mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 09.11.2024 : 11:44:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 323290 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
TinaZ
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.533

« Odgovor #3165 : četrtek, 08.09.2005 : 13:30:23 »

Kaksen cukercek je s tisto veliko kuro v gobcu  Kiss  Kiss  Kiss Mi imamo ta vecjo verzijo kure, ki se Bubi konstantno zatika med noge. Ampak to je ne moti, zgleda  Undecided
Kje je bil ze tale kuza kupljen? Pa priblizna cena? Ta velikega, namrec- se bojim da bi mali prevec trpel oz. bi sledila takojsnja amputacija nekaterih telesnih delov  Cry Imam se upanje, da bo nekoc ena plisasta igraca zdrzala Bubino teroriziranje (upanje umre zadnje, ali kako ze gre to)...
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #3166 : četrtek, 08.09.2005 : 13:34:22 »

Kje točno se dobi takega kužija? Še posebej lep mi je srček čez eno oko, pa tudi material mi je všeč, ker ni tisti kosmat mavkast pliš iz katerega so bili včasih medvedki.
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3167 : četrtek, 08.09.2005 : 13:37:03 »

Po pravici povedano Hugo sploh še ni imel plišaste igrače, kar me je sedaj malo zaskrbelo.  Undecided sram
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #3168 : četrtek, 08.09.2005 : 14:04:35 »

Kužka sem kupila v tisti trgovini v Hali A (zgoraj, tam nasproti tiste samopostrežne). Za tavelkega sem dala 3.500 SIT, kar se mi je zdelo blazno poceni. Roll Eyes Je pa res tisti fajn nežni material, da bi ga še jaz stiskala, vendar zdaj ko je slinast ne več. Wink Tina tudi Tor je mahnjen na trganje in vlečenje vsega po vrsti, ker ostale plišaste igrače so vse že zdavnaj brez glave, brez nosa, brez rok, brez nog, brez notranjih organov,  Wink le še ta kuža ostaja cel. Upam da še nekaj časa. No zdaj je od tega kakšne tri mesece in se mi to ne zdi ne vem kakšen strošek, tudi če bi ga še večkrat zamenjala. Sicer pa kot sem rekla, občutek ima, da bo tudi še kar nekaj časa zdržal. In še to: z lahkoto se ga tudi vrže v stroj in je kot nov. Wink
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3169 : četrtek, 08.09.2005 : 14:14:03 »

Po pravici povedano Hugo sploh še ni imel plišaste igrače, kar me je sedaj malo zaskrbelo. Undecided sram

Tanja brez skrbi, ampak le nadoknadi, ker se mi zdi, da je pliš le najbolj priljubljen pri kužkih. Roll Eyes Sploh pa če je še večji, da se lahko stisnejo k njemu. No, vsaj jaz imam take izkušnje in ne le samo pri Torčiju. Tako da, če še niste, ga nabavite tudi Otiju. Wink
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3170 : četrtek, 08.09.2005 : 14:20:39 »

No, ravno ta trenutek se je šel stiskat k njemu in zgleda približno takole, le da se večinokrat uleže s tačkami kar čez njega, ga z zobmi stisne skupaj in se na ta način uspava. Wink
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3171 : četrtek, 08.09.2005 : 14:21:27 »

Tanja brez skrbi, ampak le nadoknadi, ker se mi zdi, da je pliš le najbolj priljubljen pri kužkih. Roll Eyes Sploh pa če je še večji, da se lahko stisnejo k njemu. No, vsaj jaz imam take izkušnje in ne le samo pri Torčiju. Tako da, če še niste, ga nabavite tudi Otiju. Wink

Vedno sem se bala, da bi mu šle pri plišastih igračah dlakice v nos ali grlo in revček ne bi mogel dihati. Najbrž je to res smešno, amapk si ne morem pomagat. Glede na vaše navdušenje nad tovrtnimi igračami, bom šla pa kar hitro v nabavo.  Smiley
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3172 : četrtek, 08.09.2005 : 14:22:13 »

Baguska, si me prepricala- samo upam, da jih se imajo. Drugace je pa se trgovina imenuje Aler (ce bo kdo iskal)...
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3173 : četrtek, 08.09.2005 : 14:23:01 »

