Alo Primorska? Vam je odpihnilo koščeni in podhranjeni ritki?
AloAlo
Nč se bat - smo preživeli burjo in druge neprilike živi in zdravi, samo kompjuter je začel malo kihat in kašljat (virusi pa to
), pa smo mal v zamudi
Ampak: vam povem tole: naju je peljala Najina v torek
vsakega v svojem transporterju na cepljenje. Seveda sva ji celo pot, pol ure vožnje, na vse pretege GLASNOOOOOOOOOOOOOo dopovedovala, da to ni v redu in niti slučajno v skladu s sindilkalnimi določili o prevozu mačk, pa je bla tolk trda, da se ji ni dalo NČ dopovedat
Ampak midva se nisva dala in sva vztrajala pri svojem in to do konca
. Je parkirala pred vetovo bajto čist penasta in tresla se je od uživčenosti. Pa še za pomiritveni čik ni mela cajta, ko je zunaj pihalo, pa se je bala, da ji ugasne
Je bentila, da si bo drugič čepke za ušesa nabavla za tele Sindikalne transporte
NO, u glavnem, zdej pa taglavno, da veste s kom imate opravka
Je rekel gospod dohtar, da sva najbl zdrava in lepa in krasna mačka na Krasu - zihr
Pa da mava krasno dlako, bleščeče zobke in - pazi zdaj ....
idealno postavo Jaz imam točno 4 kile, moja Princeska pa 3,9 - v glavnem manekena za na razstavo
In seveda je dohtarju morala pokvarit vse veselje, ko je začela nakladat, kako je uživčena zaradi najinega milozvočnega petja Sindikalnih koračnic
v avtu. Hvala bogu, pametni lovek (ki se jasno, bolj spozna na mačke kot Ona
) ji je svetoval, naj naju domov pelje oba skupaj v enem boksu. Je takole pogledala
- on pa ni NČ šmirglal in naju je kar oba zbasal v enga. In smo šli. In sva bila zadovoljna in hepi in prav pridna celo pot do doma.
In - zdej mi seveda nobeden ne bo hotu verjet, ker slikovnih dokazov (še) ni - a vi veste, da sem jaz RES maneken, kaj maneken, prav igralec! Brez zafrkancije.
Eno nedeljo, par tednov nazaj, so prišli en fotograf, pa snemalec, pa še dve punci (ena je bila verjetno kostumografka, ena pa maskerka
) in so v našo sobo naštimali ogromen reflektor, pa
dve (tole je podatek za Oazo88)
svetlo zeleni dekci pa WC škatlo
, pa ... aja, pa par "kao" priboljškov.
IN potem so mi povedali kaj moram delat in ko se je reklo "kamera teče", "ton na off", sem začel s performansom
Najprej sem moral nadvse elegantno prošetat po zeleni dekci do WC ja, pogledat proti kameri, še bolj elegantno pomežiknit, vstopit na pesek in ... akcija!
Opravil v prvem šusu brez ponovitev
Potem je blo treba še malo šetat, da se je videl desni profil, pa levi profil, skratka precej dolgočasen scenarij, zato sem jim seveda prikazal malo mojstrovin v stilu Čaka Norisa in Brusa Vilisa
V začetku so malo čukasto gledali no, pol so pa končno zaštekali, da niso prišli snemat
tihožitja, ampak zvezdnika akcijskih trilerjev
Itak! Sem jim pokazal par trikov, recimo, kako se napade kabel od luči, pa kako se mojster zavije v dekco in neopažen odplazi z bojišča in podobno
Skratka, precej razburljivo smenanje je blo, in na koncu sem jim še v stilu holivudskih starlet iz davnih časov poziral na zeleni dekci, da se je še fotograf lahko malo slinil
V glavnem, takoj, ko mi mojstri pošljejo filmček in fotke, jih bom objavil in začnem zbirat avtograme
Upam, da najbolj akcijskih momentov ne mislijo izrezat, ker so nekako skoz namigovali, da jim je najbolj važno, da so posneli sc**je pa dolgočasno šetanje
Kdo bi zastopu te filmarje ...
No, zdaj upam, da ste moje ljube oboževalke že pomirjene
, jaz bom poziral še naprej:
Micka bo probala pa računalnik mal pogret, da bo nehal kihat (itak je zdej tud ona cepljena in se virusov ne more nalezt
)
Fajn bodte (pirhe bomo metali po tleh šele čez ene 2 tedna baje
).
Alarm!!
Cats je pravkar na radiu!!! Moram hitro pogledat v Milino temo - zihr je TR spet kakšno tresenje zrihtal