mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 06:13:27

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Strani: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 187   Dol
Natisni
Avtor Tema: YORKIJI - čvek  (Prebrano 238248 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
Vivien
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 83

« Odgovor #270 : ponedeljek, 24.10.2005 : 08:42:43 »

Aja sicer pa kar se tiče cene 900 EUR, pa mislim, da sta jo postavila z vso pravico, saj so cene v Sloveniji za Yorkije pač take in ne vem zakaj bi onadva morala prodajati po nižji. Če sem prav razumela je cena samo enega mladička 900 EUR, ostalih 700 EUR. No glede na to, da nekateri v Sloveniji prodajajo celo leglo po 850 EUR, je to povsem poštena cena.  Wink
Seveda pa kolikor je meni znano k postavitvi cene zopet prcej pripomore g. "priznani vzreditelj", ki seveda svoje psičke zelo visoko ceni  Roll Eyes

No ampak mislim, da nismo tukaj zato, da bi se prepirali in kritizirali drug drugega ampak, da si pomagamo s koristnimi nasveti tako da...... Lips Sealed

lp
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #271 : ponedeljek, 24.10.2005 : 09:48:47 »

Nely hvala ti na divnim rjecima.

evo sa dlakom koja opada ja nemam iskustva. jer nasa dlaka nelinja. ALi super stvari za dlaku su

dermanorm oil

Mr.groom oil

biotin Lady belle
biotin canina
pangamin - pivni kvasac

to su cuda za dlaku.

vidim da ne samo mene iznenaduju praktike gore pomenutih uzgajivaca. cuvaj nas boze pred ovakim ljudima i daj da iz ovakog neznanja sa srecom su samo zdrav stenad dobrog gentickog materiala.

Hvala Luci na brzom odgovoru!
Mislila sam probleme z odpadanejem dlake v času ko jo menjava - samo vejretno bo to tudi ok kar si napisala!

A mi lahko prosim poveš kolko so kaj cene teh stvari ki si jih naštela!
Lady Bell pa itak lahko od tebe kupim - a ne?

Pa a imaš kak antistatik sprej in grooming spraj ki ne lepi in ne masti dlake - torej brez olja?
Pa verjetno bi bilo dobro narediti kakšno kuro po zimskem času in kljub temu dat kakšno olje gor in potem sprat?
(Lahko mi odgovoriš tudi v temi o tibetanskih španjelih, da ne bom mešala)

Mkogej - če že pišeta sporočila 2 - dajta se vsaj podpisat odspodaj!

Sami vemo da je pisanje na tem forumu v slovenskem jeziku - samo ne vem zakaj bi napadali nekoga ki je pripravljen pomagat (menda se bo vsak potrudil prebrat in razumet) - če ne bo nekoga vprašal za prevod!
Koliko vzrediteljev se je do zdaj javilo sem?

Dajmo bodimo prijazni in sprejmimo pomoč od nekoga ki ima resnično izkušnje tako z vzrejo in razstavljanjem!

Jaz sem nasvetov od Luci vedno vesela in tudi sama nisem vedno obvladala hrvašćine (ne pozabit da ona živi na Ćeškem in da se z nami prav tako trudi) pa sem se potrudila, čeprav sem zato brskala drugje.

Jaz sem vesela da se je končno oglasila pri nas in upam da bo tudi ostala!
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #272 : ponedeljek, 24.10.2005 : 09:53:16 »

Citat
Mislila sam probleme z odpadanejem dlake v času ko jo menjava - samo vejretno bo to tudi ok kar si napisala!

Jaz sem preizkusila Missing link in se je kar precej dobro obnesel. Psica je dlako zamenjala v zelo kratkem casu, ponavadi pa se to njeno "slacenje" razvlece tudi do 2 meseca. Sem poskusila tudi zdaj, ko je sterilizirana in sem zadovoljna z rezultatom. Smiley
Logiran

Botticelli
rad pišem
Sporočil: 494

« Odgovor #273 : ponedeljek, 24.10.2005 : 10:20:11 »

Pri menjavanju dlake sem jaz do zdaj vedno uporabljala biotin od Canida in se je izkazal kot super, zato ga bom probala tudi na Tari za lepšo dlako. Tako da priporočam. Dobiš ga lahko v obliki praška ki ga zmešaš v hrano.
Logiran
Vivien
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #274 : ponedeljek, 24.10.2005 : 10:22:26 »

Kje pa je možno kupiti ta biotin???
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #275 : ponedeljek, 24.10.2005 : 10:33:41 »

