mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 09.11.2024 : 02:05:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 192 193 194 195 196 [197] 198 199 200 201 202 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 323181 krat)
0 članov in 27 gostov pregleduje to temo.
Katja K.
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 466

« Odgovor #2940 : ponedeljek, 22.08.2005 : 15:52:46 »

Sem malo Jirijeve albumčke pregledal...in vse kar lahko rečem je....leeeppppp štrukelj. Če pa ta črnuh ne bo vseh možnih nagrad pobral, potem pa ni pravice na tem svetu! Grin
On je Brad Pitt pasjega sveta (razen barve las seveda Grin Cheesy)

Jiri se ti zahvaljuje za komplimente, in ti sporoča, da on ni Brad Pitt ampak kvečemu kak Vin Diesel ali kaj podobnega. Wink Nagrad pa ne bo pobiral, saj ga ne bomo razstavljali, ker bo letošnjo zimo kastriran.
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2941 : ponedeljek, 22.08.2005 : 15:56:52 »

Ja ja tudi moje mnenje je da bi lahko Jiri pobral kar precej nagrad, vprašanje je le kako zelo bojo z njim zadovoljni mistri sodniki. Roll Eyes

Jiriju prav dol visijo mistri sodniki, Baguska. Saj veš... ni jajčk, ni razstav. Smiley BOmo pa prišli kdaj za vas pa za Bubo in Hugiča pa Otija navijat. Z veseljem.
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2942 : ponedeljek, 22.08.2005 : 15:59:15 »

Forum o francozkih je bil eden redkih brez prerekanja in podobnih smeti. Naj tako tudi ostane! 

Tako je!  Wink

Jiri se ti zahvaljuje za komplimente, in ti sporoča, da on ni Brad Pitt ampak kvečemu kak Vin Diesel ali kaj podobnega. Wink Nagrad pa ne bo pobiral, saj ga ne bomo razstavljali, ker bo letošnjo zimo kastriran.

Uuuu Vin Diesel!!! Shocked Shocked Shocked Kiss Kiss Kiss Jaz pa sem tuhtala zakaj me Jiri tako privlači. Grin Grin

Saj res na Jirijeve probleme sem pa tudi jaz že malo pozabila.. sram sram No vsekakor je pravi lepotec. Wink
In btw: tudi mi ne bomo blesteli na razstavah, ker tudi naš Torzl že presega meje francozev. Roll Eyes
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2943 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:01:58 »

Ko smo ravno pri cartljivcih kot je Otkič, bi rada povedala da je prav tak tudi Tor, ki odkar ga imava ni niti enkrat samkrat še zarenčal ali karkoli pdb in ne glede na to kaj mu počneva. Pa me zanima če so taki tudi vaši, ker me prav preseneča, da sploh ne vem kako taki štruklji sploh zarenčijo!? Huh

Naš nikoli ni zarenčal niti na človeka, niti na nobenega kužka. Zgodilo se je le enkrat, ko je imela vneta ušesa in ga je veterinarka grobo prijela, da je renčal nanjo in to je bil edini primer. Tudi če kak pes renči nanj, se on sploh ne razburja, kar gleda in čaka, da bo nehal in se morda potem začel igrat z njim. Smiley
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2944 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:02:19 »

Ko smo ravno pri cartljivcih kot je Otkič, bi rada povedala da je prav tak tudi Tor, ki odkar ga imava ni niti enkrat samkrat še zarenčal ali karkoli pdb in ne glede na to kaj mu počneva. Pa me zanima če so taki tudi vaši, ker me prav preseneča, da sploh ne vem kako taki štruklji sploh zarenčijo!? Huh

Tadeja, Hugo ne renči in je potrpežljiv itd, samo CARTA PA SE NE!!!!! Njega ne moreš vzeti v naročje in pričakovati, da bo od zadovoljstva zadremucal. Kajkmalu začne ritati in mečkati in ni druge kot da ga spustiš na tla.  Cry Cry Cry Malo bolj se stisne k tebi zjutraj, ko je še zaspančkan in to je to. Razen, če ga zalotiš, ko je res v elementu in tebi na ljubo malo potrpi oziroma se dela, da uživa v objemanju. Tongue
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #2945 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:05:28 »

Katja: Ni problema, kadarkoli za takšnega lepotca (glede komplimentov) Wink!
Drugače pa 2 popravka, ker si dobila napačne informacije:

1.) glede žaljenja NISEM bil prvi, ampak sem samo odgovoril na očitne žaljivke (lahko si prebereš enega od post-ov nazaj)+zlobni komentar na gradu

2.) Dudo ni bil kupljen pri preprodajalcu, ampak pri gospodu v Slovenj gradcu, za katerega nam je povedal znanec iz tržiča (mama je pa res od tistega delavca pri Matoši, kar so nama seveda zamolčali oz. so povedali samo njegovo ime in kraj, kjer stanuje, tako da nisva vedela, da je povezan z tistim "kretenom")

Drugače sem pa vedel, da boš "potegnila" kot vedno s Tino (ne glede na tematiko), itak je bil pa tisti Tinin zloben in neprimeren komentar (da se bodo Dudotu še vsi smejali) namenjen tebi, če se ne motim? Sej se še spomniš, ne?

