mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 10.11.2024 : 07:41:03

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Strani: 1 ... 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 ... 217   Dol
Natisni
Avtor Tema: Angleški buldog - čvek  (Prebrano 308660 krat)
0 članov in 35 gostov pregleduje to temo.
luka
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 906

« Odgovor #1680 : torek, 29.03.2005 : 13:16:01 »

Bull,

rad verjamem, da se Buba ni pustila. Tudi Paco se vedno najprej zažene z migetajočim repom, ker bi se rad igral. Če ga pa pes medtem slučajno napade, potem se pa seveda brani. Čeprav moram priznati, da drugače ni ne vem kakšen junak Sad, saj se ustraši vsakega nepričakovanega šuma. Niso ti buldogi kar tako! Cheesy
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1681 : torek, 29.03.2005 : 13:17:49 »

Mislim seveda Bello ne Bubo sram. Zmedlo me je, ker sem bil maloprej na temi o francoskih buldogih in sem bral od Bube. Se opravičujem!
Logiran
Bull
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1682 : torek, 29.03.2005 : 14:06:56 »

...nič hudega, sam to je bilo prvič, da je dejansko uresničila, da se je zagnala v psa...no, mislim, da zdaj ni nič drugačna kot prej, nagajiva in norčava Cheesy, no, včasih tudi pridna  Smiley..sem jo slikal, tako, da slikce lahko pričakujete kmalu....
Logiran
miss Tea
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #1683 : torek, 29.03.2005 : 22:18:28 »

Že kar nekaj časa spremljam forum, veliko sem dobila informacij, se nasmejala, in seveda "naslinila" ob vseh teh lepotcih in lepotičkah. Torej.... srček nam sedaj en mesec greje buldožerka miss Tea ki nas vsak dan preseneča predvsem s svojo hiperaktivnostjo, laježem in zbirčnostjo... Da pa bi dokazala da je buldog so se nam začele (pred tednom dni) težave s kožo. Tako so nam vzeli bris in rekli naj grev do dermatologinje čez teden dni...in res prideva .....dermatologinja naju čudno gleda saj je treba na rezultate čakati 3 tedene...nato jo natančno pregleda in...ugotovi da ji ena tačka zgleda malo rdeča med prsti in da ima rahlo vneto gubo pri nožnici (btw: kako vi rešujete ta problem?)za izpuščajepa seveda velja zakon izločevanja...nakar, ob pomanjkanju časa, določiva datum za naslednji obisk saj ji želi vyeti še ostružek kože saj bris ni dovolj.... No srčno upam da do vseh rezultatov ne bom imela predebelega golega kitajskega psa Grin Angry.

Aja pa še malo komentarjev, kar nekaj časa nazaj ste govorili o madežih od solz. Super zadeva ki se imenuje Clean eyes (kupljeno pri Zaninoviču 3 leta nazaj) preizkušeno na beli bokserki in deluje. Sicer je tako da prvih 14 dni mažeš in imaš občutek da ne bo nič potem pa stvar začne delovati in na koncu je potrebna le enkrat na teden.

LP, Nina
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1684 : sreda, 30.03.2005 : 07:50:04 »

Nina,

lepo pozdravljena med nami. Me veseli, da si se nam pridružila. Veš, da bomo vsi stiskali pesti, da bo z miss Teo vse v najlepšem redu. Sicer pa pričakujemo, da nas boš obveščala in kdaj pa kdaj priložila tudi kakšno slikco, da tudi mi vidimo lepotičko.
Ta Clean eyes sem jaz že iskal pri nas na štajerskem koncu, pa ga nisem dobil. Če ga lahko kje naročim mi prosim povej, da mi ga morda pošljejo po povzetju.

Lep pozdrav in koš  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss za miss Teo!

Silvo in Paco
Logiran
Bull
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1685 : četrtek, 31.03.2005 : 07:54:30 »

...dobrodošla na forumo in upam, da bo s tvojo Teo vse v redu.Ne vem, za druge, vendar mi raznorazne spuščaje, rdečice in bulice mažemo z Praško pasto.Ne vem zakaj, vendar mislim, da deluje čudeže.Kot pri unem filmu, Moja obilna grška poroka, ko je oče neveste zdravil z čistilom za steklo Grin. Grin Grin....
Logiran
Ester
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 298

« Odgovor #1686 : petek, 01.04.2005 : 19:09:56 »

Živjo miss Tea. Mi pa vse probleme rešujemo z Johnsons Nappy Cream in Bepanthenom.

