mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 06.11.2024 : 20:27:12

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322081 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
Katja K.
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 466

« Odgovor #1650 : četrtek, 09.06.2005 : 09:16:49 »

Preberite si to, mogoče kdo ve čigav bi lahko bil ta buldogec?
http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=861

Tina hvala za nasvet, nisem še poskusila tega recepta z osliči. Bom danes.
Meni je včeraj zmanjkalo časa za šoping   sram ampak bom danes šla, obljubim. Popoldne dobim tudi vzorčke pa vam sporočim kakšni so. Tina je bila pa v HM pa so imeli samo enobarvne.

Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #1651 : četrtek, 09.06.2005 : 09:23:49 »

O bogi kuža. Upam le da ga ni kdo zavrgu. Angry Eni lastniki so pa tud neskrbni mensezdi.  Roll Eyes Cry Ok. sej se mogoče zgodi da kakšen uide ampak... če je kuža tak bi lahko vsaj ovratnico s ploščico gor dali!? Huh Upam da bo kuža čimprej spet najdu svojga lastnika oz. lastnik svojga kuža.
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #1652 : četrtek, 09.06.2005 : 09:28:16 »

Tudi meni ni jasno kako lahko zgubijo takega psa sram
Upam, da bo kuža kmalu pri svoji družini Undecided
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #1653 : četrtek, 09.06.2005 : 09:39:44 »

Meni bi se kar zmešalo če bi se Jiržl izgubil.  Raje sploh ne razmišljam... Sad
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1654 : četrtek, 09.06.2005 : 10:16:53 »

Spet ozadje spremenila... sram sram sram Un mi nekako ni bil preveč všeč in tudi ta hmmm. Še ne vem. Undecided

Ja rajši si sploh ne predstavljajmo kako bi bilo če bi naši malčki sami lutali nekje..ali pa da bi bili nekje pri neznanih ljudeh. Groza! Meni je groza že če ga kdo drug pazi. Zadnjič sva šla z mojim ven na kosilo in se je ena prijateljca tako zeeeloooo potegovala da bi ga imela za tisto eno urico, pa sem tako na hitro zmetala tisto hrano vase, da je najbrž nikoli več ne bom na tako brzino. Še danes mi ni jasno kako sem spraznila tisti krožnik. Huh Roll Eyes Shocked
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #1655 : četrtek, 09.06.2005 : 10:41:14 »

Dragi moji, kje je pa vaša iznajdljivost  Roll Eyes A je tako težko zavrtet telefon in se pozanimat, kako je s kužkom  Wink OK, da ne bom preveč težila: gospod, ki je naveden kot kontakt, je dobil informacijo o izgubljenem francozku od gospe, ki ga je našla. Ker nima njene številke, ji bo preko prijatelja sporočil moj telefon, da me bo poklicala.
Izgubljenček je samček, črn s progami, zelo prijazen in negovan, z ovratnico, najden pa je bil ob glavni cesti proti Škofji Loki (izgleda, da se je izgubil, prestrašil ali pa so ga enostavno vrgli iz avta). Gospa naj bi ga že peljala k veterinarju, da preveri ali ima psiček čip (če slučajno nima tetovirne številke). Upam, da bo kožušček čim prej našel svoje lastnike...

V bodoče, če opazite kakšen podoben oglas (ali na netu ali po radiu), kontaktirajte najditelje in jih opozorite na naslednje stvari:
- najprej naj preverijo, ali ima pes tetovirno številko (v uhlju ali na notranji strani stegna)
- če tega nima, naj ga peljejo k veterinarju, kjer bodo preverili, ali ima vstavljen čip
- ko dobijo identifikacijo (prvo ali drugo), naj pokličejo na KZS (01 2340 950), kjer bi jim morali povedati, kdo je psičkov lastnik (če tega ne zvejo že pri veterinarju, če ima pes seveda čip)
- če pes nima nobene identifikacije, naj sporočijo na vse pasje forume, prijateljem, znancem, na radie (nekje na forumu je seznam radijev, kamor lahko obesijo sporočilo), da se je našel francoski buldog in ga dobro opišejo (barva, spol, ovratnica, posebnosti, npr- bel flek na prsih,...).

