mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 05.11.2024 : 05:18:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 321261 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Eva3
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 254

« Odgovor #735 : četrtek, 05.05.2005 : 22:19:43 »

Zdej bo imela dva meseca. Se kar mlada je. Cheesy Skotila pa se je 10.marca.
Vzeli pa so jo v Celju, kjer je na voljo se ena samicka. Grin
Cim dobim se kaj slik vam sigurno posljem. Wink

Lp, Eva in Uriel
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #736 : petek, 06.05.2005 : 07:06:52 »

Jeanet je pravi cukrček, za polubčkat.
Pa tudi Tori ni kar tako, s tistimi klempavimi ušeski. Enkratna slikca.
lp
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #737 : petek, 06.05.2005 : 09:11:20 »

Hi...vsem...Juhuuuuu za Jeanet.... Kiss
Ja vseeno me zanima kdaj in kje bo piknik v Trbovljah....Punce mal spijonaze Wink  Cool
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #738 : petek, 06.05.2005 : 09:27:44 »

Čestitke za novo članico, Eva3, ste bili pa hitri! Fuuuul je srček  Kiss In seveda nas še vedno zanima, od kje je pa kako se je navadila na nove družinske člane  Wink A psička je zdaj pri tebi ali pri tistemu prijatelju, ki mu je umrl Žan?

Glede piknika je bilo pa rečeno, da naj bi bil konec maja ali prvi vikend v juniju (sem šla pogledat pod klube, tukaj na forumu), vendar če se prav spomnim, je Gregor nekaj omenjal spetember  Undecided Upam pa, da nas bodo kaj obvestili, če že plačujemo članarino  Wink Sicer pa, če se komu da (oz. ima čas), naj pokliče gospo Ferlež, je vedno ful prijazna in bo sigurno znala odgovorit kdaj pa kje bo piknik...

Lp vsem, Tina
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #739 : petek, 06.05.2005 : 09:31:00 »

Tina, Gregor je mislil na piknik, ki ga prirejajo Kojekovi za njihov klan.  Smiley

Tale od Kluba za pritlikave pasme pa naj bi bil enkrat takrat kot si napisala: konec maja, začetek junija.

Pozdravčki,

T.
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #740 : petek, 06.05.2005 : 09:35:51 »

Tina, Gregor je mislil na piknik, ki ga prirejajo Kojekovi za njihov klan. Smiley
...

Ups, pomota, se opravičujem... To je pa ful lepo od njih, da naredijo tak piknik- saj jih mora biti z vsemi legli vred, že kar precej. Upam, da boste slikali, da bomo potem cedili sline...
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #741 : petek, 06.05.2005 : 09:49:35 »

Gregor je mislil piknik za pritlikave pasme v Trbovljah...zacetek junija...Tina ti kar vrtaj in scipaj da zvemo kje in kdaj...Cheesy

PIKNIK PRI KOJEKOVIH PA BO SELE SEPTEMBRA.... Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Eva3
rad pišem

« Odgovor #742 : petek, 06.05.2005 : 18:11:15 »

TinaZ    Sedaj je psicka pri nasemu prijatelju. Je pa nas sosed tako da... Cheesy Grin Pri njih pa se imajo res vse zivali lepo. Vse je v sozitju. Ze prvi dan, ko so Jeanet prpeljali domov, jo je muca vzela za svojega, jo lepo polizala in cuvala. Cheesy Tisti ta drugi pes, bullmastif, pa jo je ze vso poslinil in prelizal. Res se dobro razumejo. Mislim, da ji bo res lepo.
To noc pa je Jeanet spala pri gospodarju pa on ni nic spal, ker mu je celo noc grizla brado. Grin Grin Grin Ful je cotercek. Roll Eyes

Ko pa dobim se slik jih takooj objavim.

Lp, Eva in Uriel in Jeanet Cheesy
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #743 : sobota, 07.05.2005 : 09:19:15 »

Eva, ali ima Jeanet rodovnik?
Logiran
Eva3
rad pišem

« Odgovor #744 : sobota, 07.05.2005 : 14:09:14 »

Jah, s tem rodovnikom pa je tako. Starsa sta oba rodovniska, vendar psicka ga ni dobila. Ampak zdi se mi, da ga se bo. Nekaj takega so se menili, da ga bodo se sli iskat. Jaz upam. Wink

Lp, Eva in Uriel in Jeanet
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #745 : sobota, 07.05.2005 : 14:28:02 »

Eva, a je pes nabavljen pri Matoši?