No, ravno ta trenutek se je šel stiskat k njemu in zgleda približno takole, le da se večinokrat uleže s tačkami kar čez njega, ga z zobmi stisne skupaj in se na ta način uspava. Wink

Tudi jaz bi bila sedaj najraje doma in slikala Hugija kaj dela, potem pa limala slikce na forum! Me prav zanima kaj mali počne sam doma.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3174 : četrtek, 08.09.2005 : 14:33:54 »

Tina mogoče se jih pa da dobit tudi po naročilu. Roll Eyes

Tanja pri temu kužku dlake NE izpadajo. Wink
So bolj moteče tiste, ki izpadajo Toru. Angry Grin

Hugo pa verjetno kar spi in te čaka.  Smiley
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3175 : četrtek, 08.09.2005 : 14:40:24 »

Aja včeraj se mi je mali pujsek na sprehodu povalal po vsakem kravjeku.. Bolj je smrdel bolj mu je dišal. Ko sva prišla domov je bil že čisto zasušen in ko sem ga pobožala je bil že cel trd. sram sram Ni bilo kot da ga vržem direktno pod tuš. Reveža sem skoraj pol ure s toplo vodo tuširala, da sem spravila vse dol z njega. Danes pa je taaaakoooo žametn. Kiss Kiss Sem mu mogla danes še novo ovratnico it kupit, ker je tisto tako zasvinjal, da je romala direktno v pralni stroj. Ker je še mokra, gremo danes na sprehod kar z novo.. Mooočnooo si želim, da nebi spet srečali kakšnega dišečega kupčka. Undecided sram
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3176 : četrtek, 08.09.2005 : 15:08:21 »

A je kdo že poskušal dati frenčija v torbo za pse, ko je šel po trgovinah? Ker mi gre totalno na živce, da mi v kaki štacuni dovolijo vstop s psom pod pogojem, da ga držim v naročju. Potem pa imam zasedene roke in ne morem nobene stvari pogledati, pa še pretežek je, da bi ga po parih sekundah najraje spustila na tla.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3177 : četrtek, 08.09.2005 : 16:28:48 »

A je kdo že poskušal dati frenčija v torbo za pse, ko je šel po trgovinah? Ker mi gre totalno na živce, da mi v kaki štacuni dovolijo vstop s psom pod pogojem, da ga držim v naročju. Potem pa imam zasedene roke in ne morem nobene stvari pogledati, pa še pretežek je, da bi ga po parih sekundah najraje spustila na tla.

Ne jaz še ne. Niti nimam tako velike torbe. Sem pa enkrat ko je bil še majhen prakticirala kar z nahrbtnikom za na rame, vendar sem si ga dala spredaj. Jaz v trgovine načeloma z njim ne hodim (v bistvu priznam da sem ena izmed tistih ki se mi štacune bolj upirajo), a če se slučajno zgodi da sem ravno z njim na sprehodu, ga vzamem notri le če mi same prodajalke rečejo, da grem lahko z njim noter, drugače pa ga raje privežem pred štacuno. Wink Sicer potem spidiram 100 na uro, ampak se je že privadil, tako kot če grem recimo na pošto. Lepo se vsede in me pridno počaka. Tongue
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3178 : četrtek, 08.09.2005 : 23:03:45 »

Porocilo iz Alerja- sem sla pogledat une plisaste kuzke in ugotovila, da imajo glede na Bubino mrcvarjenje vsaj dve sibki tocki (usesa in mesta, kjer so prisite tacke in je blago skoraj brez polnila). Tako da nismo nabavili nic  Cry

Za tolazbo pa predlagam, da se jutri (petek) dobimo popoldne na Gradu, recimo ob 18h?
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #3179 : petek, 09.09.2005 : 08:56:55 »

Hojla!
Bagi, super so tale tvoja poročanja z direktnim fotomaterialom! Smiley
Jaz sem za današnje srečaje, Tina prosim sporoči mi na gsm, če velja, ker ne bom več na netu. cmokce za vse vaše buče in bučmane! Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 207 208 209 210 211 [212] 213 214 215 216 217 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.