mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 06.11.2024 : 07:30:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 321902 krat)
0 članov in 25 gostov pregleduje to temo.
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #1455 : torek, 31.05.2005 : 14:26:31 »

Baguska...ja daj Torciju cas ...zgleduj se po Tini...saj ves ko nastopi sluzbena pot je cas za spremembe!!!!  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #1456 : torek, 31.05.2005 : 14:31:04 »

Gregor, a si ti bil že na kakšni službeni poti? Cheesy Grin Cheesy Grin
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1457 : torek, 31.05.2005 : 14:37:21 »

Neeee seeeeee....nasa je se kar v gajbici .....  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #1458 : torek, 31.05.2005 : 14:46:32 »

Baguska...ja daj Torciju cas ...zgleduj se po Tini...saj ves ko nastopi sluzbena pot je cas za spremembe!!!! Cheesy Cheesy Cheesy

Sej se je naš malček že privadil bit sam ponoči na hodniku.. Zvečer ko greva spat se kar uleže v svojo košaro in zaspi. Ko zjutri zasliši mojo budilko, pa hitro prihiti k vratom in ga slišim kako glasno diha, da bi ga le zaslišala. Grin Grin Spremembe pridejo pa takrat ko smo na morju, ali pa če se gre kdo od naju ven zabavat in naju celo noč ni. Grin Grin
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #1459 : torek, 31.05.2005 : 16:22:35 »

Blaž pa pravi včeraj pred spanjem: Komaj čakam, da bo jutro in bova dala Hugota na posteljo.
Grin  Grin  Grin   Grin  Grin  Grin Kako prisrčno!!!
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1460 : torek, 31.05.2005 : 16:28:37 »

Sej se je nasˇ mal?ek zˇe privadil bit sam pono?i na hodniku.. Zve?er ko greva spat se kar ulezˇe v svojo kosˇaro in zaspi. Ko zjutri zaslisˇi mojo budilko, pa hitro prihiti k vratom in ga slisˇim kako glasno diha, da bi ga le zaslisˇala. Grin Grin Spremembe pridejo pa takrat ko smo na morju, ali pa ?e se gre kdo od naju ven zabavat in naju celo no? ni. Grin Grin

Ja tale morski zrak....tudi na naso upliva ampak tako, da se zbuja ze okrog 4.30 zjutraj...se ji bioritem nekako sesuje...in zacne iz gajbice jodlat...  Tongue Tongue Tongue Cheesy Cheesy
Logiran
ajka333
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #1461 : torek, 31.05.2005 : 16:51:20 »

Rada berem komentarje o buldijih, gledam slikice in v spomin se mi prikradejo trenutki in ko sem videla fotko z rozico v ustih, sem se spomnila, da so bile eno leto nasi Ajki poslastica marjetice, drugo leto trobentice in to je kar nekaj casa pocenjala, da ne govorim o regradu, najraje pa je kopala luknjo v zemljo in iskala koreninice. Tako je pocela tudi v mali soli, jo z "muko" koncala, ker so ji bile bolj zanimive luknje in koreninice:) kot tista tecna vaditeljica. Kje drugje kot na postelji spijo knedli, kot jih vi prisrcno imenujete in to ponavadi vmes. Ajka je imela sicer svoj mali povster, ljubsa ji je bilo narocje gospodarja in njegov objem, seveda z glavo na njegovem povstru. In ocitno so dirke v krogu skupna lastnost vseh buldijev. Uzivajte z vasimi knedli, ne bom rekla kdaj, vendar se bomo odlocili za novega druzinskega clana, ko malce prebolimo Ajko in upam, da bo to frenci:).
Mojca
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #1462 : torek, 31.05.2005 : 17:43:11 »

Mojca, krasna novica, kadar koli in kdor koli že bo vaš nov pasji prijateljček!  Smiley Me veseli, da si z nami in da nas spremljaš.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1463 : torek, 31.05.2005 : 17:53:48 »

Ja Mojca res je lepo videt da si še z nami in da spremljaš naše slikice in naše pripetljaje.. Želim ti, da bolečina res čimprej izgine in da se vam kmalu pridruži nov član, ki vam bo pestril dneve in vam pridno nagajal. Cheesy Sicer tvoje Ajke nisem poznala, si jo pa kar predstavljam kako skače med vsemi tistimi rožicami. Grin Grin Naš Tori še ni prišel do faze da bi kopal zemljico, je pa res da poje čisto vse kar zavoha in najde, med drugim tudi zemljo. Undecided Hehe tudi tole s povštri mi je zelo poznano. Wink

Gregi tale vikend sped drvimo na morje po vsej verjetnosti in srčno upam da ne bo kakšne lune. Huh Roll Eyes
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1464 : torek, 31.05.2005 : 18:01:06 »

Katja a ti spet delaš do večera?? Huh Undecided
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #1465 : torek, 31.05.2005 : 18:13:59 »

Ja, do sedmih!  Sad  Tongue
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #1466 : torek, 31.05.2005 : 19:20:13 »

Boge revce k morate do sedmih delat. Midve z Žužiko pa sva se že pocrtljale, pa še obisk sva ravnokar imele. Na obisku je bila Luna, njena sestrica. Krogi so bili ful divji, grizljanje ušesk tudi, pa žnabelcov tud. Cheesy Tongue Cheesy
Ful jih je luštno opazovati, te naše knedle.
Tudi midve z Žužiko te pozdravljava Mojca. Lepo, da si še z nami. Ne čakaj predolgo, čeprav vem, da ti je težko, ker sem čez tako izkušnjo že šla in sem potrebovala šest let, da sem se ponovno odločila za ta korak.

Nove slikce sledijo
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1467 : sreda, 01.06.2005 : 08:52:48 »

Baguska...
Poklici nas ko pridete na morje...mi smo soboto in nedeljo v Portorozu....  Cheesy Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1468 : sreda, 01.06.2005 : 09:23:35 »

Ja na tirlih! Da naš gospodič končno spozna vašo princesko. Cheesy Grin

Hehe toliko o disciplini gospodarjev. sram Danes ponoč sva bla z malim sama in kaj drugega kot, da sem ga imela ob sebi.. Kiss Grin Tongue
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #1469 : sreda, 01.06.2005 : 09:32:18 »

Mojca, me res veseli, da ste se odločili za novega knedlja, pa kadarkoli že to bo... Upam, da bomo deležni vseh informacij, ker smo ful firbčni tukaj  Wink

Baguska, pazi, da se Torči ne zaljubi v DeeDee, ker je res prava princeska, čeprav je zdaj po prvi gonitvi najbrž že prava dama  Cheesy Se mi pa kar smilite, vikendaši, ko "morate" takole vsak vikend rinit na morje  Grin  Cheesy  Wink  Roll Eyes Ležanje na sončku in kopanje res utrudita človeka, ne?  Wink

Moram pa povedat, da je šla moja avtoriteta včeraj po zlu- pridem domov in je bila predsoba polna najinih čevljev  Angry Madame Printemps (kot jo kličem, kadar sem res jezna- je pa njeno rodovniško ime Printemps, da ne bo pomote, kaj se grem za ene fore) je bila zdolgočasena, pa je iz omarice (ki je brez vrat) zvlekla vse čevlje  Lips Sealed Na srečo se jih ni lotila še kako drugače... Zvečer sem šla na pijačo s sošolkami in ko pridem domov, so bili čevlji spet po celi predsobi... Zdaj so na varnem za zaprtimi vrati. Rajši ne omenjam, da je ponoči spet veselo smrčala pri meni  Cheesy Baraba...
Logiran
Strani: 1 ... 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.