me veseli, da še komu polepšamo kak trenutek
O ljubezni ravno ne bi vedela povedat, vsekakor sta pa kolega
Mislim, da se Maju počasi dozdeva, da bo Neli ostala
saj ne, da bi imel kaj proti temu, ampak tako kot jaz, tega on še ni bil vajen, saj smo imeli samo občasne goste oz. prijatelje, katere ni toliko vključeval v svoj lajf. Je za vse nas nekaj novega, čeprav se mi je od začetka zdelo, kot da je že vedno naša, zdaj pa rutina dela svoje. Medtem ko sta se prve dni sicer družila, sta se še vedno zabavala vsak zase. Sta bivala en zraven drugega. Zdaj je vedno več interakcije, skupnega igranja, vlečenja za igračo, druženja, tudi kopiranja - sobivanja
Na srečo ni ljubosumja, vsaj v problematični obliki ne, tako da ni težav glede tega. Razen, da mi na trenutke zmanjka rok, da bi vse moje mrcine zadovoljila z božanjem
Pa željna dela sta oba zelo, kar mi je všeč
Tudi takrat, ko z drugim delam, počivajoči spremlja delo drugega in je samo še bolj motiviran za delo.
Prejle smo se vrnili iz treninga, v katerega je bila tudi Neli vključena. Na poligonu je rada, zdaj že domača, zelo je sproščena, družabna in pripravljena delati. Zelo rada se igra, prinaša igračo, opleta s tacami, skače, dirja, malo že skačemo čez ovire, delamo na kliker, ...
Lepo je videti, ko koga prepozna in se ga razveseli. Fehtanje obvlada že v nulo in vsi jo imajo radi
Ko je spuščena (beri: na ograjenem poligonu na slednem povodcu
) leti kot sneta sekira, dela kroge, divja s psi,... živ norc je rekla Smetka
in res je!
Na trenutke še kdaj zablokira-zmrzne in še nisem popolnoma pogruntala njenega ključa po katerem tako odreagira, ampak na srečo je tega vedno manj. Po temi je malo bolj občutljiva, kot po dnevni svetlobi, takrat bi znala tudi bezglavo bežati, nekako se spozabit, očitno ji je nekajo stalo iz preteklosti. Takrat pomaga pretvarjanje, da nič ni in seveda flegmatik Maj
Toliko zaenkrat, vsem en lep pozdrav od nas vseh - Neli, Maj & cats!