karizma, za luste narest je takale slikca full huda in rajcig
Vsekakor cestitke k pridobitvi. Krasno je, ko otroci in pesjani rastejo skupaj. Sicer je nekaj vec "usklajevanja"
, ampak uzitek jih gledat, je pa nepopisen. Sem imela situacijo dva majhna kratkohlacnika in nemski ovcar (vsi trije v bajti, hehe). Vnukinja bo predalec, da bi jo s kaksno bokser varianto skombinirala, tam, kjer so, pa zal ni moznosti.
kosovirji, prav fino, da si ponudila dom eni taki bokserski revci. Tudi jaz imam eno iz podobne zgodbe, ki je v nase zivljenje vstopila pri 5,5 mesecih starosti. Hudo je bilo celo leto, saj je bilo zamolcano kronicno (ze zelo huda oblika) vnetje crevesja in smo zaradi nepoznavanja preteklosti (beri: bivsa lastnica je ponavljala le to, da je zdrava in da nima casa zanjo), se mi malo pripomogli k tezavam. No, z nami je ze od januarja 2004 in ji trenutno nic ne manjka.
Bi pa imela nasvet glede vzgoje. Ne glede na to, kako hudo bo, ji ne smete popuscati nikjer, kjer ima omejitve. Pri nas se ni smelo nic pobrati s tal in neizmerno veliko energije smo vlozili v to, da v tla sploh nismo smeli gledati
. kako to izgleda pri nekajmesecnem bokserju, je verjetno jasno vsakemu bokserasu. Sem pa naredila napako, ker sem delala z njo v glavnem samo jaz in zdaj pac ni nikogar drugega, ki bi mu "tezila"
, pa namesto priboljskov, ki so bili lahko zanjo smrtni, sva imeli zogico. No, zdaj ne sme imeti nihce zogice, ker so vse njene
Skratka, zelim ti samo sporociti, da preteklost ne sme vplivati na vaso vztrajnost, temvec morate njeno vedenje ves cas vztrajno usmerjati tja, kakor ga hocete imeti v prihodnje. Zdaj, ko je v dobrih rokah, ji nic ne manjka.
Srecno, predvsem z zdravjem.