mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 06.11.2024 : 01:23:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 321740 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #1290 : sreda, 25.05.2005 : 12:52:34 »

Aja. Drugače sem bila pa včeri zeeeeloooo jezna na njega. Angry Celo popoldne sem hodila za njim in brisala lulanje in kakanje... Cry Pa tako lepo se je že navadil na časopisni papir. Sad Sem bila res jezna na njega, da sem mu celo 2x pošteno pomočila gobček v lužico. No o tem kako hudo mi je bilo potem raje ne govorim. Je pa zgleda učinkovalo, saj je ponoči spet lepo opravil potrebo na časopis. Wink
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #1291 : sreda, 25.05.2005 : 13:10:23 »

grega, tole okoli čiščenja ušesk mi je ful poznano. Cheesy Cheesy
Skrivanja hrane v žnabl pri Žužiki še nisem opazila. Ona pač noče jest pa fertik. Zdaj se še pri jabolkih zmrduje, pa jih je do zdaj rada jedla.
Drugače pa skriva svoje kostke po vseh možnih kotih v stanovanju. Grin Grin
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #1292 : sreda, 25.05.2005 : 13:44:12 »

Aja. Drugače sem bila pa včeri zeeeeloooo jezna na njega. Angry Celo popoldne sem hodila za njim in brisala lulanje in kakanje... Cry Pa tako lepo se je že navadil na časopisni papir. Sad Sem bila res jezna na njega, da sem mu celo 2x pošteno pomočila gobček v lužico. No o tem kako hudo mi je bilo potem raje ne govorim. Je pa zgleda učinkovalo, saj je ponoči spet lepo opravil potrebo na časopis. Wink

Baguska, kregaj ga samo, če ga zasačiš na mestu "zločina" (ko opravlja potrebo). Drugače se bo začel tega bat in bo lula (in kakal) na skrita mesta. Samo reči NE in ga takoj prenesi na papir- če bo tam nadaljeval, ga fuuul pohvali (enako če ga vidiš, da gre na pravo mesto sam od sebe)... Na koliko časa pa še lula v stanovanju? Oziroma, kolikokrat ga pelješ ven? Vem, da jih je hudo kregat, če nas pa tako lepo gledajo... Ah ja...
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1293 : sreda, 25.05.2005 : 13:52:23 »

Tina brez skrbi da ga drugače ne kregam. Seveda sem ubrala to taktiko za katero praviš, ampak nič ne pomaga. Ko ga odložim na časopis, se očitno tako ustraši mojega NEEE, da se mu zgleda lulček zaštopa in potem pač nič več ne naredi. Sad Hmm pri nas je vožnja ven malo drugačna. Čez dan je vedno uzunaj, zato pač nima občasnih izhodov. Undecided
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #1294 : sreda, 25.05.2005 : 14:02:10 »

B....saj je se majhen gospodic, saj se bo navadil... Tongue:P:P
Zapomnejo si pa priblizno 1. minuto za nazaj...to bi meni prav prislo... Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #1295 : sreda, 25.05.2005 : 14:14:12 »

hAHa Gregi - a tebi ali DeeDee??? Grin Grin

Jaz bi tud.. Roll Eyes
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1296 : sreda, 25.05.2005 : 15:23:01 »

Jaaaaaaaaa men bi prav prisloooooooooo! !!   Wink Cheesy Wink

si predstavljas kao jim je lustno, pa se v ogledalu se ne spoznajo  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #1297 : sreda, 25.05.2005 : 16:00:15 »

Ne, ne, zgleda, da je naš Hugo pametnejši od Didike! On me po 8-ih urah, ko pridem iz službe, še vedno spozna!!! Grin Grin Grin

Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1298 : sreda, 25.05.2005 : 16:07:52 »

Mene spozna po 12 urah !!!
Ne podcenjuj punc !!! Grin Cheesy Cheesy

ps spomin se mi pa da dela na enih podrocjih full na enih je pa crna luknja...nasa gleda na stopnicah ko je bil pred ene 3. mesci en storzek pa se ni navelicala gledat ce se mogoce slucajno, slucajno zopet pojavi storzek!!!  Cheesy Kiss Cheesy
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #1299 : četrtek, 26.05.2005 : 07:55:27 »

