Nely hvala ti na divnim rjecima.
evo sa dlakom koja opada ja nemam iskustva. jer nasa dlaka nelinja. ALi super stvari za dlaku su
dermanorm oil
Mr.groom oil
biotin Lady belle
biotin canina
pangamin - pivni kvasac
to su cuda za dlaku.
vidim da ne samo mene iznenaduju praktike gore pomenutih uzgajivaca. cuvaj nas boze pred ovakim ljudima i daj da iz ovakog neznanja sa srecom su samo zdrav stenad dobrog gentickog materiala.
Hvala Luci na brzom odgovoru!
Mislila sam probleme z odpadanejem dlake v času ko jo menjava - samo vejretno bo to tudi ok kar si napisala!
A mi lahko prosim poveš kolko so kaj cene teh stvari ki si jih naštela!
Lady Bell pa itak lahko od tebe kupim - a ne?
Pa a imaš kak antistatik sprej in grooming spraj ki ne lepi in ne masti dlake - torej brez olja?
Pa verjetno bi bilo dobro narediti kakšno kuro po zimskem času in kljub temu dat kakšno olje gor in potem sprat?
(Lahko mi odgovoriš tudi v temi o tibetanskih španjelih, da ne bom mešala)
Mkogej - če že pišeta sporočila 2 - dajta se vsaj podpisat odspodaj!
Sami vemo da je pisanje na tem forumu v slovenskem jeziku - samo ne vem zakaj bi napadali nekoga ki je pripravljen pomagat (menda se bo vsak potrudil prebrat in razumet) - če ne bo nekoga vprašal za prevod!
Koliko vzrediteljev se je do zdaj javilo sem?
Dajmo bodimo prijazni in sprejmimo pomoč od nekoga ki ima resnično izkušnje tako z vzrejo in razstavljanjem!
Jaz sem nasvetov od Luci vedno vesela in tudi sama nisem vedno obvladala hrvašćine (ne pozabit da ona živi na Ćeškem in da se z nami prav tako trudi) pa sem se potrudila, čeprav sem zato brskala drugje.
Jaz sem vesela da se je končno oglasila pri nas in upam da bo tudi ostala!