Ko vidiš, da se 2 bitjeca (ali več, v tem primeru pač 2 psa

) resnično štekata, se ti kar malo milo stori

Neli se je prav zares navezala na Maja, sem vesela, da je tako in za nas vse je seveda bistveno lažje a še najbolj za Neli. Če gre Maj, gre ona tudi, če je Maj skuliran, se tudi ona skulira, z Majem bi verjetno vse težave premagala. Vesela ga je že samo ob vrnitvi z enim iz poligona do avta, kjer drugi od obeh čaka, ko s prvim delam. In to veselje se ponavlja ob vsaki menjavi.
Glede na to, da Neli glasovno v bistvu čist nič ne komunicira z nami, nič se ne buni, ne daje vedet, ko ji kaj ne paše, ko bi kaj rada, razen s telesnimi znaki, je bilo presenečenje toliko večje, ko sem jo predvčeraj prvič slišala rahlo cvilit/jokcat

in to samo zato, ker smo vsi razen nje šli v spodnji štuk po njen povodec, da gremo potem vsi skupaj na sprehod, in se pri tem preveč obirali (15min

)

Sej ne vem ali je to dobro ali ne, ampak v bistvu mi je všeč, da pove, kaj si misli

Vedno bolj jo zdaj namenoma samo peljem naokoli, da bo tudi brez Majevega spremstva ostala mirna in skulirana, po možosti brez snežink na dlaki