Če se vam najditelj zdi neprimeren za imeti psa tudi začasno, proskusite najti koga, ki bi psička vzel k sebi. Ker je pri tej pasmi redko, da lastnikov ne bi skrbelo, kje je njihov pes, ga verjetno že pospešeno iščejo, tako da vam zgoraj navedenih alinej ne bo treba upoštevati, saj se bo pes medtem že srečal s svojimi lastniki  Wink

Zakaj se (oz. vas) toliko sekiram zaradi tega? Pomislite, da se konec koncev lahko to (kljub pazljivosti) zgodi tudi našim kužkom in vsak bi tedaj rad videl, da bo njegov kožuharček spet čim prej doma. S pomočjo SLO Frenchie Loverjev se to lahko zgodi  Wink
Logiran
žuža
rad pišem

« Odgovor #1656 : četrtek, 09.06.2005 : 10:50:22 »

Dobro si to povedala Smiley
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1657 : četrtek, 09.06.2005 : 11:04:06 »

Tina itak - kot vedno vse ve. Wink Zdej bomo pa še mi - za drugič. Grin
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1658 : četrtek, 09.06.2005 : 11:29:03 »

Tina itak - kot vedno vse ve. Wink

Zdej mi je pa nerodno, da sem preveč zatežila  sram  sram  Lips Sealed Ampak v takih primerih si vedno predstavljam Bubico, kako bi lutala kje ob cesti in me iskala  Cry pa me zagrabi panika in začnem težit  Wink Se mi pa zdi boljše, da nas ve več in da kužek najde svoj dom, kot pa da smo vsi modro tiho in samo upamo na najboljše...
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #1659 : četrtek, 09.06.2005 : 11:57:05 »

Saj imaš prav Tina, da si poklicala. Saj sem jaz tudi nameravala, samo mi še ni zneslo zaradi gužve v službi.

Upam, da bo tamali kmalu doma na toplem.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1660 : četrtek, 09.06.2005 : 12:16:27 »

Neeeee Tina! Sej nisem nič slabga misnla... sram sram sram Jaz sem resno mislila, da pač vedno veš kaj narediti in tak občutek imam da vse veš, ker vedno ko rabim kakšno pomoč ali imam kakšno vprašanje, znaš nanj odgovorit. Wink Res, to je bila le pohvala in hvala za info, da bom vedela za drugič. Wink

Upam da je zgubljenček že našel svojo družinico.. Roll Eyes
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1661 : četrtek, 09.06.2005 : 12:18:54 »

He he, baguska, hvala za komplinet  Wink Daleč od tega, da bi vse vedela, se pa trudim in kopljem, dokler ne izvem tistega, kar me zanima- to pa zato ker sem OBSEDENA S FRANCOZKI  Kiss
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1662 : četrtek, 09.06.2005 : 12:23:56 »

Grin Grin Ja saj ti tudi piše v profilu da si odvisnica. Grin Grin

Saj pravim da si super. Wink In nič naj ti ne bo nerodno. Tongue
Logiran
žuža
rad pišem

« Odgovor #1663 : četrtek, 09.06.2005 : 12:29:04 »

Tina nisi edina- obsedena z Francoski namreč. Jaz na primer sem čisto zaljubljena v mojo Žužiko, tako, da mi že moj sin (19 let) pravi, da sem zmešana.  Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1664 : četrtek, 09.06.2005 : 12:34:15 »

Ja tudi jaz odkar je pri hiši priznam da zeeeeelooooo zapostavljam svojega lubija... in
me že kar postrani in žalostno gleda, ko se s Torijom valjava po tleh... sram  Undecided  Cry

Ah ja. Kdo bi nas razmel če se ne mi!? Roll Eyes
Logiran
Strani: 1 ... 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.