mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 07:19:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 168 169 170 171 172 [173] 174 175 176 177 178 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322838 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #2580 : torek, 19.07.2005 : 12:16:17 »

He he! Grin Suljo rules! Cheesy

Hm zanimivo, poznam enega Suljota, ki je bivši lastnik psa Tora!!! Cheesy Grin Roll Eyes
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2581 : torek, 19.07.2005 : 13:12:12 »

Nadimek je pred mojo mamo potrebno previdno uporabljati.... Wink

Ja pa puscica zaradi svoje navihanosti tudi.....  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2582 : torek, 19.07.2005 : 13:16:08 »

Katja napisala:
Jutro! Kako ste kaj? Nas? vikend je bil bolj stati?en, ker Jirz?ota nervira medicinski ovratink (kako hudi?a se temu sploh re?e ) tako da hodimo samo do bajerja na wc in po dvoris??u.

Tistemu medicinskemu ovratniku se rece elizabetin ovratnik, ker spominja na case kraljice Elizabete. Ne vem, ce je to tolazba za buldija, ce mu bos povedala, da je zdaj kraljevski:). In pes se nam smili, je pa nekaj res, da sreca, da sam sebe ne vidi kaksen je in to nas lahko malce pomiri:).

lp, Mojca

Hi...Mojca... vse super samo ves da mi FRANCOZI NE PRIZNAVAMO ANGLESKIH KRALJEV IN KRALJIC....  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2583 : torek, 19.07.2005 : 14:06:22 »

Helooouuuu, mi smo nazaj in zelooo zaspani- iz Dubrovnika smo namreč odrinili včeraj ob 21h, v LJ prišli ob 5h, šli ob 6h spat, se zbudili ob 8.30h, ne zavedajoč se okolice  Wink Čisto na kratko (preden me spet zmanjka): bilo je super, nobene vročine, Buba plava kot prava morska deklica (ampak je potrebno prepričevanje, da gre sploh v vodo, pa še to samo, če ni valov), ljudje v južni Dalmaciji so ful prijazni, čeprav ne poznajo francoskih buldogov in so ob pogledu na Bubo skakali 2 metra stran  Grin "Pa gledaj ovo, to ti je pravi pitbul!" Ja, ja,... Buba je dobila dva pasja prijatelja, labradorca Panchota in shih-tzuja Filuja (oba samčka, zato so se pa tako dobro razumeli), igranje je bilo na dnevnem redu  Cheesy Slaba stran dopusta: Buba je spet shujšala, tako suha še ni bila. Zaradi spremembe je jedla samo zvečer pa še to zelo malo- tako da smo spet na redilni dieti (zaenkrat je na tapeti dimljeni sir, kot dodatek briketom)  Roll Eyes
Ostalih 15 strani  Roll Eyes bom komentirala jutri ali v četrtek, ko grem spet v službo, zdej grem počivat... Katja, upam da je s ta malim vse OK, te kaj pokličem. Grega, nujno fotke od kočevskih medotov  Wink Michell, tudi midva s fantom sva študenta, pa sva za Bubo raje malo našparala in kupila tam, kjer sva imela dober občutek (Kojekovi so imeli takrat neuspešno paritev). Tudi meni so že Srbi (pa ne Atila) ponujali psa za 300 €, ampak že po zdravi pameti ti to pove, da nekaj ne more štimat. Ko pa vidiš takega psa, ko odraste, ti (če ne že prej) postane jasno, da ni ravno tipičen francozek (da ne bom rekla še kaj hujšega). Pa tudi to, da imajo doma 10 psov, ne more biti ravno dober znak, se ti ne zdi? Atila ima trenutno leglo, ampak ne vem, če je še kakšen mladiček na voljo. Pošlji mu mail (dobiš ga na strani, ki ti jo je že Gregor napisal), sigurno ti bo odgovoril. Če nima več nobenega na voljo, se mi pa do januarja ne zdi tako dolgo za počakat na Kojekovega psička. Če te še kaj zanima, mi pošlji ZS...
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2584 : torek, 19.07.2005 : 14:10:35 »

Tina, obvezno čim prej vso foto dokumentacijo v album!
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #2585 : torek, 19.07.2005 : 16:13:50 »

Tistemu medicinskemu ovratniku se rece elizabetin ovratnik, ker spominja na case kraljice Elizabete. Ne vem, ce je to tolazba za buldija, ce mu bos povedala, da je zdaj kraljevski:). In pes se nam smili, je pa nekaj res, da sreca, da sam sebe ne vidi kaksen je in to nas lahko malce pomiri:).

lp, Mojca

Mojca, Jiri zleze na posteljo in se ogleduje v ogledalu, pri tem pa na vse pretege obrača glavo levo in desno, tako da imam občutek, da se dobro zaveda, kako butasto izgleda ta ovratnik.  Roll Eyes
Trenutno najbolj uživa, ko ga praskamo po glavi (ker se sam ne more). Pri tem veselo udarja z zadnjo tačko ob tla, kot bi se sam praskal.  Cheesy
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #2586 : torek, 19.07.2005 : 16:17:19 »

Tina, končno! Smo vas že pogrešali. Mislili smo, da si je Buba kakega Dalmatinskega lokalca izbrala za moža, in da ste se kar dol preselili.  Wink

Mmmm dimljen sir, a lahko pridem še jaz na večerjo.   Huh

Upam, da bodo fotke (tudi od Gregorja!) čim prej za pogledat!

Pozdravite svoje pitbule pa glejte, da ne bodo preveč otrok pa upokojencev požrli.  Cheesy  Wink
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2587 : sreda, 20.07.2005 : 08:59:02 »

Hi...Tina
Jutro vsem....

Tinaaaaaa kao se ze rece tistim tvojim briketom..... Tongue
Logiran
ajka333
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #2588 : sreda, 20.07.2005 : 11:12:29 »

GregorF, no zato pa so bratranci v Angliji in skrbijo, da ni zamere:).
Katja, ocitno ima Jirji korenine v Angliji, da je ponosen na svoj okras na vratu:).

Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2589 : sreda, 20.07.2005 : 11:51:40 »

Hi...Tina
Jutro vsem....

Tinaaaaaa kao se ze rece tistim tvojim briketom..... Tongue

Ker mislim da imava midva s Torom iste  Wink se imenujejo: Belcando.
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2590 : sreda, 20.07.2005 : 13:51:21 »

GregorF, no zato pa so bratranci v Angliji in skrbijo, da ni zamere:).
Katja, ocitno ima Jirji korenine v Angliji, da je ponosen na svoj okras na vratu:).

Ja saj francozi so itak mal anglezi.... Shocked Cheesy Cheesy oz. prvotni anglezi francozi...  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2591 : sreda, 20.07.2005 : 14:08:04 »

Koncno sem dodal slike... moj album tralala.... kojekov klan julij 05 
 Tongue Tongue Tongue
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2592 : sreda, 20.07.2005 : 14:56:18 »

Gregor, a si prepričan, da je na sliki "puščica & Co" res Otto? Nekam preveč pisan se mi zdi.  Huh
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2593 : sreda, 20.07.2005 : 15:23:55 »

Ja kasna napaka je mozna saj ves to miga in miga... un ta pisan ki je podoben hugicu kaze ritko puscica pa grize saj men se tko zdi....  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2594 : sreda, 20.07.2005 : 15:28:08 »

Baguska kasne izkusnje imas z Belcando... saj ves Tinina Bubica ni ravno referenca za malo bolj jesce pse  Tongue Tongue Tongue Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 168 169 170 171 172 [173] 174 175 176 177 178 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.