Dobro jutro!
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #1300 : četrtek, 26.05.2005 : 08:56:53 »

dobro jutro nazaj Wink
Moja Žužika ful težko prenaša vročino. Včeraj pozno popoldne sem jo peljala na sprehod. Po nekaj metrih je začela dihat kot slon in čez nekaj časa se je revčka kar vlegla in sem jo morala naprej malo nesti.  Lips Sealed
Bova morali daljše sprehode delati samo še pozno zvečer, ko se shladi.
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1301 : četrtek, 26.05.2005 : 09:49:39 »

Hi...vsem....
Se en francoski vic...na temo plinskih prdcev
Prejsni teden me je babica okregala, ker sem do zivega porezal sivko na morju...
In mi rece >sedaj pa nimam nic proti moljem< pa ji odgovorim >ja saj sedaj imamo pa francoza namesto sivke!!!<  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #1302 : četrtek, 26.05.2005 : 09:51:39 »

Nasa damica ima novo navado proti veceru po vecerjicii da se splazi pod posteljo in pociva in na veliko prdi...
Tako ve za vsak premik, pa tudi nam je jasno da je pod posteljo...  Tongue Tongue Tongue
Logiran
nita
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1303 : četrtek, 26.05.2005 : 10:06:51 »

Pozdravljeni!
sem nova na forumu...pred kratkim sva s fantom kupila francozinjo in moram povedat, da je zelo aktivna in prav trmasta. vzela sva jo v celju pri ga. Vesni. ime ji je Nita in je pravi cuker...imamo pa nekaj težav z njenim praskanjem in grizenjem, namreč kar naprej se praska in ima pod pregibom prednje tačke ranice. bolh nima, saj smo jo temeljito pregledali. sedaj jo mažem z bepanten plus in stanje se ji je glede rane izboljšalo, vendar pa je praskanje še vedno prisotno...ali ima kdo od vas kakšne podobne izkušnje??
hvala za odgovor in lep pozdrav

Blanka

p.s.
ali bi bilo smiselno obiskati kako pasjo šolo, saj je naša mala porednica zelo svojeglava in trmasta...vse mora biti po njeno ; )) Wink
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #1304 : četrtek, 26.05.2005 : 10:26:39 »

Živjo, Blanka! Dobrodošla na forumu! Malo nam napiši, kakšna je tvoja cartika, pa starost in kakšno fotko nalimaj, da se bomo lahko slinili  Wink
Če se Nita praska in liže, pa nima bolh, ima lahko kakšno alergijo. To bo vedel samo veterinar, tako da kar takoj k njemu (če si kje blizu Ljubljane, pojdi v Mestni Log k dr. kotnikovi, ki je dermatologinja). Sploh če ima ranice, ki se lahko okužijo- tukaj Bepantem ne bo kaj dosti pomagal.
Tudi če nima bolh, ji moraš kakšno zadevo proti tem nadlogam čim prej dati. Priporočam ti Advantix ampule, ki so tudi proti klopom in komarjem. Pa ne pozabi na tabletko proti glistam vsake 3 mesece (bolhe in notranji zajedalci so namreč povezani).
Kar se pa šole tiče, ti jo močno priporočam, sploh če je to tvoj prvi pes... Meni je dostikrat žal, da Bube nisem peljala v šolo, saj zna včasih prav trmarit  Angry
Malo pobrskaj po forumu pod Zdravje, Nega in Vzgoja, da ne bomo tukaj ponavljali vseh stvari, seveda pa imajo včasih francozi prav posebne "zahteve", o katerih pridno pišemo tukaj  Wink
Enega  Kiss za tvojo cartiko, pa javi se še kaj,
Tina
P.S.: Kako pa se piše ta vzrediteljica v Celju? A ima Nita rodovnik?
Logiran
Strani: 1 ... 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.