Operacija je šla brez problema bulco so poslali na analize in rezultati bodo znani èez 10 dni.
Tako da vidmo kako in kaj naprej.
Maxima- da bi vam telih 10 dni čimhitreje minilo, pa veliko pozitivizma !
Ja...pa seveda čestitke vsem, ki ste se v soboto na specialki tako lepo izkazali.
Kako pa bokserji izgledajo v ringu, sploh ko se postavljajo drug na drugega ... verjetno res zgleda malo drugače kot pri drugih pasmah ... ali se to smatra za vzpodbujanje nekega nasilja pri psu
to vam bodo znali lažje povedati tisti lastniki, ki imajo kar nekaj kilometrine oz izkušenj po ringih .
Jaz poznam kar nekaj bokserjev, ki so v ringu "zdele te bom pojedel", zunaj oz. v drugem okolju pa popolnoma nežna bitjeca in celo s taistimi psi čist ok. Seveda pa to ne velja za vse.
Se pa nasploh bokserji med sabo najlepše razumejo - ist način igre ( ruvanje, ki zgleda in se sliši grozno, pa obvezno klofutanje s tacami
), sporazumevanja... vsaj jaz imam take izkušnje... moja je vsak dan skupaj s še dvema - mlajša bokserka in en samec, pa se super ujamejo. Jo pa nekateri predstavniki drugih pasem včasih malo čudno gledajo, sploh ko začne s tacama kriliti ...