Kaja tale mising link je v obliki česa, kje kupim?
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #276 : ponedeljek, 24.10.2005 : 10:36:59 »

Nely, missing link je v obliki prahu! Imaš pa kar nekaj različnih! Jaz ga kupim pri vetu!
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #277 : ponedeljek, 24.10.2005 : 10:54:44 »

Aha super - prah nam ustreza vse kar je v obliki tablet pa ne.
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #278 : ponedeljek, 24.10.2005 : 11:05:27 »

Citat
Lady Bell pa itak lahko od tebe kupim - a ne?
osim canine i arnoldsa sve mozes kupiti kod mene. upravo punim net shop ali jer imam vise od 6 OOO artikala id eto sporo ali nadam se da ove sedmice sve proradi kako treba d amozes na miru videti i cene i robu.

Pa a imaš kak antistatik sprej in grooming spraj ki ne lepi in ne masti dlake - torej brez olja?
antistatika ima nekoliko zavisi zasta ti treba.

Ja koristim mokar lady magic - kada dodjemo na izlozbu i pas bio u gumicama ili u viklerima procesljem stavim i razcesljem. Dlak ce se povuci i izravnati.

azbelltas antistat - ako smo isli s aokupanim psem dosta daleko ili mi pas pokisao ili je vlaga u zraku, koristim taj sprej i psa nakon toga isfeniram dlaka je fantasticno samtena i pada izravnan dolu.

kada vec ulazimo u ring koristim Ring parade je to u spreju tako da mogu s apsom odmah u ring. Radi na dlaci cudo. Dlak se neelekrtrise, nestoji i fino pada dolu i dlaci dobiva samten i perl look.

sasd mi prijatelica preporucila anti statik od Pet silka, ja ali nisam bila zadovolna s aovom kosmetikom ipak ona kaze d ataj njihov proizvod je fantastican. Jer nevolim ogovarati stvari koje nepoznajem, vec sem ga narucila i jako kosta 45 eura i cim isprobam obavjesticu te dali je tako dobar.

Sto se linjanja tice moja prijatelica ima grofona, kada na jesenj s elinjao to j ebio uzas kako ida dlak odpada na sve strane. Ona sva nesretna probal sve. tu uzela moj trimer na afganistance i psa istrimala. Lagano smao sta pustalo samo i stvarno pas izlinjao dlaku za dva dana uz trimer pomoc.

Logiran
schylla
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #279 : ponedeljek, 24.10.2005 : 14:00:11 »

To pa je moja mala Taja Cheesy Cheesy Cheesy

http://www.moj-album.com/slike/1313117/bab6OxoshqRKKsF8.v.jpg

[Slika spremenjena v povezavo; Drejči]
Logiran
mkogej
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 86

« Odgovor #280 : ponedeljek, 24.10.2005 : 14:20:55 »

Joj kako je lepa! Grin
Prava pozerka!   Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Katarina_
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #281 : ponedeljek, 24.10.2005 : 16:30:34 »

Ojla! Smiley
Mi smo začeli zdaj že kar resno razmišljat o yorkiju, tako, da me zanima, kje bi si lahko ogledali yorkija v živo, ker starše zelo zanima, kakšen je njihov karakter in obnašanje. Roll Eyes Po možnosti v bližini Celja?

Lp. Katarina  Wink
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #282 : ponedeljek, 24.10.2005 : 17:12:21 »

26 i 27.11 ima izlozba u Zagrebu. sigurno preporucujem za izlet. Prosli put bilo vise od 4O yorkia. Ima se sta videti. Vidices, jake, hrabre, dominantne, lajave i maximalno preslatka bica. Vidices i mnogo razlicitih tipova od dugackog nosa po kratak po velkog jorkia od 5 kg po maloga od 2kg. Vidices talianske bojene jorkia ali i njemacke tamnije pse. sigurno isplaniraj izlet bice super. Mi cemo biti samo u subotu je rposle produzavamo za BG Wink
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #283 : ponedeljek, 24.10.2005 : 20:06:01 »

Danas na jedan ceski forum postavila slike jedna ponosna vlatsnica stence od Arangels Monchichi
moram da s e malo pohvalim:
Jenifer Arangels Minchchi rodjena 18.6.2005

mislim da bas mnogo lici na svog tatu:
http://www.mujpes.cz/galerie/20631.jpg

[Slika spremenjena v povezavo; Drejči]
Logiran
mkogej
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 86

« Odgovor #284 : ponedeljek, 24.10.2005 : 20:12:03 »

Evo moja Romy, mamico od Taje. Cheesy Cheesy

[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 ... 187   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.