Sicer sem pa že rekel, da dovolj o tem za VEDNO! Wink

p.s.: Baguska, a že veš, da imaš potem tudi ti pravo "tele" doma, hehe (tako kot mi, če Tino citiram)?
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2946 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:05:45 »

Imamo pa tudi že vzdevke za Otija, torej: Oti, Otko, zverinica, osliček in zlatko zakladko.  Kiss
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2947 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:12:48 »

Naš nikoli ni zarenčal niti na človeka, niti na nobenega kužka. Zgodilo se je le enkrat, ko je imela vneta ušesa in ga je veterinarka grobo prijela, da je renčal nanjo in to je bil edini primer. Tudi če kak pes renči nanj, se on sploh ne razburja, kar gleda in čaka, da bo nehal in se morda potem začel igrat z njim. Smiley

Evo točno tak je tudi Tor, edino kar včasih laja ko ga je strah večjih kužonov.

Tadeja, Hugo ne renči in je potrpežljiv itd, samo CARTA PA SE NE!!!!! Njega ne moreš vzeti v naročje in pričakovati, da bo od zadovoljstva zadremucal. Kajkmalu začne ritati in mečkati in ni druge kot da ga spustiš na tla.  Cry Cry Cry Malo bolj se stisne k tebi zjutraj, ko je še zaspančkan in to je to. Razen, če ga zalotiš, ko je res v elementu in tebi na ljubo malo potrpi oziroma se dela, da uživa v objemanju. Tongue

Ojoj to pa je pravo nasprotje našemu. Pri nas pa je najbolj važno da se stiska mucka, mečka, boža.. Včasih se mi zdi prav tak ne znam zadet točne besede, ampak čisto nič dedec. Tak nedolžen fantek. Roll Eyes Oziroma mamin sinko.  Grin

Baguska, a že veš, da imaš potem tudi ti pravo "tele" doma, hehe (tako kot mi, če Tino citiram)?

Se sploh ne sekiram. Zame je najboljši, najlepši, najbolj simpatičen - skratka vse naj.  Wink
In kar je najbolj važno: zdrav.  Cheesy In upam da bo tako tudi ostalo.  Tongue
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2948 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:13:50 »

Imamo pa tudi že vzdevke za Otija, torej: Oti, Otko, zverinica, osliček in zlatko zakladko.  Kiss

Ok ostale vzdevke še razumeme. Ampak zakaj pa zlatko zakladalko? Roll Eyes Huh
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2949 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:20:36 »

Grin Grin Grin Grin ne zakladalko, zakladko: zlatko zakladko. Mislim, da je bila to ali je še neka otroška oddaja.

Ne vem zakaj, zgleda da se moji mami zdi kot da je odkrila zlati zaklad..... Wink
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #2950 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:22:37 »

zlatko zakladko.....a to je tako kot "snežko-snežak" Cheesy Grin.

Še par primerov: hrabri mišek, super medo, banananjam, pojoča travica,... Grin Grin
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2951 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:23:28 »

Tale z maminim sinkom je pa dobra. Hugolin pa je take bolj prefrigane sorte, on se naredi mamin sinček, da doseže kar hoče, potem pa je naprej pobalin.  Cheesy

Glede stiskanja: jaz ga kar zagrabim in tiščim, da je revež že vsa plav, kaj hočeš, je pač moj srček...
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2952 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:25:37 »

Tanja, zlatko zakladko je najlepši, kar stopila sem se!!! Smiley

Če ni bil kupljen pri preprodajalcu, zakaj pa potem njegovi starši nimajo vzrejnega dovoljenja, prodajalo pa se ga je za dokaj visoko ceno za mešančka (kar so kužki, ki nimajo rodovnika)? Zame je to preprodajanje.

S Tino sem potegnila, ker se z njo strinjam. Če bi se strinjala s tabo, bi tudi to povedala.

Če si slišal Tinin komentar na gradu ne razumem, zakaj ji nisi takoj povedal, da si užaljen, ker je rekla kaj takega? Dejstvo je, da je Dudo daleč od standarda francoza, kar se tiče velikosti.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2953 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:26:05 »

Aja..  sram sram sram

Hehe asociacije:

zlatko zakladko... oto
hrabri mišek.........tor
super medo.........hugo
banananjam........dudo
pojoča travica......jiri

Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2954 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:29:49 »

Zakaj je pa naš pojoča travica?  Huh To bi bla lahko Nitka la pa Žužika, ki sta bolj suhici!  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 192 193 194 195 196 [197] 198 199 200 201 202 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.