mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 12.11.2024 : 23:24:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Strani: 1 ... 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 ... 217   Dol
Natisni
Avtor Tema: Angleški buldog - čvek  (Prebrano 308920 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
Ester
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 298

« Odgovor #1620 : torek, 01.03.2005 : 14:08:09 »

Naš je na sprehodu obupen. Še posebno je težko v takem vremenu, on vleče na vse strani, jaz pa lahko samo upam, da ne stojim na ledu in da me ne spodnese. Pa skoz vleke k ljudem! Že od daleč začne migati z ritjo, če koga vidi, potem se pa z vso močjo zažene! Kako naj ga tega odvadim, ker me roke že ful bolijo.
Logiran
Bull
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1621 : torek, 01.03.2005 : 14:29:44 »

..ja tudi Bella je zadnje časa sitna, nič ne uboga, no mogoče čisto malo za kašen piškot(za to je pripravljena dati 10 sedi, prostor, tačko,....), laja pa na vsak šum Tongue... verjetno je vreme Grin
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1622 : torek, 01.03.2005 : 14:38:14 »

luka: tako kot ljudje, tudi psi doživljajo puberteto. Ta se pojavi okoli enega leta (večina psov naj bi mentalno odrasla pri dveh letih). Naša je takrat začasno pozabila vse kar se je naučila skozi malo šolo. Bila sem popolnoma obupana, pa so me inštruktorji pootlažili, da bo s časom minilo. In res je. Takšne izkušnje pa nimam samo jaz, pač pa podobne neprijetnosti doživlja tudi teta s svojo 1 leto in 2 meseca staro psičko. Tako, da kar brez skrbi  Wink.......

lp
Logiran
luka
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 906

« Odgovor #1623 : sreda, 02.03.2005 : 09:14:11 »

Ory, hvala!

Sem se malo potolažil. Ker me je skrbelo, če bo to stanje ostalo stalnica. Ne bi bilo dobro Huh. No po tvojih izkušnjah sodeč, je to res puberteta. Saj se res obnaša kot kak "prismojen vseveden petnajsteltnik" (imam izkušnje z lastnim otrokom Grin) Grin. Je pa dobra stran psov, da puberteta ne traja tako dolgo kot pri ljudeh. Grin Tako, da bomo že preživeli.
Logiran
Ester
rad pišem
Sporočil: 298

« Odgovor #1624 : ponedeljek, 07.03.2005 : 21:50:12 »

Mi smo bili pa danes pri zdravniku in imamo vnete ušesa. Kaj pa ostali kaj počnete?

Še nekaj me zanima. Če ste že dali svoje kužke oz. jih boste dali parit? je to ustaljena praksa, da se dobi mladiča oz. denar? Kako kaj to poteka? Vem pa, da je potrebno imeti prej vzrejni pregled.
Logiran
Sian
rad pišem
Sporočil: 256

« Odgovor #1625 : torek, 08.03.2005 : 00:45:12 »

Ester, ojla!

No naš je nekajkrat že izgubil nedolžnost. Grin Seveda najprej vzrejni pregled pol pa.......! Wink Je pa tako: odvisno kako se zmeniš z lastnikom psičke......al denar, al  mladička. Po moje je bolj fer kar plačilo skoka, kot pa mladička. Ker vsaj pri tej pasmi (Buldogih) je mladič lahko dosti več vreden, v primerjavi z plačilom skoka ne?! Undecided Pri nas bi bilo nevarno se zmenit za mladička, ker bi po vsej verjetnosti pol kar doma ostal ! Wink Cheesy

En lep Bully pozdrav, Sian. Kiss  
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #1626 : torek, 08.03.2005 : 11:32:01 »

...ta teden sva sama z Bello.Pa kadar grem v službo, gre sama v kletko, potem pa me sploh noče pogledat, pa četudi jo pokličem, gleda v tla in stran.Mislim, da je ful užaljena  sram ko jo pusti v kletki.Sam ne gre drugače.
Logiran
lenivec
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 54

« Odgovor #1627 : torek, 08.03.2005 : 12:06:51 »

"prismojen vseveden petnajsteltnik" (imam izkušnje z lastnim otrokom Grin) Grin.

hahahahahahahahaha
zalo smešno  Angry
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #1628 : torek, 08.03.2005 : 12:53:15 »

..vsi smo bili 1x v tvojih letih, pa vemo kako je to...mladi in nemirni.. Grin Grin Grin Grin...bodi vesel, da je tako....ko 1x pridejo obveznosti, je kar naekrat vsega konec Undecided...pogrešam stare čase Cry
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1629 : torek, 08.03.2005 : 13:17:53 »

Undecided...pogrešam stare čase Cry

Uh, uh, pa še kako! Grin

Bull, tudi Paco je prejšnji teden večino dopoldneva preživel v kletki, pa se začuda popolnoma normalno obnašal, ko sem prišel domov. Razveselil se me je kot vedno. Ima pa drugače pubertetniške izpade. Sedaj mu je največje veselje grizenje. Sicer ne tako, da bi ranil, vendar pa kar zagrabi nogo, roko ipd. Čisto je utrgan Huh. Upam, da bo čimprej minilo.
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #1630 : torek, 08.03.2005 : 13:28:54 »

..ja tudi midva z Bello se "kao" tepeva, to nama je že več ali manj ritual, da prvo renčima en na drugega, se dereva, jaz se spravim na  vse štiri...potem pa kdo bo dobil žogo.....grize me sam v roke in točno ve koliko lahko, no, včasih malo zaboli ampak ni sile Wink.....sej če bi naju kdo videl, bi rekel, da sem za... Grin ...sam je včasih prav zabavno Grin
Logiran
lenivec
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 54

« Odgovor #1631 : torek, 08.03.2005 : 13:32:10 »

glede pacota in griženja, je tako da bi ranil.
prejšnji tedn 2x me je konkretno zgrabo za nogo, da mam plavo in po rokah so se mi poznale krvave sledi.... pol pa cup pa v trenutku mir in nobenemu nič...
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem
Sporočil: 235

« Odgovor #1632 : torek, 08.03.2005 : 23:29:49 »

Ojla, dolg čas je minil od kadar me zadnji put tu ni bilo, se je pa polno toga zgodilo meni in Deusu... zdajle se počutim kot marionetka... no pa za vse ki bi radi znali kaj se dogajalo maste tale link kjer sem vse napisal.

Kaj se pubertete tiče, mislim da je pri deusu tista faza pri kraju ker se precej umiril in je pravi cukarček, seveda ima izpade ko grize in nori kot lud, ampak je včasoma prav dober  Wink

http://www.net-info.biz/Ira/forum/viewtopic.php?t=1987

Lep pozdrav vsem
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1633 : sreda, 09.03.2005 : 08:49:55 »

Zdravo Ghode,

sem prebral, kaj sta doživela Huh. Me veseli, da je sedaj urejeno in da sta vse srečno prestala Cheesy. Upam, da bo Deus hitro dober. Ti pa malo zavidam, da je puberteta pri Deusu že mimo, saj bomo mi izgleda še kar nekaj časa prenašali Pacotove izpade Huh Huh Huh.
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem
Sporočil: 235

« Odgovor #1634 : sreda, 09.03.2005 : 09:44:15 »

Ja luka, precej žalosno je to kaj moraš vse znat in bit sam svoj veterinar... drugače si ga pa financijski naje***  Angry

A ja, kaj se pubertete tiče, jaz sem imel par tednih nazaj razbit ustnico ker smo se malo preveč zaigrali, skoro sem završil na šivanju  Grin

Lp
Logiran
Strani: 1 ... 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 ... 217   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.