Zdaj se pa že res nekaj časa nisva oglasila...
... maloprej sva imela fotošuting... pa nama mora veliki računalničar čitalec kartic prinest da jih lahko dol snameva...
Zadovoljna sva. Res mora preteči nekaj časa, da lahko na kakšno stvar pogledaš z distance. Prilagajala sva se kar nekaj mesecev. Poskušala sem ga razumet in mu prilagodit vzgojne metode. Edino, kar mi ni bilo všeč je bilo njegovo grizenje. Pa ni bilo tisto iz igre, ne znam prav pojasnit. Kot bi ugriznil zaradi 'ega'. Pa sem ga začela grizt nazaj (seveda ne močno, čisto toliko da ve, da se mu lahko vrne nazaj). Hahahahahahahahaha... ljudi moji, to je tako smešno početje. Če bi me kdo gledal bi si mislil, da sem usekana. Ampak deluje. Pri nama ful deluje. Na začetku je bil sila začuden nad mojim početjem. Le-to ne rezultira z njegovim 'na kontra' in se zares uči ob takšnem vedenju. Zadnjič sem na rit padla, ko me je ugriznil, jaz sem pa potisnila čigumi zadaj na zobe in ga ugriznila nazaj, ob tem mi je pa čigum zdrknil direkt na sprednje zobe na njegovo dlako. Groza, njegov naslednji korak je bil splaziti se skozi ozko špranjo, kjer si je le-tega še bolj pripopal. KIra dva norca! Potem so pa škarje delale.
Drugače se pa lepo pusti prijet, malo sicer protestira ob pranju zob in ostalih občasnih opravilih (kot je tole striženje dlake
), ampak moram reči, da je zelo priden. Vidi se, da mi zaupa in to je največja nagrada.
Ponoči me hodi gledat, če sem še živa. Moj veliki računalničar gleda TV, ko Pashi pride, spleza po meni in mi pride na 1 mm blizu nosu... nato gre stran, ali se pa čofne zraven.
Nadvse rad se uleže pod sveže oprano in obešeno perilo.
Ko karkoli pripravljam v kuhinji začne skakat do moje riti. Takrat tudi smešno mijavka, kot bi mu malce zmanjkalo glasu na koncu. Skače name brez krempeljcev. Te navade pa res nikoli ni imel.
Svojega ležišča ne uporablja skoraj nikoli. Je zgolj za okras, dokler se nama ne pridruži še kakšen muc.
Malce sem zamenjala razpored v dnevni sobi in ga to začuda ni nič zmotilo ali prizadelo. Samo nov poligon za dirjat je dobil. Na splošno ugotavljam, da je Pashko en pogumen in neustrašen muc. Razen kadar pride sesalec na vrsto!