mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 05.11.2024 : 10:15:57

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 321313 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #870 : četrtek, 12.05.2005 : 08:13:20 »

Dobro jutro. Ne ne sej ne. Tudi mi nimamo slabih izkušenj. Mogoče sem se narobe izrazla. Tudi pri nas so čisto vsiiiii nori na Torčija. Res od prvega do zadnjega. Samo vsak mora pripomnit da kolk je bolj fletn če ima spuščene uhlje in da je zdej grd in da mu bojo ušeska kar zalimali ipd. Kar pa še ne pomeni da ga ne obužujejo. Kar vse medeni in slinasti ratajo. Tudi z mimoidočimi imamo pdb izkušnje. Ni se nama namreč še zgodilo, da bo kdo brez besed ali mirno odkorakal naprej. Da ne govorim na morju ko se vsi hočejo slikat z njim. Grin Je pa res kar praviš glede poznavalcev. No pri nama je bil že skor vseh pasem le buldog ne. Razn na morju, kjer so na najino presenečenje vsi poznali to pasmo. Shocked Drugače pa je bil največkrat bokser. Huh Za soboto se potrudiva da prideva, le zelo sem zbolela tako da upam da se do takrat pozdravim. Roll Eyes

Aja moram še povedat, da si Torči ne grize več tačke. Ne vem mogoče ga je res pičila kakšna mravlja ali kaj pdb. Angry

Pozdravčki vsem in malim štrukeljcom.
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #871 : četrtek, 12.05.2005 : 08:37:57 »

Tanja...
ja tole je sele design za nalepke jih je treba se narediti...Ce jih naredimo seveda dobis...
Obstaja pa tudi ena ideja za majice...
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #872 : četrtek, 12.05.2005 : 08:38:17 »

A lahko neki vprašam. A vi vidte moje fotke v albumu al ne??? Jst namreč kliknem na link in mi ne pokaže nobene slike. A mogoče kdo ve kako se to uredi??? Huh
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #873 : četrtek, 12.05.2005 : 08:45:34 »

VIDMO!!!!
Najbrs se ti plazi internet Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #874 : četrtek, 12.05.2005 : 09:16:41 »

Jaaaaaaa, hočem majico! Enkratna ideja! Kdo se je to spomnil? Dejmo stvari organizirat takoj, pa bi šli potem vsi tako opremljeni v Portorož!!!!!!!!!!!!!

Tanja
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #875 : četrtek, 12.05.2005 : 09:23:43 »

Dobro jutro čvekači! Smiley

Baguska, Torija so bili verjetno vsi navajeni s spuščenimi uhki, zato tako govorijo. Saj se bodo navadili tudi na take. Meni so prav ti netopirjasti uhki nekaj najlepšega na francozih.

Pacotu je kdaj kak otrok rekel celo zajček, ena stara gospa pa nas je zadnjič prepričevala, da Jiri sigurno ni pes. Kaj drugega naj bi bil ni vedela.... HALO?!

Upam, da se boš pozdravila in, da se vidimo!

Gregor, odlična ideja za nalepko!
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #876 : četrtek, 12.05.2005 : 09:38:38 »

Dragi moji  Wink jaz vas ne dohajam več  Cheesy Prav fina sprememba od takrat, ko sem prvič zašla med te strani, pa sem čakala na kakšen odgovor tudi mesec ali več...

Sploh ne vem več, kaj je kdo vprašal, se mi pa zdi, da je bilo nekaj o naših štrukeljcih in če jih naše družine marajo s takimi ušeski... Moja mami mi je ravno zadnjič rekla, da si ne bi nikoli mislila, da ji bo pes s tako velikimi in štrlečimi ušesi tako zelo všeč  Smiley Ostali so seveda tudi blazno navdušeni nad Bubo in jo tudi zelo radi čuvajo, če morava kdaj kam brez nje (kar pa na najino srečo ni prav velikokrat). Komentarji na cesti so pa od zajčkov, bokserjev, mačk  Shocked in seveda pitbulov, do tega, da kdaj kakšen otrok vpraša starše: Mami, kaj pa je to?  Grin A ja, seveda smo velikokrat tudi mopsi...