Je mogoče kdo včeraj gledal na RTL2 oddajo o neposlušnem buldogu? V glavnem 14 mesečni Tyson je vlekel na sprehodu, vse po vrsti naskakoval in grizel lastnike. Potem so jim na dom poslali pasjo učiteljico, da jim je povedala, kaj delajo narobe oz. ga je naučila lepega vedenja. Meni se je kuža kar malo smilil, ker se mi zdi, da se je tako obnašal zato, ker se pač niso z njim dovolj ukvarjali. Lastnica je bila stara 13 let, njena mama pa je ves čas razlagala, kako je živčna in kako jo pes nervira. Vsakič, ko je kaj narobe naredil so ga vrgli ven iz sobe! sram Revček. no, na koncu je lepo hodil na sprehodu in je mirno ležal v svoji košari, ko so imeli obiske.
Logiran
Primavera
odvisnež
Sporočil: 600

« Odgovor #1687 : sobota, 02.04.2005 : 17:19:40 »

Ester, poskusi mu namazat obolele mesta z ognjčevim mazilom, pri nas je to pomagalo, psica pa je skakal po travniku, ki so ga prej našpricali z gnojevko. Pojavili so se nekakšni izpuščaji, sprala sem vse skupaj z mlačno vodo in fiziološko tekočino, ko se je posušilo pa namazala z mazilom. Parkrat smo ponovili pa je izginilo...

Smiley Cool
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #1688 : sobota, 02.04.2005 : 17:20:38 »

Ester, poskusi mu namazat obolela mesta z ognjčevim mazilom, pri nas je to pomagalo, psica pa je skakal po travniku, ki so ga prej našpricali z gnojevko. Pojavili so se nekakšni izpuščaji, sprala sem vse skupaj z mlačno vodo in fiziološko tekočino, ko se je posušilo pa namazala z mazilom. Parkrat smo ponovili pa je izginilo...

Smiley Cool
Logiran
Primavera
odvisnež

« Odgovor #1689 : sobota, 02.04.2005 : 17:21:40 »

Ups ! kar dvakrat sem nehote poslala- Jana se opravičujem !
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem
Sporočil: 235

« Odgovor #1690 : torek, 05.04.2005 : 15:13:56 »

Lep pozdrav, evo slik od Deusa i Lune

Logiran
miss Tea
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #1691 : četrtek, 07.04.2005 : 21:26:48 »

Pozdravljeni,

no pa mamo diagnozo....(zaenkrat lokalni)demodex je napadel našo lubico, tako da smo kar panični saj vsak dan gledamo ali se ji je pojavil nov lišaj ali ne in povem vam da jih vidim še na meni tako me je strah tega Cry. Drugače pa je dete kot dete živahna in vsak dan najde kaj da nas nasmeji. vsakiš znova pa se nasmejim njenemu pozdravu saj najprej sedi in cepeta s predjima nogama potem pa se začne zvijat kot kaka glista dokler se ne vsedem na tla ...potem pa  Kiss Kiss Kiss ko pa je tega konec pa sam roke grizt na srečo se je že malo naučila kako močno lahko ugrizne le da ne ve da je moj vrat malo bolj občutljiv od moje roke... no pa saj bo... je namreč občutljiva na to če "jokam" in tako smo se tud naučili kje je meja pri rokah.... no pa sem zaplavala....skrata super je, trmasta je, pa vseeno čustvena...naše malo dete Smiley

LP, Nina
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1692 : petek, 08.04.2005 : 08:43:27 »

Pozdravljeni,

no pa mamo diagnozo....(zaenkrat lokalni)demodex je napadel našo lubico, tako da smo kar panični saj vsak dan gledamo ali se ji je pojavil nov lišaj ali ne in povem vam da jih vidim še na meni tako me je strah tega Cry.
Samo tolažba Wink O Demodexu je tema že odprta TULE. Jo je pa moja psica prebolela decembra in ni bilo tako zelo hudo Wink Samo drago me je prišlo, ker ima pač 66 kg Undecided

Lp Jana
Logiran
micimici
nekaj malega že vem
Sporočil: 107

« Odgovor #1693 : petek, 08.04.2005 : 13:59:10 »

Demodex?! Angry    Pri katerem vzreditelju si pa kupila kužko?
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1694 : petek, 08.04.2005 : 14:33:15 »

Demodex?! Angry Pri katerem vzreditelju si pa kupila kužko?

Micimici, zakaj pa Angry?? Koliko je pa star buldog od miss Tea?

Lp Jana
Logiran
Strani: 1 ... 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 ... 217   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.