mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 07.11.2024 : 17:23:16

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322522 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2160 : ponedeljek, 27.06.2005 : 07:26:25 »

Nace luškan knedelj Wink Wink Bogi bo, ko bojo naše punce navalile nanjga Cheesy Cheesy
Tudi bokserka je ful lušna Shocked Shocked

Mi z našo popolnoma utrujeno Žužiko smo bili včeraj zelo pozni, tako, da bom danes naložila nove slikce gor. Smo totalno uživali. Žuža je vikend preživela z očkom Gajem in mamico Leno, včeraj pa je prišel na obisk še bratec Bis. Noreli so kot zmešani, in mimoidoči planinci so bili popolnoma navdušeni nad njimi. Cheesy Grin
Jaz sem se pa nauživala ko sem jih opazovala pri igri.  Cheesy Cheesy
Drugače pa gre naši Žuži na živce krava mlekarica, ker je kar naprej lajala na njo in delala kroge okoli nje, poiskušala jo je potegniti za rep in skakala ji je v vime. Nisem sigurna ampak mogoče si je pa le želela malo domačega mleka he he Grin Grin
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2161 : ponedeljek, 27.06.2005 : 09:13:29 »

Živjo!

Upam, da ste vsi preživeli lep vikend s svojimi buldogci. Mi smo bili včeraj v Trenti- dopoldne smo bili ob Soči, kjer se je Bubici kar mešalo od veselja, v eni mali lagunici z mivko je čofotala po vodi skoraj dve uri, da je imela že čisto leden trebušček. Nosila je palčke iz vode, kopala kamne z dna (ja, ja, gradbeniška žilica ji tudi za vikend ne da miru) in jih porivala k robu lagune  Roll Eyes Skratka popestrila nam je dopoldanski sprehod  Grin Popoldne pa smo šli plezat in je bila ful pridna oz. verjetno tako zmatrana od čofotanja, da jo je zmanjkalo in je prav simpatično smrčala...
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #2162 : ponedeljek, 27.06.2005 : 10:19:15 »

Tale Buba je pa kot ena vidra  Cheesy Grin - če bi jo cel dan pustil v reki, bi še cel jez zgradila, potem bi mel pa v Trenti novo jezero  Grin Grin - potem bi pa jez popustil, pa bi cel Bovec poplavilo, hehe. Si predstavljate, najprej potresi, potem pa še poplava zaradi Bube  Grin Grin!

Drugače smo bili mi na CV, kjer smo dobili obiske - Bagusko z družbo in njenim Tor-ijem. Sta se z Dudo-tom super ujela, razen občasnih Dudotovih homoseksualnih izpadov Grin Cheesy. Igrala sta se sigurno 2 urci. Tor že pridno plava in se tudi potaplja + skače iz skal na glavo  vodo  Shocked Cool - res pravi francoski potapljač  Grin Wink. Dudo pa zaenkrat še ni hotel v morju plavat, ker ga rahlo motijo valovi, se je pa spustil do vratu v vodo, tolk da se je malo ohladil  Huh.
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2163 : ponedeljek, 27.06.2005 : 10:27:27 »

No pa nas je Dudo prehitel. Wink

Zvečer sledijo še fotke Torijevih vodnih dogodivščin. Cheesy
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2164 : ponedeljek, 27.06.2005 : 10:52:32 »

Joj, Dudo, ne kliči hudiča  Wink Ampak, a ste opazili, da imamo mi ene čudne živalce, pravzaprav so nam podtaknili nekaj, kar sugurno niso psi  Cheesy Buba - vidra, Torči - potapljač, Dudo - penzionist (mi najprej to na misel pride, če se samo do vratu zmoči),... Res ne vem, kaj je to  Roll Eyes
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2165 : ponedeljek, 27.06.2005 : 11:36:39 »

Grin Grin Grin Ja midva sva bla kar malenkost razočarana ko so nama povedali da tej kužki sploh ne grejo v vodo oz. ne plavajo. Zdaj je pa več v vodi kot midva. Huh Roll Eyes Shocked Da ne govorim da plava na obrežje po palčko jo vzame in z njo laufa nazaj v vodo in z njo plava. Verjetno je jezen na naju ker mu je nisva metala!? Huh Angry
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2166 : ponedeljek, 27.06.2005 : 11:41:08 »