Upam, da se vidimo na Gradu v čim večjem številu (baguska, hitro goltat C vitamine, da se pozdraviš), seveda je vabljena tudi Špela s Saijem- če obljubi, da se ne bo prestrašil kupa netopirjastih štrukeljcev  Cheesy

Gregor, zelo mi je všeč ideja o nalepki, marjanina o majici za Portorož pa še bolj- a lahko narediš kakšno luštno zadevo pa organiziramo še majice in tisk? A ja, bytheway, prijavljeni smo za Portorož  Smiley  Cheesy  Undecided  Roll Eyes Se nisem mogla upret misli o pasji komoditeti na Gregorjevem vikendu pa fotke parcele v albumu tako lepo obetajo  Wink
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #877 : četrtek, 12.05.2005 : 09:41:49 »

Bom dal osnutek majce na moj album... Wink Tongue
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #878 : četrtek, 12.05.2005 : 09:46:07 »

TinaZ super, da se vidimo, čeprav sploh nisem dvomila, da te Gregor s takim razvajanjem ne bi prepričal! Res fantastično. Na koncu nas bo toliko, da mu bo še žal, da je sploh omenil vikend v Portorožu... Grin Grin Grin

Jaz tudi težko sledim vsej zadevi, sploh med službenim časom, čeprav je to dopisovanje zagotovo bolj prijetno kot pisanje obveznih zadevščin!  Roll Eyes

LP vsem,

Tanja
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #879 : četrtek, 12.05.2005 : 09:50:37 »

Ko smo že pri oblekah... zadnjič sem v maxiju našla žensko spodnje perilo (ja prav ste prebrali) s podobo francoskega buldoga!  Grin Imajo hlačke in korzet, vse skupaj izgleda malo odkačeno Huh ampak jaz se nisem mogla upreti, pa čeprav mi bo vse skupaj morda samo ležalo v predalu. Če si  FB frik bodi  FB frik do konca, a ni tako?  Roll Eyes  Grin
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #880 : četrtek, 12.05.2005 : 09:56:28 »

Katja, bom rekla samo: hm...

Za Portorož pa si lahko poleg majic in sexy bulldogovskega spodnjega perila iz kartona izrežemo še par štrlečih ušes in gremo, godrnjajoč, pihajoč, smrkajoč, tudi sami v ring... Cheesy Cheesy Grin Roll Eyes
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #881 : četrtek, 12.05.2005 : 09:59:38 »

Ko smo že pri oblekah... zadnjič sem v maxiju našla žensko spodnje perilo (ja prav ste prebrali) s podobo francoskega buldoga! Grin Imajo hlačke in korzet, vse skupaj izgleda malo odkačeno Huh ampak jaz se nisem mogla upreti, pa čeprav mi bo vse skupaj morda samo ležalo v predalu. Če si FB frik bodi FB frik do konca, a ni tako? Roll Eyes Grin

Hudoooooo! Se pa 200% strinjam z zadnjim stavkom- pa mislim, da smo tukaj sami friki...

Marjana, ne mi s takimi prosim (to o ušesih iz kartona)- jaz sem v službi in se ne morem kar vržt na tla in se valjat od smeha  Grin  Grin  Grin  Grin
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #882 : četrtek, 12.05.2005 : 10:02:42 »

Shocked Shocked Perilo?Huh Sej komi verjamem da se res dobi... Huh Cheesy Grin
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #883 : četrtek, 12.05.2005 : 10:06:49 »

Še tole na temo, kaj vse so naši štrukeljci pri mimoidočih.
Najboljša izjava, ki smo jih do zdaj slišali, je izjava nekega starejšeka gospoda, ki je rekel: "ja ta je pa tak k Kučan!"
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #884 : četrtek, 12.05.2005 : 10:15:33 »

Grin Grin Grin Grin Sej ne morem verjet. Kučan??? Kje pa je njega najdu za primerjavo... Grin Grin Grin Grin

Haha zdej se bom pa jaz začela tukaj v službi po tleh metat. Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.