Drage moje,
bralke, oboževalke, in sočustvovalke poglejte zdaj, kaj vse sem si danes prislužil
... in to samo zato, ker sem bil prIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiden
Ma bom začel na začetku, ker vas sigurno zelo firbec matra, kako to, da sem bil jaz priden. Torej, mamaF se je že od sinoči ful nekam čudno obnašala. Kar naprej me je hotla stiskat k sebi in ves čas je mantrala "bogi moj mucek, bogi, bogi moj Mrčko Ficko Micko". Mislim ... itak, da sem bil bogi - valda, sej mi je zvečer kar na vrat na nos nekam skrila mojo skledko z briketi. Je nisem potem celo noč izsledil - bogi bogi mucek
No in potem je že ob ene sedmih zjutraj začela rušit moj hišni mir, si kuhat kafe, živčno kadit in nekam sumljivo rihtat mojo transportno košaro. In spet je nekam javkala in stokala "o ti bogi moj mucek..." Ampak za jest pa še vedno ni blo nič
In potem sta še Tavelik in Tamali moški rekla, da gresta z nami, pa sem ratal še jaz živčen:
Z razlogom, seveda ... so me spokali v avto, mamaF je sedela spredaj bleda ku smrt, mene pa niso spustili ven iz tistega zapora, da bi jo šel malo tolažit in pomasirat in ji krvni obtok v red spravljat.
In potem ... ja, potem smo parkirali tam, kjer se mi ponavadi nič dobrega ne obeta ( pri dohtarju). Me je vsa trda prinesla v tisto hišo, potem pa se totalno nevljudno zabuljila v eno luštno mlado gospodično, ki je nedolžno sedela na enem stolu. In potem je še ta gospodična začela nevljudno buljiti vanjo pa vame in kar naenkrat se je lotilo " Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina!" "Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicko" "Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" " Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, sem vesela"
Ah, te babe! In potem sta si začeli ena darila talat - jaz sem bil ful radoveden in sem hotel zlesti ven iz košare in vse prekontrolirat, pa je prišel gospod dohtar in smo šli tja noter na uno grdo mrzlo mesarsko mizo. In potem sem dobil en pik in nč več ne vem, kaj se je zgodilo. Prav tema, vam rečem. Fejd aut.
No, in potem me je čez en čas dohtar začel budit. In mi je povedal, da sem prav fajn, da sem negativen in da sem zdaj ratu tapravi mlad fant brez problemov in jajčk (juhu - brez problemov
) in bom od zdaj naprej lahko jedu brikete za mlade fante, mi ne bo treba več tistih za majhne otroke glodat in da bo zdaj poklical mojo MF, da me pride iskat. Jaz sem ga še vprašal, če bom lahko zdaj kot mlad fant tudi kakšen večji zrezek od otroškega pojedel, pa je rekel, da lahko včasih. Super tipček je tale dohtar, vam rečem
In so prišli po mene. Mama F je bla čist zaripla, ko me je vidla tam živega in zdravega, pa to da sem res negativen je tudi ful pomagalo, da se je začela končno po pol dneva smejat. Ja jaz nč ne štekam ... Sm do zdaj mislil, da se za fajn tipe reče, da si "pozitiven" ... hmmmm ...a zdaj so pa negativci v modi al kaj? No, ja, saj mene ne briga kaj dosti, sam da je dobre volje in še una gospodična je ratala ful dobre volje in moja je bla tako dobre volje, da je začela tam kar ene kužate božat in skoraj lupčkat (kar ji pa res ne bi pripisal
) in potem smo se končno spokal v avto une dve (MF in T.) sta se še pol ure poslavljale (pa nisem štekal a je šla pol tudi gospodična T. k dohtarju na kastracijo, da je bla moja spet vsa solzna al v čem je bil štos.
In ko smo prišli domov sem bil pa koooončno res zadovoljen. kr od nekof se je najprej prikazala moja ljuba skledica za hrano, notri za en cel zrezek govejih koščkov, pa voda, pa briketi ... pa
darila !!!!
Mi je mamaF rekla, da je tista lepa punca
prav in samo zame prinesla tole super duper blazinco z mačjo meto , pa tale fenomenalni gricker za osebno uporabo, ona mi je pa še tele nove miši kupila, ker sta ble z lepo punco T. vmes še malo v šopingu in sta se mele prav fajn in "tolažno"!!!! Wauuuuuuuuuuuuu!
A ni noro! Ja, pa seveda še une fensi nove brikete "za mlade moške" sem dobil, itak.
Ej, punce moje, jaz vam vsem prav toplo priporočam eno kastracijo, ker tole se pa reeeees splača
Ker zarad tehle novih blazinc zdaj ugotavljam, da je moja stara dobra "hiška" prav en kul plac in super za se skrivat in za poležavat notri in da je ratala celo še bolj fensi od vseh unih "uradnih" postelj v spalnicah in tud mamaF je rekla, da bo gospodični prijazni punci T. še dolgo hvaležna, ker jo je zagotovo rešla počasne smrti od čakanja al pa vsaj infarkta od stresa in tako sva skupaj ugotavljala, da je bil pravzaprav danes prav en kul dan in potem sva šla zmatrana skupaj spat za celo popoldne.
Če mi ne verjamete, kaki super pripomočki so severno - primorski grickerji, poglejte tole:
.. tule boste pa vidle mojo malenkost - no tisto tam udzadaj, kar je ostalo od moškosti, da se prepričate, da se kastracije ni nč za bat.
Tale je pa prav posebej za mojo sindikalno zaupnico M., ker samo ona razume, kako sem se počutil po vseh dolgih urah skrbi za dobro počutje mameF. In me je prav zmatralo
Zdej grem pa še enkrat sit in zmatran prav zares spat. Lahko noč in poljubčke še posebej sindikalni zaupnici iz sindikata "jamrajočih mačjih mater" T., ki je danes iz moje uboge prestresene mameF naredila spet enga normalnega nestokajočega človeka