in me lepo pusti pri miru. Aja btw: postelja ni majhna (200x200). Grin Grin
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2257 : petek, 01.07.2005 : 11:32:50 »

Na tem linku si lahko preberete, kako je sploh nastala pasma FB: http://www.petpublishing.com/dogken/breeds/frenchbulldog.shtml

Katja full dober link - hvala!! Wink Sem čist notr padla.. Grin Grin
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2258 : petek, 01.07.2005 : 11:36:32 »

Ja, izboljšanja baje v nedeljo, pa še tisto bolj švoh.

Hugo se navadno uleže k nogam, če ga kaj piči pa ti lahko tudi rit k glavi naštima in spi naprej, kot da to ni nič takega. Saj ne bi bilo, če ne bi francozi po parfumih sloveli... Grin
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2259 : petek, 01.07.2005 : 11:44:44 »

No, to pa iz izkušenj vemo, da ni vedno res: "Responsible breeders will rarely sell a French bulldog to a family whose property includes a swimming pool. The Frenchie is a head-heavy breed. As a consequence of their uneven weight distribution, these dogs would like to but should not be allowed to swim, even under supervision. They sink and will drown in a matter of seconds. "

Da o Torzlnu vrhunskemu plavalcu niti ne izgubljam besed....
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2260 : petek, 01.07.2005 : 11:45:58 »

Grin Grin Grin Hahaha ja paše res je. Cheesy Cheesy Cheesy

Torči ima največkrat tole pozo med nama:

http://www.moj-album.com/uredi/baguska/355819/?os=531487
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2261 : petek, 01.07.2005 : 11:46:35 »

Baguska, jaz sem tam ful zanimivih informacij dobila, recimo da se je FB razvil iz angleškega, in prišel v Francijo s švercerji čipk. Smiley Pa to, da so bogate američanke dosegle, da se je uvedel standard za FB.

Kaj pa tole?
 The Frenchie is a head-heavy breed. As a consequence of their uneven weight distribution, these dogs would like to but should not be allowed to swim, even under supervision. They sink and will drown in a matter of seconds.

To pa ne drži!!! Cheesy Bom pogledala, če imajo kak mail, da jim pošljemo Torzelna plavalca!   Wink

Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2262 : petek, 01.07.2005 : 11:47:54 »

Marjana, si me prehitela! Smiley Bagi, link pa ni taprav.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2263 : petek, 01.07.2005 : 11:49:14 »

hahaha ja tole o plavanju za torzlna res ne drži, moram pa priznat, kot sem že rekla, da moramo tudi njega imet non stop na uču in v bližini, ker si hitro zgodi da namesto po površini začne plavati proti tlom.. takrat se ga hitro prime pod prsmi in lepo odplava sam naprej. Wink
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #2264 : petek, 01.07.2005 : 11:50:00 »

Vremenska napoved na siol-ovih spletnih straneh: Jutri bo na Primorskem pretežno jasno, drugod delno jasno z zmerno oblačnostjo, v vzhodni Sloveniji občasno pretežno oblačno. Popoldne bodo možne kratkotrajne krajevne plohe. V severovzhodni Sloveniji in pod Karavankami bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 16, najvišje dnevne od 21 do 25, na Primorskem do 28 stopinj C.

Mi smo se odločili, da vseeno gremo na morje, in sicer danes zvečer. Sigurno bo na morju še najlepše vreme.... Cool Tongue
Logiran
Strani: 1 ... 146 147 148 149 150 [151] 152 153 154 155 156 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.