Aja pa še o Torijevi strahopetnosti: kaj je že to!? Huh Mali je vedno bolj korajžen. Se mi zdi da že skoraj preveč. In kot si rekla Tina, zdaj že drugi laufajo pred njim. Shocked Ko sta se z Dudotom ta prvič zagledala se je Tori kar zagnal vanj, no potem ko sta se spoznala pa je že bil tarča Dudotovih hormončkov. Grin Cheesy

Nace je pa res pravi francoski pozer!!! Kiss Kiss Kiss

Žuža pa mala francoska mlekarica!!! Grin Grin Grin Aja btw: tudi Torijevmu bratcu je ime Bis. Wink
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2167 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:00:37 »

Uf, jaz sem tudi v Portorozu dve punci videla v teh frenchi majicah.. V BIS-u se mi zdi Grin

Ja se kaksen fant je bil tud oblecen v njih....   Cheesy Wink Lips Sealed
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2168 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:02:13 »

Hi...Ursa
Vidim da ti je ratal ...ja fulll fancy zgleda  Tongue Wink Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2169 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:10:29 »

A je vasim strukljom kaj vroce... vceraj sem naso  v banji hladil ... se je prevec igrala na soncu....  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2170 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:15:15 »

En mejčken pa že  Wink Zakaj pa misliš, da je naša včeraj Sočo napadla- po mojem se je tam voda segrela za kakšno stopinjo, toliko časa je bila noter  Cheesy

Mi smo drugače skrajšali popoldanske sprehode na 5 minut (samo kratek sprehodek po bližnjem parku, za najnujnejše opravke), sprehajamo se torej bolj malo v tej vročini- tudi gospodični ne paše, ker je asfalt prevroč (na to bodite posebej pozorni, da ne bojo štrukeljci dobili opeklin na blazinicah) in zrak tudi, tako da kar vleče nazaj proti domu... Ta teden naj bi bile temperature do 34 °C  Tongue  Tongue
Dobra taktika je tudi tista, ki sem jo videla izvajati na Hugolinotu na razstavi- psa na hrbet, na trebuh pa mrzlo mokro brisačo. Sodeč po videnem, mu ni bilo prav nič hudega  Wink
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2171 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:19:39 »

...ja to sem tudi prakticiral ampak nabolj se je obneslo ko sem dal v banjo vodo do trebuha in v 3 minutah je bla cist ok....  Roll Eyes Tongue
Ja tudi tudi legendarni apetit se ji je malo zmanjsal  Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2172 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:24:59 »

Ja tudi na morju je kar vroče, ampak se Torzl pridno vleže v senčko na ploščice kar ga še dodatno ohladi in je vzdržno. V soboto je sicer strašansko dihal, tako da sem ga tudi sama nekajkrat polila z vodo, nekajkrat tiščala mrzlo brisačo na prsa, popoudne ko smo pekli pa se je zavalil v spodnje prostore pod posteljo in ga sigurno dve ure ni bilo na spregled (tam so namreč najhladnejši prostori - niso na sončni strani). Ko se je skobacal ven, pa je tudi sonce že zašlo in je bilo ok. Včeraj pa ni bilo take močne sparine in je kar šlo. Na vsake toliko se je še vrgel v morje in vročina ni bila neznosna. Wink Je pa vsekakor čisto drugače doma na Gorenjskem, kjer je čisto drugo ozračje in se da malenkost laže dihat. No v stanovanju prakticiramo klimo, daljše izhode pa imamo tudi mi zjutraj in zvečer. Tongue

Ja tudi naš Torči je na morju malo manj lačen kot doma.
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2173 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:33:09 »

Super, bomo prakticirali banjo torej  Wink Hitrejša varianta zgleda... Grega, apetit se ji je pa zmanjšal zaradi Bubinega vpliva, sigurno se zgleduje po vitkejši vrstnici  Wink  Cheesy

Vsem pa samo eno opozorilo: ne pustit, da psi ležijo na keramičnih ploščicah (ali kakšni drugi zelo hladni podlagi) cele dneve, da ne bojo dobili sklepne revme...
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2174 : ponedeljek, 27.06.2005 : 12:49:46 »

He He Tina... tole soboto gremo najbrz med medvede...ti se sporocim KAKO IN KAJ  Roll Eyes Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.