T.
Logiran
Eva3
rad pišem

« Odgovor #746 : nedelja, 08.05.2005 : 17:30:04 »

Nee. Nismo hoteli takega.  Angry Cheesy

Logiran
JennyK
rad pišem
Sporočil: 435

« Odgovor #747 : ponedeljek, 09.05.2005 : 07:25:08 »

Hojla! Jaz se pa moram pohvaliti, da sem (končno  Wink ) spoznala Jirija! Joj, kakšen cuker!  Cheesy  Cheesy  Cheesy Katja, prav hvaležna sem ti, da sta si oba s fantom v tisti evforiji in sobotni gužvi vzela minutko! LP! 
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #748 : ponedeljek, 09.05.2005 : 08:46:50 »

Jah, s tem rodovnikom pa je tako. Starsa sta oba rodovniska, vendar psicka ga ni dobila. Ampak zdi se mi, da ga se bo. Nekaj takega so se menili, da ga bodo se sli iskat. Jaz upam. Wink

Eva, me veseli, da niste Jeanet vzeli pri Matoši!

Bom pa glede rodovnika še malo tečna (he he)- če ga starša imata, pa nimata vzrejnega dovoljenja (podobnih tem je na forumu kar precej, si lahko kdo prebere, če si še ni), potem tudi mladiči ne dobijo rodovnika. Tudi naknadno ne. Da bi v Sloveniji dobili rodovnike naknadno (zaradi dolgotrajne izdelave ali kaj podobnega), še nisem slišala (prosim, naj me popravijo tisti, ki imajo pse s slovenskim rodovnikom, če to ne drži). Je pa v tujini kar velikokrat tako, da se export rodovnik dela kar nekaj časa in ga dobiš kasneje kot psa (tako je bilo pri Bubi, nanj smo čakali več kot pol leta).

Lupčke vsem francoskim štrukeljčkom!
T.
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #749 : ponedeljek, 09.05.2005 : 09:38:46 »

Jenny z veseljem! Tvoja damica je tako cortkana in mehka, cel dan bi jo lahko čohala! Škoda da je naš hiperaktivec tako navalil na vašo tamalo, da je kar ušla. Saj bi jaz tudi na njenem mestu. Smiley Ji pa ful paše frizurca! Cool

Sicer pa smo v nedeljo na Zbiljah srečali 4 mesečno bordojsko dogo in Jiri si je spet dal duška... Malo je manjkalo da nista v vodo letela. Ugotovil pa je tudi, da imajo doge super mehka in velika ušesa, ki se jih da fino žvečiti. Roll Eyes Aja pa še to, Jiri se je malo namočil v Zbiljskem jezeru, ampak samo do lulčka, naprej ni hotel, imam pa občutek, da bo poleti z veseljem čofnil noter. No, bomo videli.

Popoldan na sprehodu pri bajerju smo šli mimo nepokošenega travnika in Jiri je zaplužil noter tako, da se ga sploh ni videlo ven, samo predvidevala sem kje je, tam kjer se je trava malo premikala. On je čisto ponorel od veselja, se metal v travo, jo grizel in divjal kot zmešan.  Grin
Ko je tekel nazaj proti meni je izgledalo je približno tako, da je skakal ven iz trave in hkrati tekel (če si lahko predstavljate). Tako mu je vsaki dve sekundi glava pokukala iz trave in izgledal je kot velik črn podivjan zajec. Grin

Eva hvala za odgovor, se opravičujem, če sem preveč firbčna. Jaz upam, da bo  glede rodovnika vse ok. Mi pa sploh ni jasno, glede na to, kako malo je pri nas FB-ov... ko smo mi iskali FB-a nismo izvedeli za nobeno drugo leglo razen to iz katerega je Torči. Zdaj pa je tu Jeanet pa Žuža..., očitno francozkov sploh ni več tako malo, kot sem mislila.
Logiran
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.