Torej, dragi najini bralci in občudovalke. Danes je en čuden dan in midva sva sklenila, da bova mal pojamrala, ker tole pa tud nikamor več ne pelje
. A se ni najina MF "jako pametno" domislila, da naju po novem kliče "škombrčka moja", "makrelčka pocukrana" in podobne traparije. Halooo ...
In veste kaj, je rekla, da so to
punce s foruma rekle, da smo takeli mački "Skušice" al pa "lokardice"
Mislm ... In baje je "kapo di banda" ena gospodična po imenu Cats (a ne ga biksat, da tud ona ni slučajno v resnici "Fish"
), ki
baje vse obvlada in kar ona reče, je za Najino čista resnica še več.
Ja, in še več - ne samo tale spoštovana "Cats - Fish", še ena se je prjavla, da ma dost podatkov o teh ribah, tisti je pa LooNee ime (midva bi rekla bolj "Za Luuuuuno"
). No, u glavnem ta, tadruga, Lunca, je Najino nekak pretentala, da je šla Najina s fotoaparatom preverjat a midva SVA Makrele al nisva
Jao, jao
Zdej pa povejte čist po pravici: A se vam zdi tole slučajno kaj
ribam podobno ?
- tule je bla finta dokazat, da majo lokarde pikast trebuh, škombri pa ne, in potem je mene Moja silila, naj ji pokažem trebuh, da ga bo nalimala na forum. Na forum
japajade, glih na forumu si ga neverjetno strastno želim razstavljat, ja, seveda ... komi čakam, da se bojo na vsako mojo trebušno dlako obešali uni
zlobni jeziki, ki so zadnjič zelo grdo mojga kolega Orinđa opravljali
Alora vam bom namesto trebuha kr lepo tazadnjo pod nos pomolil, zdej pa opravljajte če si upate
No, pa tole:
A je tole podobno sluzastim ribjim luskam mogoče? A ma slučajno kakšna lokarda na boku takle lep srček, kot ga ma moja Ljubica
... No, "Cats-Fish", kaj boš pa na to rekla, a
- pa tole:
- a takole ribco bi si kdo upaj "ujet", a?
No, a ste vidle zdaj, kakšna krivica se nama, najpridnejšima čistokrvnima kosmatima domačima sindikalnima
mačkoma dogaja. Skuše ... pfffff
Pa tisto maltretiranje še ni blo vse, o ne, nikakor ne, sva morala zvečer trpet še silovito bliskanje flešev zarad enih norih kapric od Najine. Naju je še za brezpravno, neplačano delovno silo najela, da sva ji nekaj pomagala meriti, ker bo "kao" spet pridna, pa nekaj šivala
in potem naj bi nekaj pozirala, pa seveda nisva hotla
dokler ni odnehala
... in tako naju je spet do konca zmatrala
In komu se naj zdej pritoživa? PreCednica sigurno vsa zmatrana in sestradana že spi, Muri je ziher spet ven iz kuhinje zaprt, Toby ... ja, mogoče je pri Tobiju kaj šans, odkar jih je tolko, da več ne prežijo na vsak njegov korak
... mogoče Bes, ali pa ... Ajša - mogoče bi znala pa ona tole "Cat-Fish" in "ZaLunco" iz gat strest
- babnce se znajo še najboljš med sabo skregat
[
Lahko noč!