Se po dolgem casu javljam.
Zadnje case sem bila bolj slabe volje, ker z Lino ni bilo najbolje. Na sprehodu hodi/je hodila bolj pocasi in stalno sepala. Najprej sem mislila, da je to od erlihije in sem jo peljala na univerzo, pa so mi rekli, da to ni to, ampak ortopedske tezave. Predlagala mi je fizioterapijo, ko pa sem govorila s fizioterapevtko mi je povedala, da bomo s terapijo zaceli po operaciji drugega kolena. Narocena je sele oktobra. Ce mi bo le uspelo, jo bom en dan peljala k Matku na pregled, ce je leva taca v redu in ce so te njene tezave samo zaradi desne noge ali ima tezave tudi kje drugje ... zadnje case imam res slab obcutek. Je bila na protibolecinskih tabletah dva dni, ker je komaj hodila in je boljse.
Vceraj je dobila novo igracko in vse se je obrnilo ... tako vesela je, da veselju sploh ni videti konca. Res ogomen preobrat. Jo moram kar malo nazaj drzat, ampak vsaj nekaj zivljena da od sebe.
Do vceraj je izgledala res slabo!
Sivcki ... Jana, Luna je pa res ze siva ... moji kokoski sta se brez sivih dlak oziroma kaksno bi se pa mogoce res ze naslo!
Stari sta pa ze 6 let. Era je pa siva ze odkar jo poznam ... hehe.
Sally ... ze nekaj casa nazaj si me sprasevala glede Done ... vse so se poslovile od nje preden sva jo odpeljala (sem prepricana, da so cutile za kaj se gre) in ko sva prisla nazaj s praznim avtomobilom so vse prisle ven pogledat in videle, da je res ni. Lina je zelela po tem, ko sem ze odsla v hiso se enkrat v avto (prej sploh ni hotela noter in je jokala pred vrtnimi vrati), da je vse pregledala, potem je bilo pa v redu. Zanimivo kako so cutile najino zalost, se najbolj Lina, in je bila res ves cas ob nama. Od takrat je niti enkrat niso iskale. Tudi, ce jih vprasas kje je Dona ne odreagirajo. Res zanimivo! Zanimiv je bil tudi odnos do Done v njenih zadnjih dneh/tednih. Jaz sem imela obcutek, da Era na ve za kaj se gre, ker je bila prav vesela, da je dobila nad njo premoc, Lina in Aika pa sta se z njo nehale igrati oziroma so se igrale le nezne in pocasne igre, ko je to zelela Dona - same niso nikoli silile v njo.
Sis ... dobrodosla ... lahko bi se kaj vec napisala.
Ursa